-TANK-
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
-TANK-
MemberMiks me siis üldse pingutame ?Et normaalselt või hästi ära elada on vaja raha.
Mida näitab raha ja kust seda saab?
Raha näitab kui palju sind ühiskonnale vaja on.
Kui oled laps või alaealine siis annavad vanemad sulle raha kuna sa oled neile vajalik.
Mida rohkem raha sa saad/teenid seda vajalikum sa oled.
Rikka/kuulsa inimese laps (n. Paris Hilton) saab vanematelt rohkem raha kui meil keskmine inimene teenib.
Seega on tema ühiskonnale rohkem vajalik kui keskmine eestlane.
Milleks pingutada??? – no kui sa muidu ei ole ühiskonnale vajalik siis peadki pingutama ja õppima, et tõestada, et oled vajalik.
Diplom näitab/tõestab, et sa oled vajalik kuid ei tee sind kohe vajalikuks ühiskonnale, kuna see ei too sulle kohe raha sisse.
Mida teha kui sa teenid (omaarust) vähe??? – siis sa pead mõtlema kuidas olla ühiskonnale kasulikum.
-TANK-
MemberJa kükkis ära. Uus naiste küki absoluutrekord on kilodes 322,5kg.Selle daami käes:

-TANK-
MemberAga vaata , kui jäme kael tal oli….Et ta lõi teisi peaga?
november 12, 2010 at 1:04 p.l. in reply to: Kas tahad kaalu langetada ja saavutada oma unistuste vormi? #282192-TANK-
MemberMa kipun arvama, et enamus foorumlasi soovib pigem kaalu tõsta.
-TANK-
MemberKas see küsimus peab tõestama väidet mida suurem,seda kiirem,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Türannosaurus kaalus kuni 7 tonni ja jooksis üle 70km/h.
Kõva löömamees ta ilmselt polnud sest käed olid tal küll nõrgad kuid see eest hästi peenikesed.
Kindlasti oli ta kõva trügija ja jooksis teisi massiga pikali. Ja kui asi kriitiliseks läks siis oli ta kiire ära jooksja.

-TANK-
MemberNeid aineid mis sul vaja on neid sa toidust ei saa.Iga sügis võib lehest lugeda kus tundmatud Arstid kirjutavad kui kahjulik on sügis tervisele jne.
Sisendataxe inimestele mõtetult seda jura,nagu meelega tahetaxe inimese heaolu kehvemax teha.
Mine Austraaljasse ela seal paar aastat ja vaata kuidas sa hakkad selle kliima järgi igatsema.Aastaaegade vaheldumine on ju funn.
No ma ei tea küll mida siin talvest igatseda on
1. Pimedust?
2. Külma?
3. Löga?
4. Suuri küttearveid?
5. Auto lumehangest väljakaevamist?
6. Pakse läbi ligunenud riideid?
On lugematu hulk diagnoose, mis on kõik ravitavad õige toitumisega.Miks mitte ka ärevushäire, kui isegi skisofreenial on link toitumisega.
Aga mis teeb üldse ärevaks???
Enne trenni kuluks just midagi ära mis ärevust tekitaks.
-TANK-
MemberSiiani ei ole ma saanud täit sotti miks just selline jaotus ( T T – T T – – ) on parim. Ilmselt ongi, kuid MIKS?
-TANK-
MemberMina ütleks vöö kohta niimoodi:KUI sa oled terve inimene, kelle eesmärk ei ole tõstmine spordialana, siis ära kasuta vööd kunagi. Kui tunned selle järgi vajadust, siis on su selg liiga nõrk ja/või sul on strukturaalsed probleemid, mis vajavad korrigeerimist võrreldes jõutasemega, kuhu on jõudnud su jalad.
Ma ütleks sama.
Samuti kui kangil on 60kg pole ju vahet millistes jalanõudes kükke teed.
-TANK-
Memberjõusaalis teen pmst ainult baasharjutusi nt:kükid,jõutõmme, aga ka teisi nagu rinnalt surumine, triitsep, jalapress,piitsep,.muidu tahaks tekitada rasva asemel lihast, aga samas ka natukene alla v6tta
Ok harjutuste valik polegi paha. Toitumise kohapealt v6ib raamatu kirjutada… ja neid ongi p2ris palju. Parim vist Mihkel Zilmeri “Normaalne S66mine”
Aga et toitumise kohapealt asja sulle v6imalikult lihtsaks teha siis…
S66 v6imalikult palju valku ja v6imalikult v2he k6ike muud.
