Talvekas
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Talvekas
MemberMa jään ka 3 kopa peale. See tundub kõige normaalsem. Krt oleks pidanud teise maitse tellima
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Praegune on Orange.. :XTalvekas
Member22,2g (4-5 teelusikatäit vähemalt) võtsin koos BCAA’ga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
kord oli jook roheline, teine maitse oli erk punane :DDDD
Ma ei julge
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ma proovin täna 3’me muidu ma 1-2 noh tglt mul 3 päev ka . Vaatame 
Talvekas
Memberto viki
Mitu lusikatäit sa võtsid? Ma proovisin ühega ja suht nagu nõrgaks jäi.. Peaks proovima 2’ga?
Talvekas
MemberNaiss
“> Ma nii ootan kolmapäeva !!!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Siis saab esimest korda proovida
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Noxplode pole keelatud aine, lihtsalt teda ei lasta üle piiri. Kui ise minna järgi Soome vms siis saab vabalt üle aga edasi müümine on keelatud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Talvekas
MemberTalvekas
MemberEmailil oli, aga seda öeldi, et kõigis kuigi see Eeden vms oli ainukesena lahti irw
Talvekas
MemberMinuteada kui ma veel hästi mäletan oli, et igal pool aga täpselt ei tea.
Talvekas
MemberJuba vaikselt hakkab 2 nädal käib paki kättesaamisel
Pole veel tulnud saatekirja aga loodan, et tuli läbi. Kui ei siis proovin ka mass.fi’stTalvekas
MemberNo täpselt :S
Talvekas
MemberLihtsalt ta on hea ma arvan, et kuna mul kool pmst päev läbi siis power on õhtuks suht otsas :S.
Talvekas
MemberNaljakas, soomes on kyll lubatud, mass.fi’st saab vabalt seda.Just tellisingi omale, homme käes
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>TEGELT
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>? Mul ühe isikuga ei tulnud läbi ebay, aga mingi teine ütles ,et pakib paremini jms. Ja kas nagu sealt siis saab kätte selle kindlalt?Talvekas
MemberOk müüa pole lubatud aga kas nii on ehk lubatud, et kui ma olen kusagilt endale tellinud selle ( Ebay ). Võib ta läbi tulla?
Talvekas
MemberKaks küsimust:Mis eesmärgil treenid?
Mitu korda nädalas treenid?
Nagu ikka, vabaneda liigsest rasvast ning töödelda lihasmassi. Treenin ma 5 korda nädalas.
Talvekas
MemberAh ei ole see nii midagi raske, lihtsalt ürita endale vastupidavust teha rohkem. Tee kätekõverdusi ja kõhulihaseid, lõuga võid ka tõmmata kui vajalikuld vahendid olemas
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ennem testi puhka korralikult, ja ära energia jooke vms joo kui testi teed, mäletan, et kui meil koolis oli, siis mõned tarkurid jõid seda.Talvekas
MemberKaal jah mureks saanud, ennem oli ikka 80 kg piire , jätsin suitsetamise maha, ja vaikselt tulnud nüüd juba pea 90kg, Muidugi suudan teha korralikult trenni, aga kaal teeb muret, vb on lihas, vb rasv ei tea, parem karta kui kahetseda. Vahepeal trenn oli 6 päeva nädalas..
AutorPostitused