-TANK-
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
-TANK-
Memberlastes kangi veel allapoole hakkavad tööle juba rohkem õlad ja käed?Hoidku taevas selle eest, et õlad ja käed ka nati lisatrenni saavad?
* Mida raskem ja kompleksem harjutus on ja mida rohkem lihaseid töösse kaasab seda effektiivsem see on (ka üleüldisele lihaskasvule).
* Mida isoleeritum on harjutus seda rohkem mõjub just treenitavale piirkonnale.
-TANK-
MemberJa sa jälle oma paari kuu kogemusega tuled soovitusi jagama? Lõpeta ära juba.Minu puhul on töödanud ja arvan, et töötab ka edasi.
Ja ma siiralt usun, et nii võib minna 10x 150-ni välja.
Mul hea sõbra näol hea näide olemas.
Tema ei teinud mitte kunagi trennis vähem kui 7 kordust (v.a. kui max proovis)
Ja surus 200 enne 20-ndat sünnipäeva. Muidugi tema alustas surumist (kui niisama ajaviidet) 12-aastaselt.
Viimane tulemus oli tal vist 10×160 ja peale seda pole ta enam eriti tegelenud.
Mainin veel ära, et minu teada pole tal olnud kunagi ei õla, küünarnukiga ega randmega probleeme.
Pole kasutanud midagi peale valgupulbri ja kreatiini. (Loomulikult pole kasutanud ka mingeid särke)
-TANK-
MemberNojah eks igaüks saab aru vastavalt oma tasemele…Keemia on kõrgem tase. Mina sinnani pole veel jõudnud.
-TANK-
MemberPõlved nõrgaks võtabki keemia ju.Üleskutse, ärge pange keemiat ja põlved püsivad tugevad.
See on ka ühes hiljutises artikklis ära mainitud, et keemia hakkab liigestele.
-TANK-
MemberHeale suhtele on hea algus, kui vastaspool esimesel kohtumisel põlved nõrgaks võtab.Eriti kui vähemalt 200kg-ga samal ajal kükki teed
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>-TANK-
MemberKõvad nätsu närijad
Brian Thompson:

ja Robert Z’Dar:

-TANK-
MemberÄra kuula mingit pläma protsentidest ja muust jamast.
Kõige lihtsam reegel – kui jõuad 10 korda suruda pane 5kg juurde.
Seni kuni ei jõua 10x suruda tee sama raskusega. 1-2 trenni nädalas.
Ja ongi kõik. Mina olen selle süsteemiga jõudnud 9x 125kg -ni seega asi töötab.
Hoiab liigesed terved ja puha.
Kui ahneks lähed maksad selle eest oma tervisega. Õlad, küünarnukid, randmed või saad veel mingi rebendi.
-TANK-
Membereino need kättesaadavad ja sõber jäi vahele dopingukontrollisIRW. sõber pani raudselt metaani kõrvale ja siis ajas tilkade süüks…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 10, 2009 at 9:36 e.l. in reply to: Projekt Kaido Leesmann alla 100kilo! LÕPETATUD – EESMÄRK TÄIDETUD, VIIMASED PILDID! #201243-TANK-
MemberLatti ei maksa algul liiga kõrgele ajada.
Minu kogu trenni eesmärk on lihtne…
suruda 1 kordus rohkem ja elada suvi võimalikult mõnusalt ja võimalikult väikese lihaksaoga üle.
Mida reaalsem on eesmärk seda tõenäolisem et see juhtub.
-TANK-
MemberKungFu on see:
-TANK-
MemberSeal samas oli kuskil uuring, et pikk peenis tähendas lühemat mälu ja madalamat IQ-d.
Tehke omad järeldused.
-TANK-
MemberNii minu hingel on kreatiini (3x olen proovinud aga kasu pole olnud), tribulust, ja neid tilku mis weebipoes vahel müügis on…
Lisaks võtan veel valku ka…. regulaarselt…
Seega ei hakka sõna võtma.
-TANK-
MemberKompetentsed C/C++ progejad ilma tööta innovatiivses Eestis ei istu
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga kuskil pole kirjas, et otsitav inimene peaks töötu olema
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>-TANK-
MemberMaailmas on kindlasti naisi kelle õlavars on sama koostisega mis minul ja sama või isegi jämedam. Sellised jämedad aga keda sina näinud oled TANK, on heal juhul peekoni sarnased.No seda küll
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mis ma tahtsin öelda, et alati mõõtude järgi ei saa otsustada, kas tegu on mehe või naisega.
PS. Tuled homme meie juurde trenni ka?
Vaatad oma silmaga üle, kas mu peenikeste jalgadega tehtud viletsad kükid kõlbavad ka kuhugi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 9, 2009 at 9:42 e.l. in reply to: Kui palju kaloreid peaksin saama ühest söögikorrast? #201050-TANK-
MemberLihtne.
Jaga päevane kaloraaz toidukordade arvuga.
-
AutorPostitused