Tai liha, kanaliha, muna, kodujuust, kohupiim, kala.
Maiustusi v6id n2iteks lubada endale korra n2dalas.
-TANK-
MemberKas sa oskad mulle vastata, mis on elu mõte ?Mina oskan – Elu mõte on areng. Seda nii raku kui universumi kui igal tasemel mis jääb sinna vahele.
Nonii, tundub, et keegi ei oska mu küsimusele vastata.Oletame, et mul on liigesed nõrgad – kumb oleks õige variant?
Mis puutub liigestesse siis niisama harjutusi tehes ei tugevne nad eriti kiiresti. See võtab aastaid.
Selleks et midagi kiiremini muutuks osta bioglükosamiini ja söö seda paar tabletti päevas juurde.
-TANK-
MemberKui teha kõik kolm tõstet nädalas läbi nii, et pingutad ka, siis tahest tahtmata väsimus kuhjub, sest olgugi, et tõsted on erinevad koormavad nad enamasti suures osas samasid lihasgruppe. 2 päevane paus tagab selle, et toimub täielik taastumine juhul kui juba kuhjunud väsimus pole liialt suur. Samuti on vaimselt kergem suuremat raskust tõsta kui oled pikemalt saanud ennast nö. laadida.Väga hea midagi sellist ma ootasingi. On veel arvamusi ja näiteid?
-TANK-
MemberNäiteks, kui su treeningkava on jaotatud nii, et esimesel päeval sa teed rinda ja teisel päeval teed selga, siis võib juhtuda, et sa tunned, et rinnapäeval saab koormust alaselg ja kohe järgmine päev jõutõmmet teha on raske. Sel juhul sobib imo paremini T V T V T V T. Siis on rinna- ja seljapäeval 1 vaba päev vahel.Kuigi ma ei kujuta ette kuidas võib rinna päev selga koormata… ütleme et koormab aga siis võib ju olla näiteks kerge rinna päev enne jõutõmmet.
Samas 2 trennipäeva läheb igal juhul kõrvuti. Ja miks ikkagi mitte enne raske ja siis kerge?
Aga kõige rohkem tahan teada miks enamasti on 2 vaba päeva järjest, kas see annab mingi lisa eelise taastumisele nädala lõikes?
-TANK-
MemberOma jõutõstmistreeningul kasutan sellist süsteemi TTVTTVV. Esimene ja teine päev on rakse surmine ja kükk. Neljas ja viies päev on kiiruslik ja kerge (jõutõmme, ja surumine). Nädalavahetusse olen lisanud ka ühe aeroobse treeningu kestvusega minimaalselt 30 min. Olen katsetanud erinevaid variante ja sellise päevade jaotusega taastun esmaspäevaks ilusti ära.Miks just 2 rasket trenni kõrvuti, mitte raske kerge vaba raske kerge vaba vaba?
oleneb treening kavastKuda ta siis oleneb? Näited? Põhjendused?
-TANK-
MemberKumb on kasulikum nädala jaotus ja miks?
T V T V T V T
või
T T V T T V V
T = trenn
V = vaba
Et kas kaks vaba päeva järjest annab mingi eelise ja tasub ära see et tuleb 2x 2 trennipäeva järjest?
oktoober 11, 2010 at 7:43 e.l. in reply to: Taipoks Reporteris – tänavakakleja ei pea trennis vastu #278722-TANK-
Membermind pole veel keegi üle visanud,haarad kaela kaissu ja keerad natsa ennast,ütleme vastane jääb sinu selja taha ja tema pea sinu kõhu vasta,korralikult pigistades jääb teine kiiresti vagaseks ja kui ei jää keerad veel enda keha,nii moodi et ta kael pingesse läheb:)peab aint vaatama,et konti ära ei murra:)kui puksib vastu paned põlvega näkku ja vastane vaga.No sul on siis vedanud või oled lihtsalt lambaid ja nõrku kaisutanud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Üldiselt ongi nii, et nii kui jalad on kaisutajal õhus asendub “kaisutamise” rõõm kohe “pea mitte lõhki kukkumise” murega.
Lihtsalt ütleme nii et 1-2 sekundiga ei pigista sa naljalt kedagi vagaseks… aga üle pea jõuad küll lennata.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>..selle vältimiseks peab ilmselt vastase jalgu töös hoidma või takistama seda, et ta korralikult jalad maha toetada saab. Igaljuhul ohtlik ettevõtmine.
-
AutorPostitused