-TANK-
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
-TANK-
MemberMilos Sarcev ütleb valgu vajaduse kohta nii:
inimene kes istub niisama – 200g valku päevas
inimene kes teeb trenni – 300g valku päevas
sportlastele – 400g valku päevas
-TANK-
MemberValku tarbitaksegi selleks, et BCAA-d saada.
Kui nüüd tarbida peale trenni ja miks mitte ka trenni ajal valgupulbri asemel BCAA-d, siis jääb lihtsalt üks seedimise etapp (valkude lõhustumine aminohapeteks) vahele ja kogu taastumisprotsess kiireneb.
Miinus on see, et BCAA on lihtsalt kallim.
oktoober 23, 2011 at 7:40 e.l. in reply to: Eesti meistrivõistlused lamades surumises: Eesti uus absoluutne rekord 285kg! #318634-TANK-
Member
Paistab nagu oleks Renel roosa rinnahoidja särgi all.
oktoober 22, 2011 at 7:34 p.l. in reply to: Jari”Bull”Mentula novaatorlikud treeningud Tallinnas! #318580-TANK-
MemberKust otsast keemia propageerimine hea nõu on?
See on puhta spordi foorum!
P.S. Räägitakse et keemia teeb närvisüsteemi ebastabiilseks.
Nagu näha nii see ka on. Pane kodus vaikselt kui tahad, ära tule ennast siia välja elama.
Jõudu.
oktoober 22, 2011 at 4:03 p.l. in reply to: Jari”Bull”Mentula novaatorlikud treeningud Tallinnas! #318547-TANK-
MemberTuled siia keemiat propageerima?
oktoober 17, 2011 at 6:03 p.l. in reply to: Jari”Bull”Mentula novaatorlikud treeningud Tallinnas! #318015-TANK-
MemberLeidsin netist kahtlaselt sarnase treeningu:
oktoober 17, 2011 at 12:15 p.l. in reply to: Jari”Bull”Mentula novaatorlikud treeningud Tallinnas! #317987-TANK-
MemberKurivaim õlad on siiamaani valusad. Aga ainult õlad. Ja iga nurga alt.
Seega mõjus trenn väga tõhusalt – iga kimbu ja kiu võttis läbi.
Harjutused ja järjekord olid vist väga täpselt läbi mõeldud.
Täna oli plaanis raske surumine aga ilmselt 140ga seeriaid ei tee.
Huvitav kuidas Siimul käed käivad?
Härrad, kes te siin keemia teemadel arutate ja teda süüdistate, siis tõesti proovige üks sarnane trenn läbi.
Mina avastasin, et ma olen käinud saalis lihtsalt aega raiskamas.
Enda saamatust pole mõtet teiste süüks ajada.
-TANK-
MemberTõstke käsi, kellel on olnud ületreening. Alates tänasest kuulutame ületreeningu müüdiks, ja kõik teie, kes te olete seda kogenud, olete lihtsalt müüdi ohvrid. Kuulake John Brozi ja olete terved.Üle 2-3 raske trenni nädalas mina teha ei suuda, siis ei taastu ära.See ongi ületreening kui ei taastu ära
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 15, 2011 at 2:12 p.l. in reply to: Jari”Bull”Mentula novaatorlikud treeningud Tallinnas! #317728-TANK-
MemberKuidas tänasel trennikaaslasel läheb?
oktoober 15, 2011 at 6:38 e.l. in reply to: Jari”Bull”Mentula novaatorlikud treeningud Tallinnas! #317648-TANK-
MemberAhjaa: minu arust oli TANK pärast nii läbi, et kui mina mingi pool tundi hiljem trenni lõpetasin, polnud ta suutnud veel duši alt edasi liikuda.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ei tea, kas Tartusse tagasi jõuabki.
Ei jõudnudki!
Mis ma oskan öelda…
Kunagi oli mul au olla Dennis Jamesi õlg/triitseps ühistreeningu pealtvaatajaks ja midagi sellist ma arvasin ka juhtuvat. Dennis Jamesi treeningu puhul oli tegemist n.ö. tavalise kulturismi treeninguga, ainult mees ja raskused olid palju suuremad.
Kui mulle eile räägiti, et mehed on minestanud ja oksendanud bulliga koos treenides, siis ma ise mõtlesin, et kui raske see õla trenn ikka olla saab….?
