-TANK-
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
-TANK-
MemberSüdame teeb soojaks kohe nähes kuidas ligemise armastus jõulude ajal inimestes välja lööb.
Koguge jah mulle 300 krooni ja tellige USAst 4kg-ne massilisaja!
-TANK-
MemberOota, millisest konkreetsest minu arvamusest sa nüüd aru ei saanud? Ma enda arust olen oma arvamust piisavalt selgelt ja otse väljendanud. Erinevalt neist, kes midagi arvavad, aga välja öelda ei julge, olen mina alati välja öelnud, kui mul midagi öelda on olnud. Ka praegu olen ma vist ainuke, kes julgeb öelda midagi muud peale “oh, äge, uus portaal, kus kuri moderaator postitusi ei kustuta!”.Mina julgen ka kõik välja öelda aga minu postitused kustutatakse alati ära.
Kui ma saaks korraks fitness.ee mySQL-i juurde annaks kohe käsu:
DELETE FROM posts WHERE user=alessandro;
no tegelikult tuleks seda käsku veidi kohendada vastavalt baasile aga saate mõttest aru.
Teisena kustutaks kõikide modede/kunnide postitused.
PS. aga peaks vist ka Bonsuna.com-i üle kolima – vast seal ei kustutata postitusi ära.
-TANK-
MemberRenku, asi ei ole selles, et ei või teha. Alessandro point on see, et nagu võideldakse millegi vastu, räägitakse kala peast mädanemisest ja nii edasi – aga keegi ei räägi konkreetselt milles siis probleem on ja mille vastu te võitlete; millised oleksid ettepanekud, et asju muuta selliseks nagu need inimesed tahavad.Keemia teemal. Kui inimene töötab firmas kus propageeritakse keemiavaba sporti jne, siis peaks olema ettevaatlik liitumisel sellise portaaliga kus on õpetused kuidas millist kuuri teha. Mina ei ütle (ja ka alessandro pole öelnud) mida keegi võib teha ka mida mitte, kuid kõrvalseisjale jääb natuke kahtlane (kui mitte öelda silmakirjalik) mulje asjast. Eks igaüks ise teab mida teeb.
Ka Fitness.ee artikklite hulgas on steroidi teemasid.
PS. kui ma panen siis üles õpetusi kuidas tuumapommi teha (ilma selgituseta kust uraani saab) kas siis peab olema ka Fitness.ee-ga liitumisel ettevaatlik…
vastan ise: ei pea sest Alessandro või keegi teine kustutab kohe teema ära.
-TANK-
MemberMina ei ole äärmuslane… mina pooldan MINGE VOOLUGA KAASA värki ja kui on vool aeglane, siis kiirendage voolu.
Kui aega on palju või liiklus ei meeldi siis kasutage ühistransporti.
Mis puutub linnas püsikasse siis kõige parem on oma jalg olgu siis roheline laine või mitte… niikaua kuni seltsimehed ei hakka kiiruse pärast juuksekarva lõhki ajama.
-TANK-
MemberSellises olukorras aitab püsikiirusehoidja. Miks närviliselt spidomeetrit jälgida?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sa sõidad linnaliikluses ka püsikaga?
Sellega on veel ebamugavam sõita kui ilma ju.
-TANK-
MemberMina hinnanud? Ma pole maininudki midagi oma autost (mille tulemus on muideks Eesti libedarajal mitte eriti õnnestunud sõidul 14,46 pereauto kohta käib kah).Archangel-i meeriklane peaks olema küll pisut kiirem kui õnnestub sõit, aga mitte mägedekõrguselt…
Aga siiski, see on OT järjekordselt:-P
Sorry mõtlesin Archangelit.
Aga mis puutub Venda Vähki siis see mees on lausa ohtlik liikluses oma maasturiga. Siin pole enam kõvatamisest juttugi.
Ma tunnistan et ma pole eeskujulik ega hea liikleja – aga tema kõrval olen isegi mina lihtnepoiss
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>-TANK-
MemberSiis on Alfonse oma linnukest üle hinnanud, sest 313kW bemmi M3 400meetri aeg on 12,9sek
Taolise asjaga nagu eelmine postitaja välja tõi on ka minul endal päris palju tulnud kokku puutuda. Sellised kuradi ahvid tuleks maha lüüa kurat nii närvi ajab!IRW. sul on nõrga mootoriga auto….
