-TANK-
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
-TANK-
MemberNo ega Ronni vorm ka h2beneda ei ole:

-TANK-
MemberMina Levrone fännina võin ka sama hästi öelda, et kui Levrone oleks comebacki teinud siis oleks ta kõiki võitnud seal , tegelikult ega ikka ei oleks küll. Kuula md raadiot siis saad teada mida eksperdid arvavad Ronnie Colemani comebackist. Ron on “freak of nature” aga vaevalt ta enam mr olympia kunagi võidab.Einoh Kevin on tubli poiss, ja tema comeback on pooleli veel… v6ibolla j2rgmine aasta.
-TANK-
MemberJah… pmst. kui teed nati pikema seeria siis lihase juurdekasv lakkab ja lihas degradeerub???
Miks siis yldse teha pikemaid seeriaid kui 4-6???
-TANK-
MemberKrt. v6itiski raisk… aga jah, see aasta oli tase n6rk.
Big Ron oleks k6ik 2ra kottinud ja oma 9.nda saanud, kui oleks vaid lavale astunud.
-TANK-
MemberJõu juurdekasv on eriti intensiivne treeningu esimestel aastatel. Lihashüpertroofia esimeseks tingimuseks on lihasrakkude mikrotrauma, mida eelkõige põhjustab harjumatu lihaspinge, mis saavutatakse harjumatu treeningvahendi raskusega. Kui raskuse kasv lakkab, lakkab ka lihase kasv. Lihtne.Kui keegi on treeninud terve aasta 5×5 v6i 3×3 siis peaks 3×15 olema ju harjumatu ja p6hjustama piisavalt mikrotraumasid ja vastupidi?
-TANK-
MemberMis see surumisv6istluse rekord oli? Ja kas see oli korduste peale?

-TANK-
MemberVAADAKE PAREM SEDA!

V6istlejatel vedas, et see mees lavale ei astunud.
-TANK-
MemberMa hoiatan siinkohal – kui harjud enne trenni minekut kohvi jooma, siis varsti tuleb kohvi juues normaalne trenn ja ilma kohvita kehva trenn.T2itsa 6ige!
-TANK-
MemberKrt. Jay on tulnud mytsiga (v6i peab ytlema tselluliidise tagumikuga) l66ma ja teda tuleks ka karistada.
Ron Coleman kes oli niisama publiku hulgas oli ka paremas vormis. Oleks ainult lavale astunud ja v6istluse kinni pannud.
Elagu suur Ron Coleman
-TANK-
MemberIsegi sõjaväest on kasu täna poole nelja ajal nägin esimest korda oma silmaga Otti kes jalutas reipa sammuga mõõda kui valvepostil olin
-TANK-
MemberKeegi teab öelda, kas meie Liisa Otsusel oleks lööki sellel rindel???
-TANK-
MemberMa loodan, et Jay ei v6idaks.
Siis ta pingutab j2rgmine aasta ka.
-TANK-
MemberDexteri rinnad ja 6lad on kasvanud vahepeal.
-TANK-
MemberT6sine eeskuju kaalust alla saate tegelastele.
-TANK-
Memberpigem pakun, et tegemist oli millegi taolisega: http://www.fitness.ee/exercise_show.php?gr…y=19〈=1Selle hajrutuse puhul ma juba usun, et midagi võib murduda 300-ga tehes.
No aga see ongi ju Hack kykk… v6i tegi naisterahvas midagi muud?
Sel juhul on teema pealkiri petlik. Ma videot ei n2e siin arvutis, seega eeldan, et tegu on Hack kykiga nagu pealkirjas kirjas.
AutorPostitused