Et just väga nõrgaks ma ennast ei pea:
istudes olen surunud 9x95kg ja lamades 7x140kg
See oli küll paar kuud tagasi enne väiksemat õla probleemi, kuid praegast hakkavad raskused vaikselt sinna tagasi jõudma.
Igaljuhul oli treening Bulliga erakordselt raske.
Esiteks iga harjutuse kordused olid suutlikkuse piirini ja abiga üle selle.
Teiseks järgmine harjutus kohe otsa, mis mõjus natuke teise nurga alt ja võttis viimase järelejäänud jõu.
Superseeria lõpuks lihtsalt ei jõudnud oma käsigi tõsta sõna otseses mõttes. Ja vahel varemgi.
Terve õhtu olid käed väga valusad ja rasked. Ega nüüdki palju parem pole.
Eks paistab kaua selline trenn taastumist vajab.
Esmapilgul võib jääda mulje, et suur mees teeb väikeste raskustega nägusid, kuid tegelikult on tegemist ebainimliku pingutusega, mida on võimatu sõnadesse panna ja kirkeldada inimesele, kes pole seda ise kogenud.
Võimalik, et raskus ka selles, et ma pole varem üle 15 korduse seerias teinud ja harva tuleb isegi 12.
Ilmselt on see vend Vähi sugusele bodybumpi gurule veidi kergem.
Pärast trenni juttu ajades selgus minu jaoks palju huvitavat. Näiteks:
Bull ise on surunud rinnalt toorelt 270kg ja teinud 200-ga 12-seid seeiaid enam jõudu taga ei aja.
Tal pole olnud mitte ühtegi vigastust.
Ilmselt proovin midagi sarnast ka edaspidi õlale teha, sest väiksem raskus ei vigasta ja eks ole näha kuidas mõjub.
-TANK-
MemberVana hea HTML-i lehekülg.. nagu 15 aastat tagasi.
Tekitab lausa nostaligahõngu…. samas seda on nii ebamugav luged, et ei vaevunud alustamagi.
-TANK-
MemberKõige kiiremini saab kaalus alla saunas…
Müts pähe, kampsun selga ja leilitama…
Kaal kaob ülikiiresti…
-TANK-
MemberVõin ka paar üsna suure eelarvega lugu välja pakkuda:
(orkester, keelpillid, koor, kõik on olemas)
Epic Score – Creator of Worlds (algus on võibolla natuke liiga rahulik)
Brothers of Blood
Rage of Sparta
ja veel üks…. selline muutlik lugu
-TANK-
MemberMultikasarjas “American Dad” on hea osa, kus keelati transrasvad ära.
Rahvas hakkas neid ise osariiki sisse smugeldama.
-TANK-
MemberMinumeelest on kõige lihtsam (kui viitsid veidi treeningpäevikut pidada) Excelisse sisse lüüa seeriate arvu ja korduste arvu ning raskused ning siis teha valem, mis arvutaks välja antud harjutuse vältel üles surutud/tõmmatud raskuse summa.NÄIDE:
Üks trenn: 60kg x 12 + 70kg x 12 + 80kg x 8 + 85kg x 6 = 2710kg
Järgmine trenn: 75kg x 12 + 80kg x 10 + 85kg x 6 + 90kg x 6 = 2750kg
Ja kui see number näitab tõusvat tendentsi graafikult siis on loogiline järeldada (kui sa just tehnikas väga tugevalt järele ei anna), et jõudu ja raskust tuleb juurde.
Kokku liitmine on mõttetu
150x 20kg = 3000kg
20x 150kg = 3000kg
kas see on ikka sama kui teha suure raskusega palju vähem…???? EI OLE
Rinnatrenn ühel tüübil97×15
127×10
147×8
157×6
160×4
Raskused tõusevad imelikult. Samas nt järgmine kord teeb nii
95×13
115×12
145×8
150×7
175×3
Ei ole ju nagu arengu üle kontrolli, kui võetakse raskus nii nagu jumal juhatab. Samas kui vaadata, siis teevad paljud nii
😮
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui mees surub trennis 7x150kg ja 3x175kg Mida rohkem kui 99% Fitness.ee kasutajatest ei suuda,
siis pole meil ka ilmselt mõtet tema treeningu effektiivsust kahtluse alla seada.
-
AutorPostitused