TANK
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
TANK
MemberMul annab pärast 40min jooksu põlv tunda… valus küll pole aga selline tuikamine…
kas peaks ka enne joosku põlvi soendama…
ja kuidas on üldse õige soendus…
enne kükke teen jõusaalis 2 seeriat 20-30 kordusega säärtesirutajat see aitas kükkide puhul.
TANK
Membertavaliselt on 30g pulbrit tühjas sheikeris 100ml-ni
TANK
Memberkrt mul ei lasnud sääsk magada raisk…. ilma naljata…
nii kui tule ära lasin oli paari minutiga tagasi raisk…
kui panin tule oli kadunud…
elu viha….
kas keegi teab kust saab seda aparaati mis sääsed kõrge heliga ära ajab
TANK
Membermis tähendab pole võimalik…?
muidugi pole võimalik kui vähe sööd.
arvuta päeva sisse söödud energia hulk kokku ja kui see ületab kulutatud energia hulga siis võtadki tasapisi kaalus juurde…
kui tahad lihast kasvatada siis kehtib laiaslaastus eelpool mainitud ainult toidu osakaal peab olema veidi teine
55-65% süsivesikutest saadav energia
(millest 80% peaks tulema tärklisest (peamiselt: riis, pasta, kartul))
valku söö kuskil 2g oma keha kilogrammi kohta päevas
(eelista tugevalt n. 70-90% osas kõrge bioväärtusega valke: piimatooted, muna, liha)
ja ülejäänud energia tulgu rasvadest
(1/3 osa küllastunud rasvadest ja 2/3 küllastumata rasvadest)
Ma ei saa sulle öelda kui palju sa pead sööma (sest ma ei tea kui palju sa kaalud jne.) aga olen 100% kindel et sa ei söö piisavalt.
TANK
Memberkõike tuleb teha mõõdukalt
TANK
MemberMa olen kuulnud et hommikul tuleb süüa ise, lõuna anda sõbrale ja õhtusöök vaenlasele…
aga ma ei anna….. rääkigu mida tahes
TANK
MemberArvatavasti spordimuuseumisse?
TANK
MemberKas 13 aastaselt on tervislik tarbida mingeid lisaaineid.poiss söö talvel vitamiine kui muidu ei saa.
TANK
MemberKõige parema tahtmise juures oleks isegi tulemus kehvem kui Biolabi tooted. Nii et mina jään siiski Iss Researchi toodete juurde , millel on ka kindel research taga…ma ise arvan et korralik kanamuna on etem kui biolabi tooted.
TANK
MemberLehm ja kana on ka tegelikult proteiini masinad….
TANK
Memberoled kõhu peale vihane?
soovitan ikka päeva või paar puhata ka…
mis puutub keha arenemisse siis oleneb inimesest…
kui tõesti jalad on ülakehaga võrreldes suured siis tasub neid treenida harvemini tõesti.
TANK
Membertean mitut inimest kes on jõusaalis vererõhu üles ajanud…. see on see kui aeroobne ära unustatakse/jäetakse.
TANK
Memberjep aeroobne on pohmakaga hea….
TANK
Membersoovitavalt ka kõrge bioväärtusega valku…
TANK
Memberüks treener väitis et kui alustada shakede võtmist siis oleks parem alustada tavalisest vadaku kontsentraadist! põhjuseks olevat et keha ei pruugi kohe omastada selliseid asju nagu ultrafiltreeritud või hüdrolüüsitud vadakKahtlen sügavalt…. selles jutus…. ja seega ka treeneris….
AutorPostitused