TANK
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
TANK
Member60 ja nüüd murdis gripp maha mu….
eks paistab palju alles on kui gripist jagu saan.
TANK
MemberVend Vähi talus sulase ja traktoristina.
Vajadusel teen ka keevitus ja luksepa töid.
See nädal üritame uude lauta elektri sisse vedada, pärast vaja veel ära varjestada ja maandada ohutuse mõttes.
TANK
MemberJah, mu kasvatus ongi selline, et mulle ei meeldi, kui venelased siin räuskavad.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sul on hea kasvatus siis aga…Ma pidasin silmas, et neid on vist nii kasvatatud nagu nemad oleks kohalikud peremehed ja eestlased….ma ei tea…
Igatahes vene koolide õppekavad tuleks kiiremas korras sünkroniseerida eesti koolide omadega.
TANK
MemberMinu (asjatundmatu) silm ütleb piltide järgi, et meie mehed on üle.
Aga eks ole ka palju nüansse… grimm, valgus, poseerimine laval jne..
nii et võin ka eksida.
TANK
MemberLapsesuu ei valeta
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>KASVATUS….
TANK
MemberSiin on näiteks ühe (ma arvan et alaealise) vene tibi arvamus:
TANK
MemberMina, kulturist Taivo Seppa, toetan Eesti Vabariigi valitsust, peaministrit ja presidenti!
Samuti toetan Arnold Tokkot Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liidu presidenti selle ametliku teate avaldamisel.
TANK
MemberVõtan ühe lausega kokku.
Savisaart, tiblasi ja Aljooshat on meile sama palju vaja kui paelussi pärasoolde!!!
TANK
MemberÄkki on sul paeluss…???
Sellega pidi kah nii olema!
TANK
MemberSiin on veel üks hästi arenenud biitsepsiga “Vabastaja”, kes ei salli fassiste ja ebaõiglust silmaotsaski.

Ja teine seltsimees kes võitleb “õigluse” poolel ja hauarüüstajate vastu.

TANK
MemberNii vähe ongi õnneks vaja,
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga tahaks teada, mida ta Libressedega peale hakkab? 
Tudengitel on ju päevad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>TANK
MemberUudistest nähtud videolõik ööst vastu reedet, kus vene rahvusest noormees, ühes käes varastatud õlu ja teises sama päritolu suitsu plokk, karjub uhkelt:”Rus-si-a! Rus-si-a!”. Vat selline on tõeline patrioot, kes võitleb fašistidest hauarüvetajate vastu.IRW…. vat selliseid mehi oleks natsi saksamaale hitleri vastu võitlema vaja olnud
😆
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
TANK
MemberAga tegelikult on asi ikka väga jube. Praegu eestlased kannatavad seda veel. Siiski diblad kõnnivad õhukesel jääl, kui ükskord eestlaste mõõt täis saab ja tõuseb esile suurem ässitaja , siis eestlased enam pidama ei saa ja …. ei taha mõeldagi mis edasi saab.Järgneb nn ülestõus, nagu neid ajaloos on nähtud. Minu meelest oleks mõtekam Eestil välismaalt märulipolitsei üksusi appi kutsuda ja korralikult laiali peksta mässajad, siis oleks rahu majas. Aga praegu üritab Eesti ise hakkama saada, koondada oma väheseid jõude Tallinnasse.
*Levivad jutud, et üks kambast maha jäänud eestlane on surnuks pekstud. Loodame, et see siiski on kuulujutt
TANK
MemberTuleb meelde üks anektoot, mida lugesin vist Marko Toomingu kodulehelt.
Et siis antud juhul on tegemist peaaegu sama situatsiooniga:
Maria:
“kas sul metaani on?”
Karlssoni moodi (peika):
eee….
Maria_
“Kas sa üldse tead, mis on metaan??”
Karlssoni moodi (peika):
Loomulikult. Mul on terve pööning metaani täis. Vähe sellest. Ma olen ise lausa üks suur metaan.

TANK
MemberVarem või hilem see n*** lõppeb, sest suuremaid aktiviste topitakse pokri. Aga elame näeme, 9. mai on veel ees.Ma arvan/loodan et aktiivsemad seltsimehed tähistavad 9. maid juba oma kallil kodumaal
😆
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Foorumis kõik kõvad vennad.Tahaks teada kui mitu teist siis mõnele arengupeetusega venelasele on pasunasse sõitnud või teeb seda homme??
Ainult jutt. Mõttetus.
Küll läheb mööda. Kas siis sõjaga või ilma.
IRW… milleks peaks meie minema pasunasse andma…
nad saavad niigi politsei käest nuuti…. preemiaks
lisaks saavad tublimad tiblad veel lahti oma kodakondsusest
ja reisi kodumaale…
MILLEKS MEILE VAJA OMA NINA SINNA TOPPIDA… NAERAME NENDE RUMALUSE ÜLE KODUS TELEKA TAGA…
AutorPostitused