Skip to main content

Taniila

Forum Replies Created

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: eesmärk:reljeefsed kõhulihased./kodustes tingimustes #39342
    Taniila
    Member

Ehk oskab keegi aidata miskit söömis plaani paika panna.

Olen 1m87cm pikk,kaalun 79

Mittu korda päevas ja mittu korda nädalas peaksin tegema kõhulihaseid Kõhulihaste keretõste kõhupingil?Ostsin selle endale jaanuaris koju(kettler).Palun oleks väga tänulik kui aitaks keegi hädast välja!

Ette tänades Tanel

in reply to: Kõige efektiivsem kõhulihaste treenimine? #37612
    Taniila
    Member

aga kas 150-200 ei ole mitte liiast?Mulle tundub et ajad jama.

in reply to: Protein No.1 #37412
    Taniila
    Member

Eesmärgiks on ikka keha ilu.Ma ei plaani end suuresti üles pumbata aga kõhulihased tahan hetkel välja saada ja tugevalt,biitsepsit ka natta juurde,rinnalihased.Aga kõhulihased on nagu kinnisidee.

in reply to: Protein No.1 #37410
    Taniila
    Member

tean seda isegi,et trenni tuleb teha.Ja süüa ikka ei saa kui isu pole ja kui ka söön sis väga vähe(kui isu pole),üldiselt söön 2 korda päevas,mingeid võileibu jms näost sisse ei aja.Üle päeva käin ujumas ja see päev kui ujumas ei käi teen trenni,kõhulihastele,biitsepsile hetkel kahjuks veel(8 se hantliga ja pikkemad seeriad tuleb varsti palgapäev sis sab osta korralikkud hantlid),sest sellest (8)hantlist jääb väheseks.Kõhulihaseid teen 3 korda päevas see sama 8 hantel rinnal,et oleks raskem ja neid seeriaid 4 umbes,et sis päeval umbes 12 aeg 4 seeriat iga seeria 25 tõmmet (spets laual)hantel rinnal,iga seeria vahel on umbes 1 minut pausi.Kas seeriaid peaks olema rohkem?

in reply to: Toitumine enne ja pärast trenni #37549
    Taniila
    Member

Kysimus selline:Kas peale trenni on lubatud süüa.Oma mäletamist mööda oli midagi sellist,et 1 h ennem trenni ja 1 h pärast trenni ei võinud syya.On see nii?Ehk keegi seletab kui se on nii miks peale trenni pole kasulik süüa ennem 1 h möödumist.

Ette tänades Tanel

in reply to: Protein No.1 #37408
    Taniila
    Member

Ostsin ka täna selle:Proteiin No 1 (900 g) – Tai Kane-i ja piimaga plegi vastiku maitsega.Eks ma näe kas tulemusi ka annab.(loodan vähemalt)

in reply to: valgupulber millist soovitatte? #37488
    Taniila
    Member

M 100 (400 g) – Koelbel

soovitagepalun midagi.

in reply to: valgupulber millist soovitatte? #37486
    Taniila
    Member

aga mille alt siin ostaneid saab?

amiinohapped, kreatiinid, massilisajad, proteiinid, rasvapõletajad, spetsiaal, süsivesikud

in reply to: valgupulber millist soovitatte? #37487
    Taniila
    Member

Cross 90 – Evolution

in reply to: valgupulber millist soovitatte? #37484
    Taniila
    Member

Ma ei ole ise eriti nende asjadega kursis.Kust seda pulbrit osta saab ja kas seda kasutattakse(syyakse,juuakse?)ennem trenni peale trenni?

Ette tänades Tanel

in reply to: kõhulihased ja nende treenimine.(oleks vaja abi) #37314
    Taniila
    Member

arvatavasti ma siitsuurt abi ei saand tean seda,et tuleb toituda õieti ei aja rasvast toitu päevad läbisisse aga samas ei ole taimetoitlane.Linnuliha söön palju(kana)just liha ja mitte õlisees leotatult.Sibulat söön palju.(vitamiinid)ned nagu kodus kätte saadaval.Magusat nagu üldse ei armasta.Kas suhkur on väga tähtis keha arendamisel?Kas tasub osta valgu-bulbrit?Mis te arvate kas se annab mingil määral tulemust.Ma ei mõttle nyd seda et OHH ostan pulbrit ajan seda näost sisse ja olengi musklis.Aga hea oleks teada kas keegi kasutab ja kas tast sis kasu ka on?Vist on kõige õigem minna jõusaali treenerilt küsima?Või on ka mingi vastus võimalik siit saada?

Ette tänades Tanel

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)