TANK
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
TANK
MemberImelik jutt… 200.- kuus…
Kurat mul läheb söögi peale 3000-4000 krooni kuus…
kuidas sa kasvada loodad kui ei söö???
Õhust ja armastusest?
TANK
MemberOlen täiskohaga töömees (8:00 – 17:00)
nii et töö, trenni, söömise, söögi tegemise ja poes käimise kõrvalt eriti muuks aega ei jäägi
Toon lihtsalt välja oma söögiajad:
7:00
9:30
12:00
15:00
18:00
20…21 vahel
22…23 vahel
3:00
TANK
Memberkas tegu on naise või mehega?
55kg rinnalt on naise kohta juba päris soliidne raskus.
TANK
MemberMa ei imestaks kui Oksmaa lavale roniks ja isegi medali nopiks…
vaadates mis toimus pildimängus…
midagi on ikka väga viltu.
ma ei taha küll õhutada vägivallale…. aga salmes kardina taga on pime… seal võib isegi Oksmaa kolakat saada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>TANK
MemberHuvitav… ühes loengus oli just Rein Jalak see kes rõhutas et kõhulihaste harjutust tehakse valesti
Ja nüüd on tema koostatud lehel pilt mis näitab pool-valesti sooritamist.
TANK
MemberMinu toitumiskava siis selline….
30% rasva, 30% valku, 40%süsivesikuid
Söön eraldi kuna kuulsin valgud on vihased tüübid ja rasvad sellised libedad sellid ja et kui neid koos süüa siis nad pidid kõhus kaklema minema ja palju peeru tegema.
lisan ka põhjendused taha et paistaks ikka välja kui tark ma olen.
Hommikusöök – söön ära 30% valku (protein no1) – sest muidu lihas ei kasva nagu Mesi ütleb. Ja liha ja kohupiima ma ei salli sellepärast sööngi Tai Kane Protein No1 sest see kõige puhtam valk.
Lõuna – söön ära kõik 40% süsivesikuid
Õhtusöök – söön ära 30% rasva – sest rasv seedib kaua!! Pool sellest on searasv ja pool toiduõli, sest toiduõlist saab kasulikke rasvhappeid.
NB. kõik toit tuleb külmkapist ja süües mälun selle soojaks – nii et ikka saaks 3x päevas sooja toitu ja hoian ka mikrolaine ahju pealt voolu kokku – selle eest saab iga kuu pea pudeli toiduõli osta. (elu on odav kui oled tark)
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Palun kiitke ja kommenteerige nüüd.
MemberJogurt kohupiimaga
kui ma näiteks söön ära prae…. ja magustoiduks jogurti kohupiimaga siis on poole tunni pärast kõht tühi jälle.
TANK
MemberKui süüa rohkem kui vaja C-vitamiini siis keha väljutab selle…
Kui süüa liiga palju siis on see vaja ikkagi väljutada ja selleks on vaja palju vett…
seega see mõjub diureetikumina… olen kuulnud ka et on kasutatud selle eesmärgiga 6-10grammi c-vitamiini päevas
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kui sa tahad massi koguda siis ei tasu enda rakkudest vägisi vett välja pumbata
TANK
MemberSoodsa öömaja pakume orienteeruv hind alla 200.- krooni öö, Reval Nord Hostelis, see asub ka mitte kaugel Salmest, jala minna, seal on ka toidu valmistamise võimalus, jõusaal, pesemisvõimalus. Ühesõnaga kõik mis vaja ja arvestades Tallinna hindasid, siis mitte kallis.Mina võistlen ka, nii et kingitusi ei tule.
LAHE
MemberIse hakkasin kasutama just uut Satur8-t. Soovitan soojalt. Paar nädalat teatavatel põhjustel on treeningud väga rasked ja tujutud olnud. Esimesel päeval oli ikka hoopis teine olemine. Power oli sees. Kas ta lihaskasvule kaasa aitab – loogiline ju. Kui suudad trennis rohkem pingutada, järelt arened ka paremini.Teed head trenni, näed ka parem välja
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Huvitav mis need teatud põhjused siis on ?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>(naised ja nende tujud/päevad nagunii)
aga jah… lisaks veel et alati pole rohkem pimgutamine hea…
Charles Glass ju ütleb et tuleb ka osata õigel ajal jõusaalist ära minnna…
ise olen tarvitanud:
* satur8 – vist parim neist, igatahes pump on hea
* nitrotech – suht hea proteiin
* cell-tech – vääga jubeda maitsega kreatiin siiani pole erilist mõju kreatiiniga enda puhul täheldanud.
TANK
MemberMis hinnaga?
TANK
MemberPipi pikksukk oli kindlasti:
1. Geneetiline värdjas…
2. Meeshormooni silmini täis..
3. Räägitakse et tal olid tedretähnid aga tegelt oli see kulturisti akne.
4. Kahju et ei ole teada mis tast sai suureks saades või ta vist ei saanudki suureks kuna pani sõpradega kasvukat või muid ravimeid mis ta apteegist sai.
kokkuvõtteks…. VÄGA HALB EESKUJU LASTELE!
TANK
Memberirwe,…. aga kuule, mis siis saab kui ma viitsin temaga hide-and-seek süsteemis võitlust pidada 15 min. Mis Sa arvad kumb siis enne gas-out ib?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
anyway, keski pole kedagi alahinnanud, üldse selliste põmmpeadega tavaliselt asja ei ole (A) ( ja ma arvan, et mu arvamus temast kui põmmpeast ei pea olema põhjendatud, vaid see on teada-tuntud fakt ) jaaaa… kogu selle jutu lõpetuseks ütleks kokkuvõtvalt niimoodi “parim võitlus on see mis pidamata jäi” vot nii härrased, niiet make love not war
no kui juba näitajateni asi läks siis…..
Oled sa näinud filmi Sin City?? Seal oli just selline seik… S
uur mees ja väike mees kes ainult lõi ja jooksis ja tegi kung-fu-d
Aga kui nad käeraudapidi kinni olid, siis said väikemehe elupäevad üsna ruttu läbi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PS. sul on õigus… parim võitlus on see mis ära jäi… seega arutame teoorias järgi et poleks vaja praktikas seda teha.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>TANK
MemberColemani käed on müstika… kuskilt teiselt planeedilt…
Darren Charles ka väga heade biitsepsitega.
TANK
Memberma kaldun arvama, et ronni veab oma massi küll aeglasemini kui mina
mis puudutab käe liikumisse… eip ole teadlane, ei tea seega ei julge vaielda

Sa kui võitluskunsti harrastaja peaksid teadma et ei tohi kedagi (eriti vaenlast) alahinnata.
ja sellised mehed võivad üllatada… ja kui üllatab siis on kellad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>arvan et, mees, kes kaalub 140 kanti ja surub 220 korduste peale võib päris kõvasti virutada….
-
AutorPostitused