TANK
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
veebruar 23, 2007 at 6:55 e.l. in reply to: ma ei tunne kedagi kes tunneks kedagi kes valiks keskerakonda! #107398
TANK
MemberVenelaste vastu pole mul midagi. Tiblad on hullud.
Mul on ka endal paar venelasest sõpra. Aga näiteks nemad ei lähegi valima. Nad ütlevad et neile pohhui.
Ja minu austus. Vähemalt ei lähe Keskerakonda valima.
TANK
MemberKui suure raskusega keegi teeb seda?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>8 kordust 95kg-ga
TANK
MemberEnamasti meestel õllest ja naistel seksist.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 22, 2007 at 12:59 p.l. in reply to: ma ei tunne kedagi kes tunneks kedagi kes valiks keskerakonda! #107285TANK
MemberKõige hullem nende valimiste juures on veel see minu arust, et kui valid reformi – saad tahes tahtmata kesikud ka kaasa. Siiani ma alati reforme valind, aga sel aastal seda enam küll ei julge teha – kuna siis kesikud jälle platsis.Aga valima lähen kindlasti ja soovitan seda ka teistele – iga hääl kellegi muu poolt tõmbab maha ühe tibla hääle kesikute poolt. KÕIK VALIMA!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seda kah.
Õnneks tahab Ansip et see Jobannõi Aljoha sealt Tõnismäelt võimalikult kiiresti nahhui tõmbab.
Aga kaldun ise ka siiski IRL-i poole.
veebruar 22, 2007 at 7:08 e.l. in reply to: ma ei tunne kedagi kes tunneks kedagi kes valiks keskerakonda! #107222TANK
MemberOi, kus siin materdatakse Keskerakonda! Muide, kas keegi teab, millisesse erakonda kuulub Ott Kiivikas?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No ma tean, et ta kuulus Keskerakonda, aga kas ka praegast, seda ma ei tea.
Siit ka küsimus Otile:
Millega või kui suure rahaga Savisaar su ära ostis? Või oled põhimõtteliselt Vabariigi vastane?
veebruar 22, 2007 at 6:23 e.l. in reply to: ma ei tunne kedagi kes tunneks kedagi kes valiks keskerakonda! #107216TANK
MemberKeskerakond on ainus kellele on PRONKSSÕDUR südamelähedane.
Andreaz sa vaata parem videot millle ma ülevalpool postitasin – see on see mida Keskerakond on ära teinud.
veebruar 21, 2007 at 8:42 p.l. in reply to: ma ei tunne kedagi kes tunneks kedagi kes valiks keskerakonda! #107170TANK
MemberTäitsa nõus sinuga…
TANK
MemberSee teema hõngub meeldivalt patriotismi järele. Südame teeb kohe soojaks.
Igatahes minu lugupidamine inimestele, kes lähevad valima ja ei vali Keskerakonda.
Te olete oma kodumaa jaoks midagi ära teinud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Respect.Vaatame igaksjuhuks veelkord üle Keskerakonna “saavutused”
TANK
MemberTore,kui palju julgeid ja vapraid patrioote meil arvutite taga istub,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mida sa sellega öelda tahad?
Mina olin ka kaitseliidus tegevliige (peale ajateenistuse ja muu militaarse väljaõppe, mille osaks olen saanud – lühidalt väljakoolitatud tiblatapja), kahjuks on viimasel ajal patriotismiga pühendunumalt tegelemine veidi soiku jäänud, vaja raha teha, kapitalism, mis parata… Igatahes kui peaks tulema aeg, et tibladele kuuli keresse kihutada isamaa eest, siis olen olemas…. Kärvake koerad.
Ma ei tea kuidas teiega lood on. Aga vähim mida saab igaüks ära teha on MITTE VALIDA KESKERAKONDA.
VALIDES KESKERAKONNA VALID PRONKSSÕDURI.
Samas ärge mõistke mind valesti – suhtun venelasse (kes austab Eesti keelt ja vabariiki) positiivselt ja sõbralikult.
TANK
MemberPronkssõdur koos teiste siia jäänud kommunistidega siberisse! RAAAAAISK!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> või AHJU….TANK
MemberNo lavastatud või mitte… siiski on ju huvitavam vaadata kuidas higised poisid matil amelevad nagu päris maadluses.
TANK
MemberAga tõesti oleks ju lahe kui sellistele vendadele oleks kah võistlusi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>a la “Syntho 2007” kus oma ala kõvemad ja ümaramad võistlevad

rahval oleks hea vaadata ja naerda…
TANK
MemberAga miks videol heli polnud?
Oleks päris huvitav kuulata mida ta räägib.
Ei tea kas tal mingi oma treeningvideo ka tehtud on?
TANK
MemberMinul on küll alati väga hästi läinud… viimane kord oli autosse jäätud isegi väike karbike, kus olid peal head soovid ja sees 2 kommi:DVat see on juba midagi… aga minul oli selle kohapealt 2 aasta tagune info… järelikult see oli nendeni jõudnud ja nad olid parandanud seda… (y)
PS. ma vaatan et Aile Kuudal on üllatavalt hea maitse autode kohapealt (v.a. põrnikas, aga eks see ole naiste värk)
TANK
MemberSina osta endale purgitäis seda pruuni mõga(põrandavärv?) mida kulturistid kasutavad , määri end sellega kokku ja ära kunagi enam pese end.Sina s*tu ennast täis ja ära pese ennast.
PS. kes sulle putru pakkus, et sa lusikat kergitad?
-
AutorPostitused