TANK
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
TANK
MemberKui sa nüüd tähelepanelikult vaatad siis näed et isegi tippkulturistidel n. Jay Cutler, Kevin Levrone, jne. on vasak biitseps veidi väiksem ja tagasihoidlikuma kujuga kui parempoolne. Mõned loodavad kompenseerida seda sellega et kõverdavad vasakut kätt rohkem topetbiitsepsi poosi ajal (eiriti Jay) aga minuarvates paistab see veel rohkem silma.
TANK
MemberMina isiklikult ei usu seda jama… võibolla teeks isegi testi aga 700 on minu jaoks ka raha.
Ostab parem selle raha eest süüa. Ja lasen kogu toidu organismil omastada ülesöömisega.
TANK
MemberDailymotion’s users have flagged this content as viewable by a mature audience only.
You must be logged in and over eighteen to watch it.
Please first register or login then complete birth information in your profile.
TANK
MemberTere.Seoses tervisemurega ei tohi ma tarbida 1 kuu piimatooteid (kaasa arvatud juustud, kohupiimad, keefiirid jne jne…).
Nüüd küsimus, kust saada valku. Ma ei ole küll mingi bodybuilder, aga olen siiski aktiivne vabaaja sportlane ja lihaseid peab siiski toitma.
Praegult olen ise mõelnud, et näiteks müsli kisselliga või siis puder. Samas ma ei tea, kas viimane on lubatud, kuna selle valmistamisel ju kasutatakse piima.
Sel juhul puhka see kuu… ja ära vabaaja sporti tee…. siis on su valguvajadus ka palju väiksem…
Kuu aega ilma piisava valguta ei tee su tervisele ka midagi seljuhul.
TANK
MemberMis tervisemure see küll on millega on piimatooted keelatud :S
TANK
Memberno mina nii inetuid naisi ei sebi et peaks veel alkoholi peale raha kulutama
ja ise püüan olla ka nii kena et ei peaks naisi enne seksi täis jootma.
TANK
MemberAlkohol aitab inetutel inimestel seksida!!!
TANK
MemberKasuta kui on ilma valus või ebamugav.
ilmaasjata ei ole mõtet tõesti kasutada… n. soendusseeria ajal jne.
TANK
Member90g suhkrut… see tuleb ju vääga lääge….
TANK
Membervale jutt…. mida kauem oled teinud seda aeglasemalt lihased arenevad….
Aga mõeldud on võibolla seda selle jutuga et kui oled piisavalt tugev,
siis saad keskenduda tehnikale tundmata muret sellepärast mida teised arvavad..
N. kui jõuad suruda 120kg aga teed trenni 70kg kangiga siis peaks rind hakkama hästi arenema
kuna jõuad teha vääga aeglaselt… 2 sek üles ja 4 sek alla
Ma ise jõuan ka 120 suruda mõned korrad… aga trenni ei tee sellega, aga rinnaga rahul pole.. ja ega ta areneda ka ei taha.
TANK
MemberOlen poolmaratoni joostes näinud tihti üsna arvestatava lihasmassiga tegelasi. Mitte küll tipus, aga siiski hea tempoga jooksevad.Siin tekib küsimus milline on arvestatav lihasmass….
TANK
Memberplahvatusliku jõudu treenitakse n. surumisel 50% raskusega 1RM-st
ja tehakse u. 5 kordust seerias
TANK
MemberAga äkki oleks ta baasharjutusi tehes olnud veel parem…???
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>TANK
MemberAnnuse võistluskaal 180cm pikkuse juures oli 111-112 kg, hooajaväliselt kuni 123kg. Muideks ära märkimist väärt ja mõningaseks üllatuseks minu jaoks oli see, et mees ei teinud selliseid levinud baasharjutusi nagu kangiga kükk, lamades surumine kangiga ja jõutõmme, kuid vaatamata sellele saavutas märkimisväärsed tulemused.Raske uskuda…
Aga jalapress ja kaldpingil surumine?
Huvitav kuidas ta rinna trenn välja nägi?
TANK
MemberSa ju ei kirjutagi mida sa teed… seega ei saa öelda mida sa valesti teed või mida sa üldse teed?
Alla võetakse üldjuhul nii:
1. toidukorrad jagatakse päevapeale laiali
– süsivesikud rohkem hommikusse ja valgud rohkem õhtupoole
– keha kaal väheneb kui olla alakaloraazis iga päev süüa u. 1000kcal vähem kui oleks päevane energiavajadus ja nädalas 7000kcal vähem
– see peaks tagama kaalulanguse 0,5-1kg nädalas
2. alustada vaikselt aeroobse treeninguga
– 15…20min. päevas ja suurendada vajaduse/võimete korral 40-60min päevas
– pulss ei tohi minna sealjuures kõrgele
– ideaalne on selline tempo kus saad vabalt rääkida – võta näiteks sõber / sõbranna kaasa
– pleier või muusika pole üldjuhul hea… aga oleneb muusikast
kõik toimib muidugi ainult teatud piirini – kui on ainult luu ja nahk siis pole enam midagi alla võtta…
siiski natside koonduslaagris on pilte kuidas 75kg kaaluv naine on pärast kaalunud 25kg (jah lugesid õigesti 25kg)
AutorPostitused