TANK
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
TANK
MemberÜldiselt 3-ne kava üle päeva ongi see, mis kõige paremini massi kasvatab.
TANK
MemberEuroopa juunioride meister vist.
TANK
MemberOmast kogemusest. Üldjuhul alla 4 kapsli päevas nagu mõju ei tunne…
(võibolla on… aga ei tunne)
TANK
MemberOn olemas ütlus, et küürakat parandab ainult haud.
TANK
Memberkrt ma teen samu harjutusi mis ronnigi, aga miks ma pole sama suur? noo ei saa aru, lihtsalt ei saa, mis ma valesti teen?Kah lihtne – Sa ei kasuta sama suuri raskuseid.
TANK
Membertema videotes pole kunagi midagi õpetlikku, sest ta ei seleta kunagi miks ja kuidas ta mingit harjutust teebMiks? see peaks ju slege olema ja
KUIDAS? no seda näed ju ise.
TANK
Memberkord tuleb jõusaalis treeniva kulturisti juurde tema sõber ja küsib,et kas tuleb kah juurde.kulturist vastab,et ei midagi.Aga mis sa siis käid siin iga päev,kui midagi juurde ei tule?Kui ei käiks,ei tuleks ammugi.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muidu kaoks seegi ära mis on jäänud.
TANK
MemberMinu teada on isegi need inimesed ära surnud kes toidulisandeid ei tarbinud.
TANK
MemberMeil sõjaväes kutsuti seda krokodilliks…
Kui oli suitsu aeg siis pidid kõik (ka mittesuitsetajad) selle ületama et kurilkasse saada.
Ma läksin paar korda jalutades üle. Mitte rippudes alt… vaadati viltu aga noh.. J.O.K.K.
Aga eks ta lailihast, saaglihast, rannet ja biitsa treeni veidi..
TANK
MemberSuurt kõhtu ei saa kah väga kiiresti minuteada.
TANK
Memberirw.. paistab et on tekkinud uued terminid.
Enemy’t tegema e. võõrkeeles rääkima
Tanki tegema (või oli see Tanksism) – asja teisipidi keerama ja süüdistama. või kuidas see oligi?
Aga vastuseks Oskari küsimusele. Pärast M.M.-i ja Oti tekste. Ma arvan, et see oli sul rohkem retooriline küsimus ja sa teadsid isegi seda.
TANK
MemberNo mida sa Oskar tahad???
Et Robocopi tiim või EOK keemia välja teeks ja ei kontrolliks kah?
TANK
MemberPunamütsike läheb läbi metsa vanaema juurde. Järsku näeb põõsas hunti. Jookseb peitu ja tuleb 5 minuti pärast uuesti mööda lootes, et hunt on läinud. Aga hunt ikka istub põõsas. Punamütsike jookseb uuesti peitu. Ja kui tuleb uuesti on hunt ikka alles. Istub liikumatult põõsas. Läheb lähemale aga hunt ei liiguta.
Virutab hundile jalaga ja küsib: “Hunt mis sul viga on.”
Hunt vastab: “Kõhhht on kinnnni.”
TANK
MemberKui poeg sai 12 mõtles isa, et nüüd on paras aeg rääkida pojale naistest.
Isa: “Vaata poiss… naisi on kahesuguseid. Need kes on ilusad, on kahjuks rumalad ja ülbed kah.
Ja need kes on targad on kahjuks inetud.”
Poeg: “Aga kas erandeid üldse pole.”
Isa mõtleb ja vastab siis:”No kui hästi järgi mõelda, siis on küll. Mõned inetud naised on kah ülbed või rumalad.”
TANK
MemberNonii… lähen ostan endale rahakoti. Panen sinna sajalise ja lähen proovin kah need neiud ja pesu ära.
-
AutorPostitused