-TANK-
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
-TANK-
MemberUSA-st ostsin. Calvin Klein slim fit.
Ideaalselt sobib. Õlad laiad ja keskelt kitsas.
-TANK-
MemberNo kas keegi ei tahagi endale tasuta IFBB Pro toitumis- ja treeningkava. Holger näiteks?
Kas eestlane saab üldse osaleda, kui soome keelt ei oska?
-TANK-
MemberTooli kõrgus oli võetud selleks, et piltlikult selgitada raskuskeskme liikumist. Ja tõesti raskuse muutumist on harjutuse ajal väga raske mõõta.
1 asi veel: kui tugevam käsi lõpetab töö kiiremini, siis teeb nõrgem tööd ka kauem.
Igaljuhul olen näinud palju vildakaid/algajaid surujaid, lõpuks on kõik saanud oma tehnika korda.
Keegi pole hakanud VEEL VILDAKAMALT suruma.
Kang on lihtsalt parem, usu seda või mitte.
Ma ei ütleks, et mingi usukuulutamisega tegelen, lihtsalt üritan loogikale pihta saada…
-TANK-
MemberVaatle näiteks kangi kolme punkti – otsi ja keskpunkti . Liigutuse alguses on kõik kolm punkti samal horisontaalil ja liigutuse lõpus on kõik kolm punkti samal horisontaalil . Keskpunkt liigub põhimõtteliselt mööda vertikaali . Eeldame muidugi et tegemist nn “standardse ” surumisega – käed on keskpunktist samal kaugusel ja raskust mõlemas otsas võrdselt. Seleta mulle mismoodi selle liigutuse vältel vasak käsi suuremat raskust on surunud? Ja mis sellel diivani tassimisega pistmist on?Füüsika.Alguses on raksuskese keskpunktis, kuid kui kang on viltu, siis liigub raskuskese madalama otsa poole.
Tee lihtne katse:
Võta kang (ütleme et 50kg) ja 2 kaalu. Aseta üks kaal põrandale ja teine toolile.
Tõsta kangi otsad kaalude peale ja vaata kumb kaal näitab rohkem?
Ja lõpuks tulebki välja, et kiirem/tugevam käsi surus ütleme 24kg ja aeglasem/nõrgem käsi pidi suruma 26kg.
-TANK-
MemberAga kuula seda varianti: tugevam käsi võtab a la 60% kangi raskusest enda peale ja teine üritab kuidagi stabiliseerida, samas kui tugevam saab ikka tugevamaks, kuna teeb suurema raskusega. hantlitega on see välistatud.
Igal juhul usun et enne tekib selline ebavõrdsus kangide või masinatega treenides kui hantlitega.
Ära tegele usukuulutusega vaid mõtle loogiliselt.
Kui kangiga rahulikult treenid ja ei rapsi läheb kõik ise paika!!!
Ja ütleme, et kui tugevam võtabki algul 60% korraks, siis pärast peab alumine käsi töötama veel suurema raskusega samas kui ülemine käsi hoiab ainult raskust paigal.
Seega mida tugevam sul üks käsi on seda rohkem peab nõrgem käsi kangiga töötama ja seda raskem tal on.
OK. siin on väike nüanss. Kompleksharjutustes võib suure raskuse ja viletsa tehnikaga juhtuda, et lisatööga peavad tegelema liialt sekundaarsed lihasgrupid.
N. surumisel saavad koormuse parem rind vs. vasak õlg ja triits. Siit võib saada veidi lihasdüsbalanssi.
Aga isolatsiooniharjutuses (n. biitsepsi kõverdus kangiga) ja korraliku raskuse ja tehnikaga seda ei juhtu.
Oled ikka päris kindel selles või ?
Imelik küsimus – muidugi olen. See on füüsika.
Kui sina ei ole siis kaalu kasvõi ära kuidas kaal jaguneb.
Või mõtle selle peale – Kuidas on kätekõverdusi kergem teha?
1. Kas siis kui käed on tooli peal ja jalad maas
2. või siis kui on jalad tooli peal ja käed maas?
Kui vead sõbraga diivanit trepist üles… kellel on raskem?
v. Sellel kes on allpool!
-TANK-
MemberÄsja oli just lugu ühest autojuhist, kellele meeldis rektaalselt alkoholi tarvitada ja oli üledoseerimise tõttu just manateed läinud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>-TANK-
MemberPoissmehe sündroom..
Kui teha kangiga surumist näiteks (aeglaselt muidugi), siis tugevam pool lükkab kiiremini ja kõrgemale. See aga tingib sellle, et rohkem raskust langeb nõrgemale poolele ja nõrgem pool peab rohkem pingutama. Hantlitega seda ei juhtu.
-TANK-
MemberNo mis siin ikka hinnata? Nagu sa ütlesid, et oled vähe tegelenud ja seda on ka näha. Tegele edasi!
PS. Kas näoga on midagi juhtunud, et esimesel pildid on see peidetud, teistel aga mitte?
-TANK-
MemberNojah.. aga milles konks on?
Miks peaks siis ostma Eesti poiste käest toitumis- ja treeningkava kui on võimalik saada IFBB pro (Jari Mentula) käest tasuta???
-TANK-
Member33% millest?
Valgukogusest.
N. 30g valgu asemel 10g BCAA-d annab parema tulemuse, sest enamus aminohapetest, mis valgus on nagunii lihast ei ehita.
-TANK-
MemberTegijal ikka juhtub….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sa tahad teda juba Gregg Valentinoga ühte kasti liigitada.Aga tegelikult ei peagi kedagi kuulama… kuulad kõik ära (või mitte) ja lõpuks teed oma valikud ikka ise.
Mina õppisin temalt näiteks seda, et pole vaja ja mõtet pulbri valku üldse tarbida.
Piisab sellest, kui tarbida selle asemel 33% BCAA-d ja saab isegi paremaid tulemusi.
Ilmselt ei osta ma ise enam ühtegi kotti valku vaid ainult BCAA-d ja glutamiini.
Muidugi põhiosa on ikka muna, liha ja piimatooted.
-TANK-
MemberIgasugu uurimisi on tehtud ja pakutud igasugu tulemusi. On räägitud mööbli põletamisest jne.
Fakt on see, et kes tarbib rohkem valku saab ikka paremaid tulemusi kui see kes tarbib vähem valku.
Milos Sarcev ütleb, et keskmine spordiga mitte tegelev inimene peaks saama toidust vähemalt 200g valku päevas.
Harrastus- või pühapäevasportlane 300g ja saavutussportlane vähemalt 400g valku päevas.
Ja samas kaotada pole midagi – kui tulebki energiat puudu, siis saab seda ka valkudest.
-TANK-
MemberMina vahetaks valkude ja süsivesikute kogused ära.
-TANK-
MemberKäesurumine, male või kabe peaksid põlvedele suht leebed olema.
-TANK-
MemberNo minu postitus siin teemas kustutati ära, aga uudisest/artikklist teemat foorumis ikka teha ei saa.
Tekib küsimus, et mis mõte sellel teemal on kui postitused kustutatakse ära, aga vigu ei likvideerita?
Eks ma siis kordan. Äkki teete korda, tahaks veidi küki teemal arutleda.
AutorPostitused