-TANK-
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
-TANK-
MemberJay cutler oli vist esimene kord jõusaali tulles surunud 140kg jäi kuskilt meelde.
Aga samas ta oli enne töötanud isa ehitusfirmas lihttöölisena.
-TANK-
MemberMoross jättis küll sellise ullikese mulje – vaatas vähe ringi ja vaikis kogu aeg ning tundus, et ei saa millestki aru
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jah… tema oleks võinud hoopis daamiga vahekorras olla ja kulturistide mainet tõsta.
-TANK-
MemberAga teab, et biitsale tuleb 100 x teha.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mulle tundus pigem et ta ei osanud isegi numbreid 100-ni lugeda.
-TANK-
MemberOtile löödi mitu korda haamriga pähe….
tuli meelde pronksi tänava lugu…
Aga see jorss kes selle naisega vahekorras oli ei olnud ju kulturist… mul tekkis hoopis küsimus kas ta oli üldse kunagi jõusaalis käinud.???
See oli ju suvaline tüüp tänavalt.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 20, 2009 at 11:50 e.l. in reply to: Koolajookide tarbimine võib tekitada lihaste halvatuse? #197270-TANK-
MemberUurimuse kohaselt põhjustab elamine surma.
Kõik kes on elanud surevad varem või hiljem.
-TANK-
MemberLehmalüps nüüd ootab ees
Vähi hellalt hoiab nisa
Surujad on särgi sees
Jälle tõuseb kisa
-TANK-
MemberTuleb hakata 3.-ks maailmasõjaks ettevalmistusi tegema.

-TANK-
MemberMa arvan, et seal oli mõeldud seda et USA tahab ümber venemaa teha oma raketikaitse kilpi.
Ja nii venemaad torkides võibki kõrvetada saada.
Noh samas ei maksa kinnisilmi midagi uskuda… tuleb lihtsalt silmad lahti hoida ja vaadata mis ümberringi toimub.
-TANK-
MemberNo see on ammu teada mis moodi majandus (ja majanduslangus) on tekitatud.
See, et Eesti Pank on ka erakorporatsioon. Ta on sama palju “Eesti” kui “Eesti Ekspress.” Nad ajavad oma poliitikat, ja ei ole praktiliselt ühegi Eesti Valitsuse regulatsiooni all. See on erapank, mis emiteerib ja laenab Valitsusele kogu valuuta, intressiga!
See on nii igal pool maailmas.
Et pank saaks õhust raha tekitada ja mida rohkem on ringluses raha seda väiksem on selle väärtus. Sealt tulebki inflatsioon.
-TANK-
MemberKrt. on jah… seda ma vaatasin, et te näo ja habeme poolest sarnased.
-TANK-
MemberVaata proteiini võtmine on nagu napsu võtmine.
Pole vahet kas võtad Viru Valget või Vana Tallinnat, purju jääd ühtemoodi.
Vahe on ainult maitses.
-TANK-
MemberMEIE: Tervislik elustiil kõige alus
Fitshopist toidulauale lisa
TEIE:
Surumissärk on seljas valus
Surume ja teeme kisa.
-TANK-
MemberMul on hea pilt pakkuda selle artikkli juurde

-TANK-
MemberTubli poiss Markus.
Ma ise loodan ja ootan et Victor teeb korraliku tagasituleku ja saab lõpuks väljateenitud Mr. O tiitli.
-TANK-
MemberNo 42cm on ikka väga väike sellise kaalu kohta.
Isegi mu sõbra vanaemal on biic 60cm (nagu ma olen ka varem maininud)
Kangemast kraamist rääkides siis napsutaja ta pole, nii et annab ka kangema kraamita 60cm biica saada.
Ja valgukuure pole ta ka teinud.
AutorPostitused