TANK
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
TANK
Membersiin on veel üks mees kes sai nelja aastaga 56kg pealt suuremaks kui mõni eesti kulturist
TANK
MemberTank..Mis pilte sa ka ei otsiks
TANK
Memberhaledad olete oma 30-50cm-ga
Mõnel naisel on kah suurem….

TANK
MemberSiin tuleb esile igivana küsimus-kummal pool planku on hullumaja?
TANK
Member…ja tegelikult teeme me juba täna valitsuste tasemel koostööd UFO-de ja vaimudega.Muide nende koht, kes teevad ufodega koostööd, ongi vaimuhaiglas
TANK
MemberVäike vastuolu.
TANK
MemberMuide ma mainiks ära et usa teadlased arendavad sõjaväe jaoks kostüümi mis:
1. muudab peaaegu nähtamatuks
2. on kuulikindel.
3. ja suurendab füüsilist jõudu kuni 10x
seega pole kaugel ajad kui see tehnoloogia ka sporti imbub ja mehed/poisid
hakkavad surumist mõõtma tonnides mitte enam kilogrammides.
Seega meie siin oma paarisaja kg surumisega muutume ka tulevikus koolipoiste jaoks naeruväärseks.
Kui ma nüüd selle kohta rohkem infot leian lisan ka lingid.
TANK
MemberRasvunud keha ja Oti vahele mahub veel nii mõndagi. Antud 18 a tüüpi rasvunuks nimetada on selge liialdus.Olgu sul siis õigus… ütleme pontsakas…
(kõhu ja rinna ümbermõõdul vist suurt vahet ei ole)
TANK
MemberIlu on subjektiivne mõiste ja ma arvan, et tippkulturistid ei vasta küll keskmisele iluideaalile (kui selline asi üldse on olemas).Üldiselt nii saigi kulturism alguse ja mõtte… taga ajada ideaalset välimust.
Kindlasti ei ole ideaaliks rasvunud keha… vb sinu jaoks on muidugi.
TANK
MemberPealegi meie oma Eesti poiss Marko Traks surub ka pea samapalju…
PS. ma ei pretendeeri siin mingile tiitlile ega enesetõestusele.
Aga antudjuhul on küll Ott palju ilusam kui see poiss.
TANK
MemberMulle suva kui palju ja mille abiga keegi surub.
Mulle piisab teadmisest (tsiteerin ühte tuntud Eesti kulturisti): “Vähemalt meie, kulturistid, oleme palju ilusamad!!!”
TANK
MemberEinoh.. Ott ära muretse… valid õige särgi, harjutad veidi seda musta tehnikat ja surud ka 300 ära.
TANK
MemberJa sa peadki ennast sportlaseks?Kuidas võtta…
Ametlikult võistlussportlane ja ka treener üritab mind pidevalt võistlema ajada.
Ise pean ennast harrastajaks / pühapäevasportlaseks.
Aga kelleks sa ennast ise pead?
Ja millega sa leiba teenid?
TANK
Member1. projektijuht tõlkebüroos – sõltuv ainult telefonist ning internetist2. treener + kõik sellega kaasneva (toitumis- ja treeningkavad jne)
Selline treener siis kes kliendi küsimused postitab foorumisse ja püüab tema kulul nalja teha.
Kas seda õpetati koolitusel kah? Mitmes tase on kui saladus pole?
Viisakas oleks pigem suunata kellegi targema juurde. (Klient on ju kuningas ja treener ikkagi klienditeenindaja).
Samas mida mina tean… mul pole eksamit tehtud.
TANK
MemberJuhatuse liige / osanik / tarkvara arhitekt
AutorPostitused