Tane1
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Tane1
Memberselge..
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tane1
MemberTänud.. Hariv info..
Tane1
MemberPigem on midagi sarnast nagu hunter..
Tane1
MemberKui arvad et see võib ka võimalus olla, siis ma ei välista seda ka.. Aga mingeid võimalusi ka on, kuidas seda viga parandada? Pirni kujuline ma pole
Tane1
MemberRasvaprotsent pole nüüd väga madal aga mida soovitad siis, rohkem trenni ülakehale, et vähem välja paistaks?
Tane1
Memberhakkas parem kohe..
Tane1
MemberKas kas seal toitumiskavas on ikka toiduained ja värgid ka antud või seletavad ainult palju süsivesikuid ja värki peab olema..?
Tane1
MemberMille põhjal toitumiskava kokkupannakse? Mida seal arvestatakse, kaalu, pikkust, toitumiseesmärki (kaalualandamine, kaalutõstmine, jne)?
Tane1
MemberEga ise käin weel koolis, ega see kava mingitest väga kallitest toitutest koosne?
Kui efektiivne see kava on? Selge on see, et siin paari kuuga pole midagi loota, eks?
Tane1
MemberKas peaks toitumiskava tellima fitness.ee-st?
Tane1
Memberma arvan,et selles kaalus ja vanuses oleks vaja mingi 130kg suruda.130.. ma arvan et see on ebareaalne.. 85 kg kaaluv poiss kes weel füüsiliselt kasvab, ei peaks nii palju suruma..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tane1
Memberolen 17 ja praegu läheb 103kg ülesse, kord nädalas teen lamades surumist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>pikk oled ja palju kaalud..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tane1
MemberKas võistlustel arvestatakse ka pikkuse ja kaalu vahet, või ei?
Kui ma olen 1,95m pikk ja kaalun 85kg.. mis see raskus võix olla mis oleks normaalne rinnalt surudes?
AutorPostitusedViewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)