TANK
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
TANK
MemberSa KaPo-s ülekuulamisel oled ka käinud?Sest see mida sa räägid,pole enam patriotism,vaid marurahvuslus.No mind on küll KaPo poolt üle kuulatud.
Aga sellest ma lähemalt ei räägi… kirjutasin alla seal paberile.
(SMS-i ma ei saanud… ju ma olen veel KaPo valvsa silma all)
TANK
MemberKõik on korras….
KIITUS ANSIPI VALITSUSELE
ärge minge sinna tõmblema
need kes kinni peetakse on ise süüdi
TANK
MemberKulla Tank, neil noortel ja juunioritel on ju oma vanuse näol vabandus olemas, miks meeste klassis võistlejatega võrdselt liha pole. Mis oleks aga sinu vabandus olnud, kui oleksid lavale läinud? Esiteks poleks sa kindlasti sinu varasema kulturismikarjääri põhjal otsustades olnud piisavalt kuiv ja oleksidki oma 84kg poolkõva vormiga lavale roninud ning taaskord esimeste meeste võidu pisut magusamaks teinud. Isegi kui oleksidki mingi imeläbi kuivaks saanud, oleksid samasugune välja näinud, kui need “kurejalgsed” “tikkpeenikeste” kätega noorsportlased, kuigi oled tunduvalt vanem, kui nemad. Olen kindel, et kui need poisid samas vaimus jätkavad on neil sinuvanuselt oluliselt rohkem näidata ning on võimelised tihedas konkurentsis esikoha peale võimsa lahingu andma.Edu.
Ma ei võrrelnudki noori ja juuniore meestega. ma tahtsin öelda vaid et mõnel polnud absoluutselt liha…
nagu oleks tulnud Herr Hitleri koonduslaagrist.
Mis puutub minu vormi siis nii mõnigi mees oli minust pehmem.
(N. Joker… kellelt ma ootasin palju paremat vormi… kuna ta ju imedieedil ja treeneriks on ju Fred)
TANK
Memberteeme nüüd nii et härra flexile näitame kõik keskmist sõrme ja temaga ei tegele, äkki läheb lolli nalja tegemise isu üle.
TANK
MemberOleg Fjodorov oli kuradi hea…
TANK
Memberso?ta tegi steroide ka, ja käis endast nõrgemaid linnas peksmas, kas see tähendab, et teda peab kohe järgi tegema?
Jah… kui sa lähed endast nõrgemaid peksma, ega sa siis sellepärast kohe Arnold pole.
TANK
MemberEi ole mõtet asja keeruliseks ajada
Endomorf – paks, põssa, pekinägu, rasvarull jne.
Ektomorf – kondine, kleenuke, kõhna jne.
Mesomorf – turske, ambaal, põkk jne..
TANK
MemberMnjah. Olen 20 ja käsivarred on nagu makaronid (pigem siis juba spagettid
). Käin küll jõusaalis ja teen igasugu harjutusi, kuid ikka ei midagi. Tihti olen mõelnud, et peaks hakkama mingeid lisandeid sööma, sest ei näe lihtsalt tulemusi. Äkki siis oskate mingeid soovitusi anda, mida peaks konkreetselt endale näost sisse ajama, et mingit muskli taolist asja aretada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul sama probleem – nimelt olen väga kondine ja käed on väga peenikesed (biic: 41-42cm)
Aga juba 3,5 aastase kangitõstmise staaziga oskan öelda et ainult aeg parandab.
Tuleb pidevalt süüa korralikult. Ja tasapisi asi paraneb. Pulbrid ja värgid võivad vähesel määral aidata aga neile loota pole mõtet…
Kui tahad kiiresti suureks saada… siis EI SAA lihtsalt.
TANK
MemberEga sind mingi kompleks ei vaeva?
Raske lapsepõlv ja rauast mänguasjad.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei saa öelda et raske… aga rauast mänguasju oli küll…
Terve hunnik nõukogude sõjatehnika mudeleid peaks veel praegastki kuskil keldris vedelema.
Tankid, katjuušad, haubitsad, rakette transportivad veokid, villised, soomukid, sõdurite veokid… jne… isegi lennukite mudelid…
Kas ma teen liiga??
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eip. ma elasin isegi “juuniori” käepigistuse üle…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>TANK
MemberK6ik see mees P2rnusse juuniori tervitama!!
Ahjaa… niipalju kui ma mäletan oli Aile Kuudal üsna raudne käepigistus
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>TANK
MemberHärrased kirp ja kentaur teie sugu on raske määrata…
kentauri kohta saab ainult öelda et tal on hobuse per$e aga kelle genitaalid?
aga vaadake tank on kõige mehisem asi mis inimene on iial loonud.
mis seostub tanki sõna ja pildiga
* suur
* tugev
* raske
* ja mis kõige tähtsam suur ja pidevalt vinnas toru on ees…
pole kahtlustki et ISANE
TANK
MemberAastaid töötasin venekeelses kollektiivis. Seal õppis ruttu kättpidi teretamise ära. Minu meelest väga viisakas komme. Venelased on selles mõttes eestlastest palju sotsiaalsemad.M.M-ile – aastaid tagasi öeldi juba, et 3 venekeelset naisterahva nime, mis ei lõpe a-ga on: Ljubov, Traktor ja Tank.
Kardan, et 2 viimast ei ole enam eriti populaarsed (aga 20-40-ndatel olla neid kohanud).
Missa ajad…
Tank pole naise nimi.
TANK
Memberpikkus 178 võib olla ka õhtul 177 seega kriitiline 1cm klassikalise kulturismi seisukohast.
kaal on hetkel 84kg (aga on olnud rohkem)
tahaks kaalu 135-145kg…
TANK
MemberTugevatel on TAHE, nõrkadel ainult soovid.
TANK
MemberKui asi nii ühekülgne on siis…Palju sõltub inimesest. Kas Avo Leok jäi masendusse peale seda traagilist kukkumist ? Tema peab oma armastatud alalt arvatavasti jäädavalt eemale jääma. Aga ta leiab ometi motivatsiooni ravi jätkata ning unistab kord sadulasse tagasi tõusta !
Muidugi võib lugeda Avo Leoki juhtumit sama traagiliseks ja sama suureks kaotuseks eesti spordile kui kuuliksi rindade 1-2cm võrra kahanemist.
Aga noh… viimane aeg pilti teha ja ära raamida, et oleks hea vaadata ja meenutada kui on täiesti ära kadunud.
AutorPostitused