-TANK-
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
-TANK-
MemberKuule Oskar. Sa räägid, et 1/3 õpilastest on vabastatud…. Nende jaoks on see vaba aeg, aga see ei peaks nii olema.
Neid loodreid “vigaseid” saab ju vabalt panna sporditeooriat tuupima ja vastama. Ma arvan, et siis kaob päris paljudel vabastuse vastu huvi ära, kui sellega kaasneb tuupimine ja tunni lõpus hindele vastamine. Lihtsam on ju teha paar kätekõverdust või nati joosta. Ja kui ongi mõned kroonilised haiged, siis loob see neile eelduse kunagi heade ja laialdaste teadmistega treeneriks saada.
Põhiline on see, et kaotada ära arusaamine et kehalise vabastus = vaba tund kus saab teisi aineid õppida. Mina leiaks neile mistahes (spordiga seotud või muud võimalikult ebamugavat) tegevust. Male, kabe, äärmisel juhul kasvõi teiste taga koristamist. Aga kõige mõistlikum tundub ikka, jagada kätte materjalid (sa oled neid palju tõlkinud) ja lasta tunni lõpus seda hindele vastata.
-TANK-
MemberKahjuks läbivat suurtähte teemade nimedesse üldjuhul ei pane, on küll erandeid. Aga “Jõhkrad käed” ?
Olgu siis “Jõhkrad käed”
Aga mille alusel erandeid teemade nimedes? …edaspidiseks teadmiseks (mulle ja teistele)
-TANK-
MemberPäris suured sarnasused Aloga

…jutus on iva sees!
Lesukovi kuivemat vormi ka kõrvale:

-TANK-
MemberKui võtad arvesse, kui palju noori siinset keskkonda külastab, siis on selline tsensuur õigustatud. Ei saa ju foorumile panna al. 18 piirangut

Kui nüüd ropendamisest rääkida, siis on meil vanuritel 10-18 aastastelt rohkem õppida kui vastupidi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samuti on selles vanuses “halbade” sõnade kasutamine oluliselt tihedam ja loomulikum.
Kuid arvestades, kuidas sõna “värdjas” on kasutusel igapäevaelus, kahjuks, siis pole selle taga ei midagi positiivset, veel vähem esinduslikku.
Kuid olen hea meelega endiselt nõus, leidma parema parima nime antud teemale, mille sisu iseenesest on väga hea!
Kui teema nime ei muudetud suurte tähtede pärast siis pakun välja:
1. JÕHKRAD KÄED
2. JULMAD KÄED
-TANK-
MemberTänan, võtan au endale.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga olen avatud teistele pakkumistele, mida panna teema nimeks, kuid esialgne nimetus ei sobinud Fitness.ee keskkonda.
Kas ei sobinud suured tähed või sõna värdjas?
Sõna värdjas ei ole ju iseenesest kuidagi paha – Alo võttis seda lausa komplimendina.
Ja võtaks ka mina, kui mul sellised käed oleks.
Pigem on negatiivne sõna mutant, mis viitab GMO-le või geenidopingule.
Vahepeal tundub, et siin portaalis minnakse tsenseerimisega liiga kaugele, kui juba pea suvalisi sõnu hakatakse filtreerima.
-TANK-
MemberZack Khan

-TANK-
MemberPhil Heath

-TANK-
MemberKurat keegi jobu on teema nime ära muutnud. Algne nimi oli “Värdjad käed” mitte mutantide käed.
Flex Wheeler

-TANK-
MemberMillal Alo lõpuks korraliku vormi teeb? Massi tehtud ja vigastusi ravitud küll mingi 5a vist juba. Tahaks näha.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga millal sa ise teed? Aastaid juba pizzast ja jäätisest rääkinud. Tahaks ka tulemust näha.
mai 13, 2012 at 8:23 e.l. in reply to: Valu vöökohas-alakehas-kubemes,kühmud, kubemelihase venitus-vigastus, kubemesong, song. Ja EV meditsiin #109407-TANK-
MemberAga kuidas pärast on? Kas taastub täiesti ära või on pärast koguaeg oht uuesti lahti rebida?
mai 11, 2012 at 8:42 p.l. in reply to: Valu vöökohas-alakehas-kubemes,kühmud, kubemelihase venitus-vigastus, kubemesong, song. Ja EV meditsiin #110358-TANK-
MemberÜtleme nii, et see õnnestus saada välaspool jõusaali.
Võimalik, et ilma vööta kükid ja tõmbed andsid eelduse. Võibolla mitte.
mai 11, 2012 at 7:41 p.l. in reply to: Valu vöökohas-alakehas-kubemes,kühmud, kubemelihase venitus-vigastus, kubemesong, song. Ja EV meditsiin #110402-TANK-
MemberHakkas just nagu normaalselt minema kui õnnestus endale kõhusong saada. Perearst pani kirurgi järjekorda, kes otsustab kas ja kuna lõigata.
Paar päeva kannatasin ära, aga kui iga tunni aja tagant tuleb näpuga soolikaid kõhtu tagasi lükata, siis viskas üle ja läksin erakorralise meditsiini osakonda. Seal aga öeldi, et see ongi normaalne ja nemad ei tee midagi. Kui soolikad tulevad välja siis lükka aga näpuga tagasi ja ela rahulikult edasi. Huvitav, kas arst arvaks siis ka sedasama, kui tal endal soolikad välja tulevad?
Vägisi tekib küsimus – mille kuradi pärast ma üldse sotsiaalmaksu maksan? Selle raha eest saaks endale rohkem kui küll mistahes riigis meditsiini osta, kui mul seda kord 5 aasta jooksul vaja on.
Siinkohal tervitan poliitikuid, kes on suutnud meie meditsiini süsteemi täielikult tuksi keerata. Kurat, Laar oleks võinud oma insuldiga minna perearsti järjekorda.
Ja kas see meie “tasuta” meditsiin enam kõlbabki kuhugi? Või olen mina viimane loll kes sots maksu maksab ja selle eest meditsiini loodab saada?
Küsimus neile, kes selle on üle elanud või teavad muul moel:
Kui kaua songa operatsioonist taastumine aega võtab ja kuna saab tõmmet ja kükki teha?
mai 6, 2012 at 6:45 p.l. in reply to: IFBB Men’s, juniors & masters European Championships – LIVE REPORT! #113809-TANK-
MemberÕnnitlused. Ülikõva saavutus.
mai 4, 2012 at 2:04 p.l. in reply to: IFBB Men’s, juniors & masters European Championships – LIVE REPORT! #116751-TANK-
MemberÜlikõva! Õnnitlused Mikule!
-TANK-
MemberKunagi oli Discovery kanalil hea saade võitluskunstidest. Seal näitas väga detailselt, kust löökide jõud tuleb, kui kõva see on ja kuidas keha liigub.
Otsi youtubest – ma ise ei viitsi.
Mõned näited:
-
AutorPostitused