taliindrek
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
juuli 29, 2009 at 8:19 e.l. in reply to: +Kiiroksjon 28 juulil on Serious Mass 5,5kg Optimum Nutriton ilt #209967
taliindrek
MemberIsikut tõendav dokument ka kindlasti kaasaMul on siis väike probleem. Kuna olen Tallinnas ajutiselt, siis pole mul dokumenti kaasas..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 29, 2009 at 7:14 e.l. in reply to: +Kiiroksjon 28 juulil on Serious Mass 5,5kg Optimum Nutriton ilt #209944taliindrek
MemberToote saab kätte ka Sparta FitShop istTere Tulemast!
Ütlen oma foorumi kasutaja tunnuse ning et võitsin oksjoni ning saangi toote kätte?
juuli 28, 2009 at 8:25 p.l. in reply to: +Kiiroksjon 28 juulil on Serious Mass 5,5kg Optimum Nutriton ilt #209909taliindrek
MemberKüsimus, kas toote saaks kätte ka Spartas?
taliindrek
MemberTohin küsida, millega tegu on?
taliindrek
MemberMul igatahes tekitas see mingi jõhkra protsessi, kui ära sõin
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kõht oli ilgelt lahti :
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma usun et mul endal oleks sama moodi.. Kehale niivõrd võõras aine, seepärast ongi nii..
juuli 28, 2009 at 7:57 p.l. in reply to: Projekt Kaido Leesmann alla 100kilo! LÕPETATUD – EESMÄRK TÄIDETUD, VIIMASED PILDID! #209902taliindrek
MemberSuper hästi on läinud ning kaalu vahe on tõesti märgatav. Jõudu ning jaksu edaspidiseks!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>taliindrek
MemberKofeiinist siis :* Kofeiini kasutatakse rasva põletamiseks
* Vähendab lihasvalu
* Aitab kaasa trennijärgsele taastumisele
* Ei suurenda südamerabanduse riski
* Kofeiin ei tekita vedelikupuudust(Suurendab küll uriini hulka neerudes ja peetakse diureetikumi alla, aga sellel on leebe mõju)
* Sisaldab ka teisi toitumise kohapealt kasulikke ühendeid : Nt: sisaldab kohv antioksüdante, mis võitlevad vabadest radikaalidest põhjustanud kahjude vastu, vabad radikaalid kahjustavad rakke, sealhulgas ka lihasrakke, siinkohapealt nagu ennist mainitud aitab kaasa trennijärgsele taastumisele.
* Kofeiin mõjub ajule hästi, turgutab keskendumisvõimet ja tähelepanu, ning suurendab lühiajalist mälu.
* Kofeiin võib tunduvalt vähendada diabeeti haigestumise riski.
Kohvi võiks juua 2 tassi päevas.
Kõik latted ja cappuchinod, neid ei soovita, suhkru ja rasva lisamine kohvile töötab risti vastu kofeiini antioksüdantide kasuteguritele ja kofeiini tervislikele mõjudele…
Ehk said abi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Normaalne, ise ka suhteliselt suur kohvi armastaja. Tänud selle lühikese aga täpse ja positiivse postituse eest.
taliindrek
MemberJah, kreatiiniga seotud vesimass kaob, samas kreatiini eesmärk ei olegi kaalutõus niiet ei näe mingit probleemi selles..On siis kõvad reklaamid jms, kirjeldused kreatiini kohta jah, et kõva kaalu tõus, kui mingiks perioodiks vaid. Selge siis..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>taliindrek
MemberKreatiin ‘seob’ vett, kui kreatiini tase langeb kaob ka vesi..Et nö juurde tulnud kaal kaob?
juuli 28, 2009 at 6:20 p.l. in reply to: +Kiiroksjon 28 juulil on Serious Mass 5,5kg Optimum Nutriton ilt #209888taliindrek
MemberPäris hea tehing
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 28, 2009 at 1:00 p.l. in reply to: +Kiiroksjon 28 juulil on Serious Mass 5,5kg Optimum Nutriton ilt #209814taliindrek
Member1515
taliindrek
Memberhttp://rheumatic.org/sugar.htmAsenda suhkur meega, kui tahad jooke magusamaks teha.
See link on küll väga hull piibel, aga okei.
taliindrek
MemberVõib olla see üks isik mõtles tegelikult seda, et massi ja jõudu tuleb hulga rohkem juurde, kui süüa palju üle oma BAV’i, sel juhul küll koos rasvaga suuremalt jaolt.Näiteks minu BAV on 2100 päevas. Söön ma ikka minimaalselt ~3500kcal päevas ja kindlasti ei ütleks, et nüüd rasva kuhjub, küll aga jõunäitajad suurenevad nii, et ise ka imestan.
Äkki ta ei oskanud ennast lihtsalt selgesõnaliselt väljendada.
Mina sain aru, et lihtsalt end paksuks süüa ilma trenni tegemata, ning siis kui oled “paks” siis lähed alles trenni…
taliindrek
MemberKas suhkru tarbimine kuidagi kahjulik pole, kuna olen suur kohvi ning tee fänn ning tarbin teed ja kohvi vaheldumisi ja suhteliselt tihti..?
taliindrek
MemberMitte eriti väike.
-
AutorPostitused