Olen isegi teinud mõnele sellisele õmblusmasinale tünga, kui rahulikult õige kiirusega teel tiksud ja keegi tuleb möödasõitu üritama.
Lased kõrvale, vajutad korra gaasi ja siis vaatad peeglist ja irwitad kuidas kuskil taga kaugel tühjal teel mingi täpike eksinult oma ritta tagasi vajub.
-TANK-
MemberJep, 1994 firebird. Aga ära ameerika mootoreid maha tee midag. Vääne on kõva. Uus mustang saaks minu omalt lutti, samuti enamik 100kw võimsamaid bemme. Saksa mootorid on võimsad aga enamasi litraaž väike seega kohalt minek kannatab veidi.Mis su linnukesel siis 400 meetri aeg on? Alla 13 sekundi?
Ma arvan, et sa mõtlesidki kiirendust, sest ringrada ei kannata ju USA vanarauaga üldse sõita.
-TANK-
MemberTere.
Tahan tervitada kõiki kes viitsivad 15 minutit varem kui vaja kodust välja tulla et siis seda aega liikluses 30-ga sõites parajaks ukerdada.
Kasutage ühistrasporti.
-TANK-
MemberAlessandro on lihtsalt kade, et ta ei saa seal foorumis teemasid ja postitusi kustutada.
-TANK-
MemberJust nii ja see vool on tavaliselt lubatust 5 kuni 15 km/h suurem. Omalgi on tavaliselt 10 km/h kella peal rohkem kui lubatud ehk siis 90 alas reaalne kiirus 95, 50 alas 55 jne. Kes õppesõitu on teinud teavad, mida tähendab täpse kiiruse hoidmine – jääd lihtsalt normaalsele liiklusvoolule jalgu.IRW.. ma mäletan kui tegin säästliku sõidu õpet.
Hakkasin rahulikult sõitma ja öeldi “algul sõida nii nagu sa tavaliselt sõidad ainult kiirus hoia alla 50-e.”
Selle peale sai vist sellel esiveolisel peerul kummid vist pea siledaks lastud mis juhendajale eriti ei meeldinud.
Foori taga jäin mingi audiga kõrvuti. Kõik liiklejad koondusid selle audi taha arvates, et see õppesõidu masin jääbki sinna.
Kollase süttides sidur lahti ja kummivilinal minema (tänu esiveolise auto olematule pidamisele).
Igatahes sai seda masinat korraliklut hooratud, pidevalt ridu vahetatud (nõelutud) jne. aga kütusekulu vahe oli vist ainult 1-2 liitrit võrreldes hilisema säästliku sõiduga.
-TANK-
MemberViimane kuu:
Jõusaal 0,- EEK
Toidulisandid 0,- EEK
-TANK-
MemberMa ei või…Ise veedan autoroolis päevas keskmiselt tund ja 20 minutit. Töötan keskmiselt 10 h päevas… Kui siis tõesti pean hakkama põdema mõne 44 km/h veniva ,,õpipoisi´´ pärast ja statistikute, kes panevad endale püsikiiruse peale, aga ei viitsi soetada navigatsiooni seadet, kus täpne kiirus näha, kaotan peale aja ka närve.
Ise lasen kõiki vahele, lisavarustuses on suunatuli ja hindan viisakat liiklemist… aga see siin ei ole küll maailmaparandus koht.
Pidage vastu liikluses,
Kuule kui hakkad koguaeg spidokat või navi pealt kiirust vahtima siis ei jää liikluse jälgimiseks aega.
Kõige haigem kogemus oli mul kui sattusin kahe politsei auto vahele – üks ees ja teine taga.
Esimene liikus vaikselt eest ära, aga järgi ka ei saa rahulikult minna – äkki tagumine võtab maha ja teeb trahvi.
Ja siis oligi nii et pidevalt vahi kiirust. Raisk.
Kallid liiklejad – LÄHME VOOLUGA KAASA! – nii on kõigil mugavam.
-TANK-
MemberRäägiti ju küll, et kuda lapsed tulevad- KURG TOOB…ISA: Juku. Tead, kurg toob sulle varsti vennakese.
Juku: Isa kuule, ema on veel suht ilus aga sina käis salaja kurge panemas.
-TANK-
MemberSee kes on süütu visaku esimene kivi…
Vaevalt on olemas inimest, kes MITTE KUNAGI pole rikkunud MITTE ÜHTEGI liikluseeskirja.
-
AutorPostitused