TANK
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
TANK
MemberKulturistid ja kõik teised “lihasmäed” !Esitage endale üks küsimus: ” Mis jääb minule alles , kui minult lihased ära võetakse?”
NB. Avalik vastamine ei ole kohustuslik .
Kuna lihased on elutegevuseks vajalikud.
Näiteks hingamiseks vajame vahelihast ja isegi süda on lihas.
“Järgmisena tuleb surm” nagu narkomaan Roman Kahvli saates ütles.
Mis alles jääb kui lihased ära võtta? Heal juhul paar sekundit elada.
AGA MIS SEE SIIA PUUTUB?
TANK
Membervõileib ei ole kõige parem valik…
aga näiteks liha, kodujuust, muna… vms.
vabalt… see läheb lihaseks
TANK
Memberno oleneb kuna sul see jooks on…
aga kindlasti jõuad sa paar korda veel enne “jooksu” selle maa ära proovida.
soovitan kindlasti – juba paari korraga paraneb tulemus tunduvalt
aga ära päris iga päev jookse… alul võiksid jätta 1-2 päeva vahele et taastuda
aga söömine… noh – see ei ole teab mis maa et peaks hakkama söömisega juuksekarva lõhki ajama…
aga üldjuhul enne tärklisetoite põrast näiteks mahl hea.
aga täiskõhuga ei tasu kah minna jooksma
TANK
Membere-ee …kui nüüd Matti Nykäneni tsiteerida,siis vist kustatakse vastus ära …,
TANK
MemberKes..??
Ma ei näe piltigi ja ei tea kellest jutt.. ja juba sõimatakse keemikuks.
pildi lingist loen välja et tegu võis olla maadleja Hulk Hoganiga.
aga muide härrased – kas olete kuulnud ütlust – “Keegi pole süüdi varem kui on tõestatud vastupidist”
TANK
MemberOn küll võimalik.
Vend Vähi või Janar Rückenbergi näitel võin seda kinnitada.
Seega kui on huvi soovitan pöörduda oma murega eelpool mainitud meeste poole.
TANK
Membervermon, ära pane tähele, see foorum on igasuguseid napakaid ilkujaid täis.Tõepoolest… kurvaks teeb kohe…
TANK
MemberEt siis genitaalid dieedile vä,
No ei tea kas sellest on abi…
aga ma pidasin silmas kui söömise asemel genitaale imeda….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>…aga teine hea võimalus on eksperimenteerida eksperimentaalse ekskrementaalse dieediga peaks kah kaal märgatavalt langema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>TANK
MemberKui keegi voorumist peab end minu vaenlaseks,siis tollele soovitaks toda kenjaalset tjeeti küll,
TANK
MemberJõu arendamiseks see skeem ei ole kõige parem. Kunagi algajana sai ka nii tehtud umbes pool aastat, kuna kõik ju tegid nii , kasu oli null, täielik seisak, nagu oli 125-130 nii jäigi. Võtsin teise skeemi ja poole aasta pärast oli 150.No sa oled kõva poiss kui poole aastaga surusid 130
TANK
MemberKuradi hea mõte dieedi ajaks jagada toitained eraldi päevade peale ära.
E. Süsivesikud – et algavaks nädalaks energiat saada
T. Valgud – et lihas kasvaks
K. Rasvad – et soe oleks
N. Süsivesikud – et nädala lõpus jõuaks pidu panna
R. Valgud – et nädalavahetusel kah lihas kasvaks
L. Rasvad – no seapekk on viinaga ikka hää
P. Vitamiinid – pohmelus… süüa ei taha… ainult vett ja vitamiine.
Või veel parem oleks ju kuude kaupa lahti jagada.
TANK
Memberimelik et mul unega probleeme pole.
* peale trenni ja sauna niidab eriti hästi maha
* pea aegu iga kell võin visata pikali ja lasta tunniks-paariks silma looja
* võin vabalt magada 14-16h päevas… aga paraku ei saa lubada seda enamasti endale
TANK
MemberÜks näide paljudest, kuidas inimene, kes on natukene vajaka mõistuse poolest, leidis manala tee….Armani tippmodell näljutas ennast surnuks

…katsu sa sellisele “mõistust” pähe panna….
ahjaa, õigus, meenub, et oma “tõe” pealesurumine on väär, taktitundetu bla-bla-bla… tembeldatakse Vahitorni peatoimetajaks jne jne
HIRMUS
TANK
MemberMuidugi võib igaüks teha järeldused ka sellest, kui kõhnal inimesel on kõrge vererõhk, kõrge kolesteroolitase, väike õllekõhuke jne.Kas sinna alla käib ka n.n. kulturisti-kõht? Suur aga kõhulihased on näha.
TANK
MemberVot selline asi mulle kohe mitte ei meeldi, kui keegi kuskilt kuulis midagi või vastupidi – sõbrad pole sellest küll midagi kuulnud. Mille põhjal sa ütled, et ma niikuinii ei usu seda eriti. See on puhas teadus. Kui seda uurid, siis saad ehk teadlikumaks.Nahaalust rasva nimetatakse inglise keeles subcutaneous fat ja elundite vahel asuvat visceral fat. Seda elundite vahelist rasva töötleb maks, mis toodab sellest ka madala-tihedusega kolesterooli, mis omakorda sinu vereringesse jõuab ning veresoonte seintele palju kurja teeb (veri sealt ühel hetkel enam läbi ei mahu ja siis juhtub see, mis paljude Eesti meestega juba juhtunud on). Need piitsavarred või ka tugevad poisid nagu sina, ei saagi sellest midagi teada, sest vastavaid uuringuid pole neile ju tehtud. Teada saavad nad sellest alles paarikümne aasta pärast. Kõik, kes aga regulaarselt treenivad, nendel on muidugi kordades väiksem tõenäosus koguda siseelunditele liigset rasva, olenemata sellest, et välimuselt võivad sportija ja mittesportija olla sarnase kehaehitusega.
Aga räägi mulle siis mille järgi keha otsustab kas ladestada rasva naha alla või kuskile elundite vahehle???
Ja kas selle põletamine käib samamoodi.
AutorPostitused