Skip to main content

TANK

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 466 through 480 (of 1,230 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: seljavalu kõhuliha tegemisel #89511
    TANK
    Member

Kosmodisk on abiks.

in reply to: Rind ei arene #89416
    TANK
    Member

* tee pikemad seeriad

* väiksemad pausid

* tee kükke ja selga kah

in reply to: Kuidas võimalik saada juurde massi? #89218
    TANK
    Member

väga hea moodus on massi juurde saamiseks öösel süüa

arvestades et iga ööga kaotame 1-1,5kg oma kaalust…

siis kui seda suudad alles hoida võid iga päevaga 1kg juurde võtta…

vaaata mis see kuus teeb… 30kg

in reply to: Joel Stubbs – võimsaim ja paremini töödeldud selg! #89204
    TANK
    Member

NO täielik TIPPKLASS….

aga siiski arvan et kõigevägevam pole teda just samaväärse esiosaga õnnistanud.

Ja mulle tundubki… et enamus kes on tagant väga head pole eest ja vastupidi…

in reply to: TEGIJATE TREENING – Kaido Leesmann – surumine #89144
    TANK
    Member

Sama loogikat kasutades küsiksin siis nii, kas jõutõstjatele läheb korda, et mõni saalis käia surub 150kiloga 10 kordust. Ei lähe, sest selle selli rekord jääb tavaliselt 180 ja 200 kilo vahele. Uskuge mind see ei ole jõutõstjate silmis eriti suur saavutus. Ja kui sulle need reeglid ei peaks meeldima, siis on sul ju alati võimalus korralda Kapa Kohila maailmameistrivõistlused 10 korduse surujatele NB! ILMA SÄRKITETA.

seda kui kuure raskusega seeria jõuab teha küsisin sellepärast et võrrelda jõudu tavainimesena – kuna tavaliselt enamus jõusaalis käijaid särke ja pakke ei kasuta siis selleks et jõudu võrrelda…

oletame et ma surun mingi tõstuki või kraana abil rinnalt 3500kg ja sellega uhkustan tavaliste trennimeeste ees… siis neid tulemusi ei saa ju võrrelda meestega kes ilma abivahenditeta teevad trenni (enamus)…. või kuidas ma peaks vastama…. et ilma tõstuki/kraana abita ma ei teegi trenni??? Pakun et enamusele ei lähe ka korda kui palju keegi surub abivahenditega…

nojah… kui sa ütled et 180-200 pole hea tulemus… siis Kaido surutud 215 on sellest niipalju üle??

ja kuidas sa tead et see tavaline suruja kah nii palju ei suru kui särgid selga ja pakud vahele toppida???

in reply to: TEGIJATE TREENING – Kaido Leesmann – surumine #89132
    TANK
    Member

Kussjuures ise olen avastanud et neid negatiive ja aidatud kordusi polegi vaja…

areng on ilma parem…. kui ma tunnen et ikka järgmist ära ei suru jätan tegemata viimase korduse.

võite ajada mida tahes aga mulle mõjub nii paremini selle viimase aidatud korduse asemel võib intensiivsust ka teisiti tõsta.

in reply to: TEGIJATE TREENING – Kaido Leesmann – surumine #89086
    TANK
    Member

no 10x170kg on päris hea…. arvasin algul et vähem…

Samas minu teada on meil siin eestis siiski üks kulturist/fitnessist kes surub rohkem.

NB. ma ei taha siin näidata üles lugupidamatust Kaido suhtes… sport on sport… ja hea et meil on eestis ka maalilma tasemel tegijaid ka sellel alal…. lihstalt selline on minu vaade särkidele jms. abivahenditele.

mingi aeg olin ka ise harjunud treenima ainult treeningpartneriga…. aga paraku ei sobinud alati ajad jne. seega läks vahel raskeks. aga noh… nüüd olen ka võimeline üksi täiesti hakkama saama.

in reply to: TEGIJATE TREENING – Kaido Leesmann – surumine #89047
    TANK
    Member

No vastava spordiala sportlane teeb sellist trenni, mis lubab temal olla võimalikult edukas selle spordiala kriteeriumite järgi. Asja mõttekuse-efektiivsuse määrab siinjuures just tulemus antud spordialal.

