-TANK-
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
aprill 21, 2009 at 9:52 e.l. in reply to: 25.EKV kulturismis ja fitnessis – sensatsooni ei sündinud! #192373
-TANK-
Member-TANK-
MemberSee käeshoitav rool ja need rasva mõõtvad kaalud näitavad veel ühte huvitavat asja.
NIMELT:
Kaalu ja mõõda enne ja pärast sauna.
Ja selgub, et saunas on rasva-% järsult tõusnud. Samas kui kaal on vähenenud 1-2 kg.
november 26, 2008 at 7:47 p.l. in reply to: Kaido Leesmann surus uue Eesti absoluutse rekordi! #172313-TANK-
MemberMa suudan ka 2x üle oma kehakaalu suruda ilma särgita. nii, et pole midagi imelist.Tubli poiss, mul on sinu üle hea meel.
Mina näiteks ei jõua.
november 26, 2008 at 6:51 p.l. in reply to: Kaido Leesmann surus uue Eesti absoluutse rekordi! #172293-TANK-
Membertehke video ka sellest
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
ja kutsuge Tank ka kampa, saab ka lõpuks 200 suruda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Milleks mulle see särgiga surumine?
See teadmine on mulle sama kui see, et mina jalgrattaga kiiremini sõita suudan kui sina joosta.
Mul pole särki vaja… küll ma selle 200 ka ilma särgita ära surun.
Vaja mõnda aega veel trenni teha.
Isegi vend vähk surus selle peaaegu ära ja ilma abivahenditeta ära… kaal oli tal vist siis 90kg kandis.
Tehke järgi mehed… üle 2x oma kaalu.
Nii et mehed… usku endasse… ka ilma on võimalik.
november 26, 2008 at 7:15 e.l. in reply to: Kaido Leesmann surus uue Eesti absoluutse rekordi! #172204-TANK-
MemberAndke mulle see imesärk, ma surun ka 300kg
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga õnnitlused Kaidole, ütlesin juba aasta tagasi, et kaugel see 300gi enam. Vaikselt ta selles suunas ka liigub. Ma usun küll, et see 300~kg Kaidole mingi hetk alistub. EDU EDASPIDISEKS!Laupäeval helistas üks sõber ja ütles: “Lähme Ujula 4 vaatama kuidas paksukesed väikese õe särki üritavad selga ajada. Neil seal mingi kokkutulek.”
november 25, 2008 at 10:55 e.l. in reply to: EMV lamades surumises 2008 – osalejad, tulemused, fotod, kommentaarid #172100-TANK-
MemberVaevalt nüüd mehed nii palju tugevamad on kui vanasti.
Swarts ju surus 70-datel 230kg.
Iseasi palju neist meestest ilma särgita üle 200 suruks… paar meest vast isegi suruks kui üldse.
Et keegi ei solvuks lisan veel minu lugupidamine ja austus kõigile kes suruvad üle 200 ilma särgita…
-TANK-
MemberKõige parem on kalibreerida ja vaadata seda elektrilist rasvaprotsendi mõõtjat saunas.
1. Mõõta oma tulemus enne sauna.
2. higistada saunas 1-2 kilo alla.
3. Mõõta uuesti.
Rasvaprotsendi mõõtja näitab et saunas oled selle ajaga kõvasti rasva% kasvatanud
“>Siit ka moraal selle “rooli” või kaalu austajatele:
Ärge käige saunas – saunas kasvab rasv.
Mina arvan et, Pendli Veeliks ja Nastja on ka palju täpsemad kui too aparaat.
-TANK-
Memberpendlimees Joala ajas sellist jama et see pidi kõigil Eesti sportlastel sees olema ja sellepärast medaleid ei tulegi.
Õnneks see nii ei olnud ja ta ise manala teed läks… arvatavasti surigi glamüüdiasse
“>-TANK-
MemberMa olen koguaeg öelnud, et Ronni on NUMBER 1
Läbi aegade PARIM.
See on mees kelle iseloomustamiseks sobib sõna KULTURIST
Ülejäänud on pigem siis klassikud või fitnessistid.
Ja see mis paar viimast aastat Mr. Olympial on olnud on olnud ka paras JURA
Loodame et need valed tuuled on ajutised ja varsti on Ron tagasi oma kohal mida ta väärib – NR 1
november 17, 2008 at 10:17 e.l. in reply to: III Innar Mardo Memoriaal: Eesti MV 2008 ja Fitness.ee Cup (FOTOD) #165407-TANK-
MemberJah mis ma oskan oelda,tublid olete.Kuid miks ei ole tehtud -80kg voistlejatest pilte?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> eks jaan ootama galeriid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga palun.
november 17, 2008 at 7:16 e.l. in reply to: III Innar Mardo Memoriaal: Eesti MV 2008 ja Fitness.ee Cup (FOTOD) #128955-TANK-
Member
november 16, 2008 at 3:54 p.l. in reply to: III Innar Mardo Memoriaal: Eesti MV 2008 ja Fitness.ee Cup (FOTOD) #142705-TANK-
Member
november 16, 2008 at 3:48 p.l. in reply to: III Innar Mardo Memoriaal: Eesti MV 2008 ja Fitness.ee Cup (FOTOD) #142752-TANK-
MemberAga mis sul püksis on???

-TANK-
MemberVeel üks pilt.

-TANK-
MemberSee on ainult positiivne, et Koovit ja Kalmus heas vormis olid. Konkurents läheb tugevamaks ja mehed peavad rohkem pingutama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mitte ainult.
80kg võitnud vana oli ikka päris haigelt kuiv..
Vaadake jala tagaosa näiteks…

Ott Kiivikas (vasakul), Valter Olonen (keskel), Taavi Koovit (paremal)
-
AutorPostitused