TANK
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
TANK
Membernonäe…. suht mõttetu küsimus jälle… ja ise kurdad et rumalaid postitusi on foorum täis.
ahaa… ja vastus…. MÕTLE PEAGA kas sa sööd seda ikka sellistes kogustes et hakkab maksale või neerudele… neerudele hakkab enne…. aga arvan et sa ei jõua esialgu süüagi seda niipalju…. aga mine tea…
TANK
Memberega on jah… pigem küsimused on rumalad…. ja mõned ei viitsi rumalale küsimusele targalt vastata….
samas… mina julgen isegi selle teema asjalikkuses kahelda…
“>TANK
Membermis klubides käin vä? Atlantis, Pattaya, ClubTallinn..
aga treenin TÜASK-is
TANK
Membertee kvaliteetselt ja megakorralikutl… siis sa vaevalt neid sadu jõuad teha….
PS. härra Tank ei tee kõhulihast… eriti…
TANK
Membermina arvan et asi võib ka sellest olla et harjutuste sooritamisel on tehtud n.ö. s*tta. ehk siis halva tehnikaga….
TANK
MemberJalgu ma ei tee kuna ma saan k2sipalli trennist piisavalt jalgadele koormust. Kuid vahepeal teen kyll. Kurnav eriti ei ole. Ma teen koguaeg enam v2hem yhtesi harjutusi kuid j2rjekorrad muutuvad ning ei viitsinud neid siia kirjutada
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hea põhjus…
ma ise ka ei tee jalgu kuna ma kõnnin ju trenni ja tagasi… (2x15min)
milleks topelt teha?
jalgu tasub ainult siis teha kui päevast maksimaalselt 15minutit oled jalgade peal… kui juba rohkem kõnnid siis tekib ületreening ja JALGU EI TOHI TREENIDA
TANK
Membertahad kriitikat ja arvamusi… olgu…
33cm on väike… väga väike biitsa kohta…
selga… pole ollagi…
7 kuud… on liiga väike aeg… 7 aastat on midagi juba….
seega arvan et tee trenni ja kasva edasi…. kui käsi on 40 ringis siis proovi uuesti
aga see on minu tagasihoidlik arvamus… mida sa muidugi küsisid
TANK
Memberära sa jummala eest jalgu tee… muidu hakkavad jalad ka kasvama….
TANK
Membervarsti oled üleni selline… elu on läbi….
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
??:”>TANK
Memberkuhu teil kõigil kiire on…?
ela kiirelt…
sure noorelt…
TANK
Memberkes 4 aastaga on omandanud 50 kilo,on keemik,see sulatõsitahaks ka seda venda näha,miks ta lavale siis ei tule
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>lavale ei tule?
ma pole midaig rääkinud laval mitte käimisest või käimiest..
markus rühl alustas kulturismi treeningutena 19 aastasena….ja nii 23 aastaselt, ehk siis pärast 4 aastat treeninguid oli ligi 50 kg juures
irw. millised targad mehed meil siin koos on… “lavale” “lavale”
MUC oli laval (oma silmaga nägin)…
aga teie vist ei pannud teda tähele…
??:”>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tulge parem ise lavale….
ja keemik pole ta minuteada ka…
tavaliselt kes teisi sõimab see ise on…
seega kontrollige oma südametunnistus üle kui hakkate teisi sõimama…
TANK
MemberVÄGA ÕIGE JUTT MAREK
Kui nüüd kõik uued postitajad enne selle läbi loeksid, mis Marek just kirjutas, oleks mõttetuid ja rumalaid postitusi palju vähem.
TANK
Memberkui pole tähtis kaalu kvaliteet siis halvaa on päris hea…
TANK
Memberdieedil olles ja trenni tehes mõjub väga tugevalt…. ise ütleks et isegi 1 pudel on liiga palju päevas… lihast hakkab põletama… aga ise lahjendasin veega pooleks ja mõjus väga hästi….
TANK
Memberparatsetamool koos koffeiiniga pidavat andma pea sama tulemuse mis efedriin..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ei tea pole proovinud -
AutorPostitused