Kõrvaltvaatajal on loomulikult õigus öelda, mis tema arvab… täpselt samamoodi nagu paljude meelest on motosport mõttetu ja teiste meelest jälle kulturism ja nii edasi…

nojah… see surumine hakkabki juba lähenema motospordile…

seal ei saa ka üksi peaaegu mitte midagi ära teha ilma support team-ita

TANKile

Nagu mina aru saan, siis kasutab Kaido Leesmann neid abivahendeid just selleks, et ilma abivahenditeta surumist parandada. Treeningmeetod lihtsalt. 250 kg on ta surunud ilma särgi ja pakkudeta.

no aga ikkagi särgi ja rihmaga…. nali veel selles et ise ei saaks omal jõul seda särki isegi selga

aga kui palju täiesti puhtalt… kardan et ta võib 150kg kangiga seeriate tegemises kulturistidele alla jääda…

Samas pole ilus öelda et kulturistid on nõrgad…

samahästi võiks suvaline kraana või tõstuki juht hakata jõutõstjaid mõnitama et te olete nõrgad… mina tõstan ikka tonne.

in reply to: TEGIJATE TREENING – Kaido Leesmann – surumine #89022
    TANK
    Member

Kui jutt läheb selle juurde, mis on ilusam, siis klassikaline tõstmine lööb üle nii kulturismi kui ka jõutõstmise.

http://video.google.com/videoplay?docid=54…dimas&hl=en

Suudlevad mehed pole ilusad… aga seda jällegi minu vaatenurgast.

Siin foorumi käijatele peaks olema ammu selge, et ilu on vaataja silmades
    in reply to: TEGIJATE TREENING – Kaido Leesmann – surumine #89016
    TANK
    Member

Minu subjektiivse arvamuse kohaselt on selline surumine suht mõttetu..

Särgid selga, pakud alla… huvitav kuna tuleb sisse veel hüdraulika appi et saaks mitu tonni suruda.

See teeb ju inimese suht abituks…

Lisaks sellele veel üksi trenni teha ei saagi… kogu aeg tuleb teistest sõltuda.

Mulle meeldib kui ma ka üksi olen võimeline trenni tegema… nagu Dennis James ütles… et kui ma ei saa üksi hakkama siis milleks mulle üldse need abivahendid.

NO see on minu subjektiivne arvamus….

minu pärast suruge abivahenditega kuidas tahes ja kui palju.

(pange kasvõi vedrud ja pumbad särgi sisse ja kasvõi kasutage laekraana abi.)

Ikkagi on ilusam vaadata kui mõni suurem kulturist võtab kangi ja teeb sellega pikema seeria.

Aga küsimus Kaidole:

Kui suure raskusega jõuad teha 10-se seeria ilma et kasutaksid ühtegi abivahendit (särk, rihmad, sidemed ja mis iganes muu kraam) ja ilma sillata (selg täiesti lamedalt pingil)??? 150kg tuleb ikka 10-ne seeria ära?

in reply to: TÜASK-i Staadioni tänava jõusaal #88944
    TANK
    Member

ergomeetrit pole. 3 jalgratast on seal ainult.

On küll – 2 ergonomeetrit on kah all korusel

in reply to: TÜASK-i Staadioni tänava jõusaal #88919
    TANK
    Member

Mulle jäid Dennis Jamesi sõnad meelde…

partner on küll hea… aga sellest ei tohi sõltuvusse jääda

tahan ka üksi hakkama saada.

nii ka mina… (vähk on vahel aga enamasti ei ole teda näinud viimasel ajal)

pole hullu… saab ka üksi hakkama

aga ple midagi… võibolla tulen laup. staadionile… sis teeme koos kõva trenni

in reply to: TÜASK-i Staadioni tänava jõusaal #88900
    TANK
    Member

Täna hommikul käisin ja oioi imet – kaks kangi ootasid surumist
    in reply to: TÜASK-i Staadioni tänava jõusaal #88865
    TANK
    Member

no jah.. hinna ja kvaliteedi suhe on tõesti suht hea… (mina ja vootele ja veel mõned ei pea maksma)

siiski kui ainult 1 kang on tuleb arvestada sellega et on järekord kangi juures…

või siis tuleb teha nagu isand Rückenberg (noorem) tegi – et lihtsalt võtad kangi teiste käest ära

in reply to: Hea videokompilatsioon #88874
    TANK
    Member

see ka päris kõva vend:

respect

Viewing 15 posts - 466 through 480 (of 1,230 total)