Skip to main content

TANK

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 856 through 870 (of 1,230 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Probleem söögiga #54994
    TANK
    Member

On olemas 2 sorti söömist – Normaalne söömine ja ebanormaalne söömine…

soovitan osta raamatu “Normaalne söömine”

in reply to: aeroobne trenn #54925
    TANK
    Member

jooks on väga tark valik

in reply to: swartz #54883
    TANK
    Member

Nagu Hr. Makaveli ütles. Proffidel kontrolli pole… aga eks igaüks teeb omad järeldused.

Point on selles et pole mõtet siin hõisata et näe kasutavad seda ja teist.

Kuid fakt on jälle selles et Hr. Victor Martinez istus veidi kinni ja kui ma ei eksi siis steroidide omamise ja levitamise eest…

Ok. poisid tehke trenni ja ärge uurige mida Ronni ja teised proffid manustavad see ei muuda teie jaoks midagi. Pigem kui seda siin pidevalt rääkida siis võib hoopis noorsportlases liigset huvi tekitada… ja see pole juba hea…

loodan et saate aru mida ma öelda tahan.

in reply to: swartz #54870
    TANK
    Member

vabandust et selline küsimus aga kas ronnie coleman ka kasutab neid kreatiine ja proteiine?  :???:”>

Proteiini kasutab… tean kindlalt – ise nägin…

Oma esimeses videos selja päeva hommikul jõi….

Aga ma pole näinud et ta kreatiini või midagi muud kasutaks…

seega ei hakka ma midagi väitma…

in reply to: olen ull püsss #54855
    TANK
    Member

Vaata kui sa nüüd natuke oma aju oimusagarat kasutad ja mõtled veidi, siis leiad et Ronni suguse mehe jaoks pole see ju midagi erilist.

või äkki tegid uue teema et kuidagi oma puuduliku matemaatikat korvata?

või oled hoopis saanud ise karu poolt väärasti koheldud ja nüüd pead seda välja elama. sellisel juhul soovitan sul abi otsida psühholoogi juurest.

in reply to: swartz #54814
    TANK
    Member

mina ütlen nii et kui ta oleks vähem steroide kasutanud ja palju rohkem söönud oleks ta palju suurem olnud ja oleks tal nüüdki tervis veidi parem.

in reply to: 4 pea lihas #54799
    TANK
    Member

jäta masin ja hakka kükke tegema :???:”>

in reply to: Kuidas teha kindlaks keha rasva % ? #54794
    TANK
    Member

Siis oled õigel teel…

in reply to: Kuidas teha kindlaks keha rasva % ? #54786
    TANK
    Member

See aparaat on jura.

ühinen SEE APARAAT NÄITAB S*TTA

:???:”> aga paistab et ma pole ainus – me võime lausa selle aparaadi vihkajate klubi avada

in reply to: Valku Pihkvast? #54650
    TANK
    Member

ma tean et venemaalt tuuakse muud kraami… mida tavaliselt valguks ei kutsuta ja on keelatud

Uhh, kindlasti on seal ju, see, mida hetkel tarvitan ka Venemaalt toodud nii et ausalt öeldes ei saa aru, mida sa oma kommentaariga mõtlesid…

eks venemaalt tuuakse igasugu tablette….

in reply to: Valku Pihkvast? #54640
    TANK
    Member

ma tean et venemaalt tuuakse muud kraami… mida tavaliselt valguks ei kutsuta ja on keelatud

in reply to: Hinnad #54635
    TANK
    Member

mis te nii kallites kohtades käite, ma ei saa aru. Ise küll ei kavatse 1200…1300 krooni kus  jõusaali kasutamise eest maksta. Sel juhul peaks 7 päeva nädalas ja pool päeva iga päev seal olema ja trenni tegema, et see ära tasuks enam vähem. Kuigi siis ka ei tasuks see ära. Mõttetult källis mu arust. Huvitav kas seal rahvast ka üldse käib.  Ise käin TÜ spordiklubis ja maksan 130 krooni kuus. Masinad on uued ja hantlite valik ka väga hea. Kettaid jätkub ka. Ülejäänud 1100 eest , mida  nt. arctic sporti oleks ladunud , saan süüa ja toidulisasid osta.

Oota, ma ei tea, 2kki on tartus 2 TY spordiklubi, aga mina k2in ka seal ja mingeid uusi masinaid seal ei ole. K6ik, mis seal on, on 80-ndatest aastatest. Kas sa m6tled ikka seda kergej6ustiku maneezhi?

Tartus ongi TÜ spordiklubil 2 jõusaali…

Ujula 4 ja Jakobi 5

in reply to: EKFL koolitus #54488
    TANK
    Member

oleks huvitav teada? ja kas tartus ka mingeid koolitusi tuleb?

in reply to: kodune trenn #54156
    TANK
    Member

isegi vanglas on jõusaal… nüüd siis valgas ei ole….?

in reply to: selline küsimus #54105
    TANK
    Member

…aga teda kulub ka palju rohkem…. vaata koguseid.

Viewing 15 posts - 856 through 870 (of 1,230 total)