tammk
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
tammk
MemberÜtlen kohe ette, et ei ürita sind solvata. Aga kas sa oled selle kava järgi ka treeninud?Kui sa korralikult rinda treenid siis 2 baasharjutust ja 1 isoleeritud harjutus on kõik mida vaja( või siis lihtsalt rohkem ei jõua).
Jalgadega on mul isiklikult nii, et kui ma ikka kükkides endast viimast võtan siis pärast neljandat seeriat pilt juba virvendab ees. Edasine trenn on juba väga pingeline ja vaevarikas. seepärast jätan küki alati viimaseks ka. Ennem sääred, reie tagumine ja alles siis kükk..
Seljaga selline lugu, et kaks harjutust lailihasele, 1 alaseljale, 1 trapetsile ja ongi kõik.
Arvestasin kommentaari kirjutades sellega, et treenid Max 1.30min pausidega seeriate vahel ja võtad endast viimast.
Ei ürita väita, et kõik mida räägin on ainus ja õige aga omast kogemusest üritan aidata.
Jah selle kava järgi olen treenind viimased kuud,enne treenisin Ott Kiivikaselt tellitud kava järgi 1 aasta.
Kükiga mul selline lugu,et kui ma jätan küki viimaseks,siis ma ei jõua seda teha ja mul samamoodi võtab virvendama,vaevarikas mul iga trenn,alati pean pingutama ,et lõpuni teha kõik.Pausid üritan teha 1 minutised seeriate vahel ja tõesti võtan viimast,alati ei jõuagi lõpuni.
Ma saan aru,et üritad aidata ja ma olen tänulik.Ega ma ei oodanutki,et mul see kava on 100 % õige ,sellepärast ma ta siia paningi ,et teda saada mida pean muutma.
Võtan teadmiseks ja Aitäh!
tammk
MemberMillest sa järeldad ,et ma olen algaja?
Kasutaja võib mul siis olla hiljuti tehtud,aga ega ma siis treeninguga seepärast hiljuti alustanud.
Jõusaaliga olen tegelenud 3,5-4 aastat ,tõesti ei ole kõva treening staas,aga piisavalt ,et midagi teada juba.
Äitah arvamuse eest
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tammk
MemberSelge,äitah.
Need 2 samasugust harjutust võtsin ma fitnessi massikavast,et kas seal ka vale see siis?
tammk
Member183;91;16
-
AutorPostitused