TANK
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
TANK
Memberpeale trenni ideaalne kombo
ainult kui jätta cell techi väga jube maitse välja
TANK
MemberEndal jõutrenn kestab kusagil 2h tunni ringis ja siis eelistasin juua ananassi mahla, kuna annab energiat ja pidavat aitama kaasa valgusünteesi protsessile. Igatahes lisajanu see minus ei tekitanud. Loomulikult tuleb osata ka ühekorraga “kaanimisel” piiri pidada.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>

” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>1. esiteks tõstab ananassi mahl veresuhkru asjata üles ja siis jälle insuliniga alla. mis omakorda kutsub esile nõrkuse ja uimasuse.
2. Trenni ajal on tegu lihaste lõhkumisega ja kui see vastakski tõele et ananassi mahl aitab kaasa valgusünteesile siis trenni ajal toimub hoopis lihaste katabolism, nii et kahjuks ka siin poleks sellest abi.
TANK
MemberTubli
oktoober 18, 2006 at 9:32 p.l. in reply to: Selle vana kõrval tunduvad isegi profid väixed mis? #92739TANK
MemberJah… kussjuures tõesti oma pikkuse juures on tal tõesti suht head propotsioonid.
TANK
MemberKäisin isegi kunagi võitluskunsti trennis ja olen arvamusel et kuu või kahega saab igaüks spagaadi maha.
Tuleb lihtsalt piisavalt harjutada. 2-3x päevas ja nii 15 min korraga.
Minema valu taluvuse piirini… kannatama 30-45sek ja siis lõdvestama ja siis uuesti.
Ja nii umbes 15min. Tee seda näiteks hommikul. Ja õhtul telekat vaadates.
Ja ära unusta soendust.
Paar korda nädalas peaks mõjuma hoidvalt mitte arendavalt.
TANK
Membertagantpoolt 3. pilt on küll mustvalgena vist vägevam kui värviliselt
TANK
MemberMassi on jah aga kole pehmed on….
Reljeefi eriti pole…. enamusel.
TANK
MemberMinul näitas see “Tark” masin üks päev enne võistlust 15%
samal ajal kui kõhupealne nahavoldi paksus oli alla 1cm.
15% juures ei tohiks kõhulihaseid nähagi olla.
Mõõtmisega pole sellel masinal midagi pistmist.
See on sama hea kui auto spidomeeter küsiks sinukäest:
* kui vana auto sul on
* kui pikk auto sul on
* kui raske auto sul on
* ja siis mingite tehete abil arvutaks suvalise numbri ja ütleb et see on su auto kiirus
TANK
Membertank – oma ea ja võimete kohta võtad sa kohatult palju sõna. Tõesta ennast kusagil ja näita tegudega, et sa oled mees. See, et sul iga asja kohta oma arvamus ja pilt on, see on tore – aga kasva natuke. Saad vanemaks, näed asju ka natuke suuremalt.Su keksimine ja tõmblemine siin foorumites on tõsiselt väsitav.
Täitsa nõus sinuga selle kohapealt. Kasvuruumi on veel kõvasti ja ma pole mingi kõva tegija. Ma olen lihtnepoiss ma ei tea neid kõiki aknaid ja auke. Isegi 150 ei suru veel ära. Aga mul on tahe paremaks, suuremaks ja tugevamaks saada. Ja loodetavasti surun mina ka kunagi veel 200 ja võibolla ka rohkem.
Mis tõmblusest käib jutt? Igatahes siin ma lihtsalt vastasin noormehe küsimusele, kes tahtis oma surumist parandada. Lihtsalt üks variant. Sellest ei peaks keegi ennast puudutatuna tundma.
PS. mis tegudega ma peaks ennast tõestama??
TANK
Membervalgus on viletsavõitu…. seega on piltide järgi raske hinnata vormi
TANK
MemberKahtlane oleks vaadata kui mees surub särgi ja pakkudega no umbes 60kg
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No aga see on ju KÕIGE kiirem võimalus. Mis seal vahet kuda keegi surub.
TANK
MemberPoleks uskunud et Voogla teeb Morozovile ära….
Aga jah… jääme pilte ootama.
TANK
Memberkui tähtis on ainult number siiis:
kõige kiiremini paraneb surumine kui ostad surumise särgi ja pakud
saad kohe paarkümmend kilo rohkem üles
TANK
MemberOleneb masinast 300-400 10sed seeriad
max ei proovi..
TANK
MemberTegeledes kulturismiga läheb sul isegi vähe raha söögile…..no:
1. ma olen suht väike kah
2. maksud tahavad ka maksmist ja vahel vaja riiet kah selga osta jne.
3. tuleb ka valida kuda optimaalsemalt läbi saab
-
AutorPostitused