-TANK-
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
-TANK-
Member100 kordust ei ole sul mõtet kohe kindlasti teha ! Pigem vali selline varjant,et esimese 12-nega on sul kõhulihased läbi,see tähendab,et nt võta endale mingi lisaraskus,kas 5kg,15 või 20kg ja hakka siis kõhtu pumpama.Jaga oma treening kindlateks seeriateks ja kordusteks.Ära tee iga hommik ja õhtu,vali päeva jooksul mingi kellaaeg millal neid teed ja nii üle päeviti.Peatselt näed ka korralikku arengut kui toit on köögis paigas ja kui on tõelist soovi neid vägagi esile tuua siis hoia oma rasva protsent madal.Tegelikult on nii, et kui õigesti ja korralikult teha siis on üle 10 korduse väga raske teha.
s.t.
1. põlved ja tagumik 90 kraadise nurga all.
2. selga maast lahti ei tõsta ainult õlavööde tõuseb mõne cm (ninaga sihid naba mitte põlvi)
3. pingutad sekundi või 2 üleval asendis
4. kui on kerge siis teed valesti (99,9% tehakse valesti sh. koolides ja sõjaväes)
5. kui on raske või isegi hakkab kõhulihas krampi kiskuma seeria lõpus on tehnika õige.
Lähemalt võib rääkida Dr. Rein Jalak (kes on olnud ka Eesti olümpiakoondise arst)
veebruar 26, 2010 at 3:40 p.l. in reply to: Kulturistid- alaväärsus kompleksiga eneseimetlejad? #258395-TANK-
MemberKunagi ammu põhikooli ajal viis kehalise õpetaja meie klassi poisid jõusaali ja ütles tehke 15 minutit siin midagi ja hakkas ise lehte lugema. Seinal olid Swartsi ja teiste kulturistide pildid. Küsisime tema käest, et kuidas selliseks saab. Tema aga vastas, et ei saagi. Nad juba sündisid pea sellistena ja ärge segage mu Postimehe lugemist.
Aastaid hiljem teises koolis sattus klassivennaks ja hiljem ka pinginaabriks poiss, kes käis õhtuti surumas peale tunde. Tollal tegi seeriaid 90kg kangiga ja hiljem surus puhtalt ilma särgita 200kg kaaludes ise 115kg enne kui sai 20 aastaseks. Käisin teda lihtsalt julgestamas, et ta üksi kangi alla ei jääks. Seeriate vahel proovisin ka ise suruda ja tõmbasin paar lõuga. Olin hämmastuses kui palju lihas kasvas poole aastaga. Nii jäingi tegema. Pinginaaber aga pole ammu enam trenni teinud – kiire elu.
-TANK-
MemberPlahvatusliku jõu trenn:
* vastupanu 50% maksimumist
* kordusi 8
* seeriaid 3
– negatiivne osa liikumisest rahulikult
– paus paar sekundit
– positiivne osa maksimaalse kiirusega
-TANK-
MemberLühikesed püksid, T-särk, ketsid. Jõusaalis trenni tehes hakkab palav. Ise ei saa aru kuidas saab paksudes pükstes, suure pusa ja villase mütsiga normaalselt trenni teha.Näiteks peale vahetult peale õla/küünarnuki vigastust treenima hakates ei saa aru kuidas on võimalik T-särgiga või maikaga trenni teha… Siis on mida soojem seda parem.
jaanuar 15, 2010 at 7:03 e.l. in reply to: A.Tokko taotleb läbi Patendiameti omale Bonsunat! #249934-TANK-
MemberNoh… aga registreerige Tokko kaubamärk ja vahetage pärast Bonsuna vastu.
-TANK-
MemberMoskva linnapea igaljuhul ei lubanud miitingut korraldada ja lasi OMON-il pederastidele peksa anda.
NB. pede pole ilus öelda – see on sõimusõna.
-TANK-
MemberNõuka ajal oli pederastia karistatav nüüd enam pole.
-TANK-
MemberKui juba nii võtta siis tavaline kodujuust annab ka parema tulemuse kui mistahes pulber.
-TANK-
MemberTahad Kalmusega matši teha?No tegelikult oleneb enamus asju summa suurusest.
Aga ma mõtlesin et äkki mõni poksija nagu Putzi Maariusega.
-TANK-
MemberKalmus võiks minna ja kellegi läbi kolkida.
-TANK-
Memberdetsember 14, 2009 at 11:11 e.l. in reply to: Mariusz Pudzianowski suundub jõualadest MMA-sse ! #242272-TANK-
MemberKas klaasist lõug on treenitav ka rauast lõuaks? Või jäädki sellise lõuaga, mis sulle kaasa on antud?Pigem on iga lõug treenitav klaaslõuaks – kui pidevalt ikka lõuga saad.
-TANK-
MemberMa alati imestan kuidas Ott sellise saate kõrvalt (6 tundi kellegi küljes kinni) suudab veel toitumise reziimist kinni pidada ja korraliku vormi teha.
detsember 11, 2009 at 7:04 e.l. in reply to: Mariusz Pudzianowski suundub jõualadest MMA-sse ! #241435-TANK-
MemberBob Sappi- ile ikka kegi maksab, et ta kaotab. Vähemalt video pealt küll nii saab aru.Millegipärast tundub mulle ka nii.
-TANK-
Memberväga kokkuhoidlik
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
teed kodus kätekõverdusi ja jood vett?
1. Ma olen ainult paar korda elus jõusaali eest maksnud.
2. Ja kas kõik söök peale vee käib toidulisandite alla?
-
AutorPostitused