-TANK-
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
-TANK-
MemberNo ma pakun, et kui 3-4 aastat korralikult treenida (kükk, jõutõmme, rinnalt surumine) ja süüa korralikult siis ei ole pärast midagi aru saada.
Lihtsalt väga palju lihasmassi on vaja. Alustada tasub aga baasi ehitamisega, ja jõutõstmisega.
Ma luban sulle, et kui sa jõuad rinnalt suruda 10x 150kg siis ei ütle keegi, et sul on kanarind olnud.
Aga et seda saada…. on vaja PÜHENDUMIST
-TANK-
MemberNo v2ga hea…
V6iks olla veel paremini lavastatud. a la tsenaarium:
Vanamutike koristab 6htul j6usaali ja keegi on j2tnud 200kg kangile maha. Mutike paneb harja k2est ja teeb rinnalev6tu ja paneb kangi pukkidele ja koristab edasi.
oktoober 8, 2010 at 9:51 p.l. in reply to: Taipoks Reporteris – tänavakakleja ei pea trennis vastu #278531-TANK-
MemberJalaga löömine on jah keeruline ,eriti kui ei tea mis teed. Kui keegi trügib ligi ja läheb rüselemiseks siis mina üritan saada teise kael kaissu ja seda siis pigistada kui juba kaelasooned koos jääb teine päris kiiresti rahulikuks, muidugi ei tohi liiga kaua hoida ja tugevasti:).Kael kaissu on kyll v2ga rumal ja ohtlik v6te – v6ib v2ga 6nnetult yle lennata ja n2iteks pea peale kukkuda.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul on endalgi yhe kaisutajaga tegemist olnud. 6nneks ei kukkunud ta v2ga 6nnetult ja ei vigastanud ennast, aga kaisutamise isu kadus tal ilmselt 2ra.
-TANK-
MemberNo krt. 1kg jäi maailma rekordist puudus.
Mis tähendab mitteametlikult? Kas need on mitteametlikud võistlused mille tulemused ei lähe arvesse?
-TANK-
MemberPunnkõht käib kulturismi juurde
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>-TANK-
MemberMina olen jõudnud arusaamale, et kui tahad kulturismis edukas olla, peaks olema põhi ehitatud jõutõstmisega.
-TANK-
MemberVäga tore ja huvitav lugemine, hästi kirjutatud ja ladusalt sõnastatud!Jõudu ja jaksu!
No mina ei suutnud endas seda viitsimist küll leida et see üks joru kõik läbi lugeda.
Lõikude haaval oleks veidi humaansem.
-TANK-
MemberNo kui paar päeva varem hakata jooksma saaks kindlasti veel viimase teravuse vormile anda ja viimase vee veel välja higistada….
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>-TANK-
MemberVastus oli ju olemas enne küsimust, milles probleem???Mina kyll ei n2e. Keegi on midagi 2ra kustutanud vahepeal?
V6i sa m6tled “skaala juttu”? Sel juhul mida see skaala t2hendab ja kust on v6etud?
V6i on tegu termomeetri skaalaga?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 29, 2010 at 11:10 e.l. in reply to: Kas tühja kõhuga treenimine «põletab» tõepoolest rasva? #264300-TANK-
MemberTark õpib teiste vigadest, loll ei õpi ka enda omadest.Vahel on kasulik hoopis oma vigadest õppida, sest inimesed on erinevad ja m6juvad erinevad dieedid või treeningud inimestele erinevalt.
september 29, 2010 at 6:45 e.l. in reply to: Kas tühja kõhuga treenimine «põletab» tõepoolest rasva? #265431-TANK-
MemberÜldiselt on nii, et kellel on teadmised teatud vallas puudulikud, see usub kõike mida ta loeb või mida talle räägitakse.
See, kes on omal nahal ära proovinud, või omab juba piisavalt teadmisi, see enam igat jama ei usu. Ja teab ise täpselt mida ja miks ta teeb.
september 28, 2010 at 7:40 e.l. in reply to: SINU KÜLJES TRENNIS: (28. OSA): RAMMUMEHED MURUMETS JA MÄNNIK #232625-TANK-
MemberOtt sa oleks võinud ka 340kg ära proovida.
-TANK-
Member1. mis m6te on siis kergej6ustiklastel (n. jooksjad) yldse saalis k2ia???
2. rammumeehed on ysna tugevad ja massiivsed, samas n6uab nende ala ka palju vastupidavust.
Seega on v6imalik ka “mitut isandat teenida.”
-TANK-
MemberArvata oligi, mõõda ära ja kelgi siis oma kõrge testoga! Ma ise olen käinud seal u aasta tagasi, skaalal 9-27 oli mul 32 peaaegu ja karvakasv on üle keskmise!Mida need numbrid 9,27 ja 32 n2itavad?
Mehel keha pidi tootma u. 5-10mg testot p2evas (kuskil kirjutas)
-
AutorPostitused