TANK
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
TANK
Memberparimad harjutused lõuatõmbed… vajadusel lisaraskusega….
1. laia pealthaardega
2. kitsa althaardega
3. peopesad sissepoole haardega (vajadusel vastava lisa käepidemega)
TANK
MemberHr. Tank lisab vaid seda et kui oleks särk prooviks kah ära…
ma peaks ka siis särgiga üle 200 suruma.
TANK
MemberRäägi veits lähemalt, kuda nad toredad on?On jäänud mulje, et tekitavad kergemini pumba efekti… aga see kestab ju nagunii lühikest aega. On’s selle pumbal _nii_ oluline osa lihaskasvus?
pump (teisisõnu verevarustus) on suurem ja kestab kauem…
seega saab verega rohkem toitaineid lihasesse viia…
kuid jah… see ei kesta tunde pärast trenni.
seega saad oma 1-2 trennijärgse söögikorra effektiivust tõsta.
ja see on ka kõik… nii et mingit imet ei maksa loota.
noh ja mõnusam tunne on kah trennis…
TANK
Memberkui raha on siis on toredad tooted need lämmastiku tasakaalu tõstjad…
aga muidu arvan et veidi liiga kallid….
TANK
MemberMina ei saa hästi smithi masinaga kükki teha… olen proovinud 2x ja lööb põlvedesse valu ja pinge juba 50% treeningraskuse juures.
samuti et poolkükk lõhub rohkem kui täiskükk on kah vale…
ise teen nii et tagumik on natuke põlvest madalamal…
kui alla poole lasta hakkab pinge juba isegi ilma kangita…
n. niisama ilma kangita kükitades paar minutit hakkab isegi põlves ebamugav pinge…
TANK
Membermul küsimus:kas lihasmassi ja jõunäitajate suurenemine on võimalik ka ILMA ÜHTEGI toidulisa kasutamata?
lihtsalt söön hommikul-lõunal-õhtul ja sellest piisab. ma loll olen juba mitu aega valku söönud….
On ja isegi paremini mõjub…
ma ise ei kasuta praegast üldse mingeid lisandeid… otsa said lihtsalt ja pole uusi ostnud.
ma ise joon praegast peale trenni jogurtit…
lisandid on ainult lihtsustamiseks.
ainult et sööma peab kokku ikkagi 6-8x päevas… mitte 3
TANK
MemberWarren sakib… ta pole neid kohti väärt, mis kohtunikud talle annavad. Mitmed paremad mehed jäetakse tema selja taha, ta võiks top5-st kaugele jääda. Ronnie võidab nii või naa, aga edasi võiks tulla Cutler, Dexter, Badell, Alves, Heath, James, Sclierkampf, Henry või Anthony mingis järjekorras. Warrenit ma küll näha ei tahaks, aga ta raudselt pannakse kuskile kõrgele.Mis viha sul Warreni vastu on… massi tal on ja kvaliteeti kah… nii et kui saab kõrge koha on selle ära teeninud.
TANK
Memberviimaste piltide jägi tundub et jay on kõvasti arenenud eriti selg
TANK
Memberäkki peaks hoopis nõgest suitsetama
TANK
MemberFast Whey 3 (ainult peale trenni)
Creapure Kreatiin (20g päevas aga nagu mingit tolku ei tundu olevat – ei tea kas asi on tootjas või minus)
All Stars Intensity (suht hea asi oli kuni seda jätkus – siiski ISS Satur8 on etem ja odavam ja jätkub kauem kah vist)
TANK
MemberHmm…. ei ole esimene…
Kaitseväe Spordiklubi jõusaal on ka koguaeg olnud avatud.
Aga jah.. selline võimalus annab head eeldused arenemiseks kui muigugi ei ole ülerahvastatud.
TANK
Memberenne trenni ja üldse hommikul või päeval ei mõju hästi – nõrgestab
samas õhtul on omal kohal hommikuks on ületaastunud.
—
…regulaarne suguelu… juba mitu nädalat ilma…
TANK
Memberkaks õlut üks viin…
kaks õlut üks viin…
TANK
Memberarvan et vältima peaks kükki ja jõutõmmet….
ja rohkem eelistama lõuatõmmet ja rööbaspuudel surumist..
aga need harjutused ei tee pikaks… võibolla vahe võib olla cm… või 2 maksimaalselt
aga siiski on kinni geenides… söö korralikult kaltsiumi rikkad toite ja ole geenidega rahul..
sest muud midagi pole teha
TANK
Membernimetage mind vanamoeliseks, aga tahaks teada kui kaua ta trenni teind on…?minuarust on sellised kõvemat sorti lisandid ikkagi platoode ületamiseks…
Olen 100% samal arvamusel
-
AutorPostitused