-TANK-
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
-TANK-
MemberValest kohast küsid! Eestis pole proffe!!!
Või siis on 1 – Kalmusel on mingi liiga pro kaart.
Aga arvan, et proffid naeraks su üle.
-TANK-
Member
jaanuar 29, 2012 at 6:11 p.l. in reply to: Millistes Tartu jõusaalides näete jõutrenni tegevaid naisi-tüdrukuid? #236592-TANK-
MemberAga mõtle kui hea oleks saalis suitsu teha…. Kas siis pärast surumist või biitsa voolides.
jaanuar 28, 2012 at 2:18 p.l. in reply to: IFBB Women’s World Championships 2011 – selgusid dopingutulemused #238020-TANK-
MemberHuvitav, millega ta vahele jäi? Ma ei näinud, et kuskil oleks kirjas.
Ilmselt mingi rasvapõletaja või liiga palju kohvi (ma ei tea kas koffeiin on veel dopingainete nimekirjas)
Äärmisel juhul kasvuhormoon nagu Andrus Veerpalul???
Vaevalt, et ta lausa metaani pani???
jaanuar 26, 2012 at 7:37 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #241163-TANK-
MemberÜlikõva kükk….
PS. Otile väike soov – äkki teed kunagi “Sinu küljes trennis” video koos Andrei Abrossimoviga (rind ja käed)?
jaanuar 25, 2012 at 10:10 e.l. in reply to: Millistes Tartu jõusaalides näete jõutrenni tegevaid naisi-tüdrukuid? #242512-TANK-
MemberHeh… huvitav koht kust naisi otsida.
Imelik, et kellelgi ei tule pähe veel näiteks sõjaväest või söekaevandusest minna naisi otsima.
-TANK-
Membernr 44 saapad Demar
Parimad jalavarjud, mis mul elus üldse on olnud!
Ennast juba aastaid igati õigustanud. Tippkvaliteet!
Sobib ideaalselt vabaaja jalatsiks, võib ka joosta ja muidu trenni teha.
Väga head ka “enesekaitseks” (kuidas… selle mõtleb igaüks ise välja)
Riietuse kohapealt sobivad väga hästi urban camo pükste ja nahktagiga.
Miinus on see, et metall sees ja lennujaamades tuleb lasta alati läbi valgustada, kui ei taha ennast läbi otsida lasta.

-TANK-
Membermaster on sellest, et nii palun minu poole tulevikus pöörduda
Aaa.. et hoopis
BDSM
teema…. 
-TANK-
MemberSprint on parem.
Aga kükk on kõige parem.
-TANK-
MemberEi, aga mulle helistati laupäeval ja öeldi, et Anne kanalil jää kannab juba.
Politseist?
-TANK-
MemberJa mis puutub geenidesse siis kuskilt lugesin hea tsitaadi , mis kõlas umbes nii : ” Geenidel on omadus paraneda vastavalt sellele , kui palju sa vaeva näed ja tööd teed..”
Sa võid näha lõputult vaeva ja ennast lolliks töötada, aga kui sul on ebasümmeetriline kõhulihas siis ideaalseks seda ei saa.
-TANK-
MemberSiin on kaks varianti: Kas see meeldis sulle, mis sinuga tehti või ei meeldinud… Mõlemad on natuke kaldega variandid
-TANK-
MemberÜks hea kõhu ja triitsepsi harjutus kodus treenijatele:
-TANK-
MemberMassaaž Gmasteri juures
Pärast rännakut saime 2 nädalasele puhkusele ja premeerisin end ühe massaažiga. Otsustasin Gmasteri oskusi proovida. Tal on jällegi oma lähenemine nagu igal massööril, tegi mulle sellise lõõgastava massaaži ehk siis eriti valu ei pidanudki kannatama. Võiks öelda, et oli seega õnneliku lõpuga?
Kas see Gmaster on lühend sõnadest GAY Master?

-TANK-
MemberDarrem Charles treenib kõhtu ainult 1 kuu aastas.
AutorPostitused