taliindrek
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
taliindrek
MemberEi.Seda minagi. Kerge täpsustus, et öeldi veel nii, et kui paksuks süüa, siis on rasva kergem “lihaseks” põletada.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Suht hämmastav jutt tundus minu jaoks.taliindrek
MemberMul selline üks natuke teemaväline küsimus, et üks isik ütles mulle, et ma peaks eelkõige end paksuks sööma ning siis trenni minema tegema, et liha ja kaal hakkaks korralikult tõusma. On loogiline?
taliindrek
Member600
taliindrek
MemberDeem, pildi järgi vaatan, et tegu on vägagi saleda tüdrukuga. Pigem on see selline vanus, et: “olen paks” jms.. Oleks muidugi parem, kui lisaksid siia mõne vähe suurema ja kvaliteetsema pildi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>taliindrek
MemberMinumeelest neid raksumise ja plaksumise teemasid siist varemgi läbi käinud niiet kasuta otsingut. Muidu kasvueas inimesel raksuvadki kergesti paljud liigesed, mul endal tatina mitu aastat raksusid põlved trepist üles kõndides…Täpselt. Ehk aitab ka sooja tegemine, aga kui ei, siis polegi nagu hullu rohkem midagi.
taliindrek
MemberMõte on väga hea, ise olen käsi selle poolt!
taliindrek
MemberPigem üritab ta öelda, et söömine tuleb lõpetada siis kui hakkab tekkima täiskõhu tunne.Kui ma sööks iga söögikord oma kõhu Täis, siis mul vaevalt järgmine toidukord sinna väga enam mahuks.
taliindrek
MemberEt küsimus selline mis harjutusi teha ning mis aineid süüa et tuleb liha kondi ümber tagasi, ise olen küll suure kondiga, kunagi olin jämedam kui nüüd hakkan kõhnaks jääma, jõuka minna ei viitsi endal kodus hantlid ning tõstmispink olemas.Söö munakoori ning talvel maga rahulikku talveund.
taliindrek
Memberaga ära mõtle kui sööd
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> söö lihtsald ja kuula muusikat või räägi teistega juttu ei saa arugi kuhu söök läheb;Dsa vist kuulad ka muusikat kui kirjutad, et ise ka aru ei saa, mida ütled.
juuli 22, 2009 at 10:49 e.l. in reply to: Kiiroksjonil 22 juulil(UUS KESTVUSAEG) on Serious Mass 5,5kg ON ilt #208544taliindrek
Member1199
taliindrek
MemberKui tahad massi kasvatada, siis söö iga 2-3h tagant piisavalt valku ning süsivesikuid ning rasva. Tuleb süüa tihti aga vähe. Nagu keegi ütles, et söömine tuleks lõpetada siis, kui söögiisu veel on.
taliindrek
Membernumber 6 oli parim
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 22, 2009 at 8:05 e.l. in reply to: Kiiroksjonil 22 juulil(UUS KESTVUSAEG) on Serious Mass 5,5kg ON ilt #208530taliindrek
Member1100
juuli 21, 2009 at 10:48 e.l. in reply to: Kiiroksjon 21 juulil(UUS KESTVUSAEG) on 100% Whey Gold Standard (2,27kg) ON ilt #208344taliindrek
Member1100
juuli 21, 2009 at 10:47 e.l. in reply to: Kiiroksjon 21 juulil(UUS KESTVUSAEG) on 100% Whey Gold Standard (2,27kg) ON ilt #208343taliindrek
MemberNagu aru saan siis need ei lähe kumbki arvesse, mis kuuluvad kasutajale fri3-le ja nilsen-le?
-
AutorPostitused