taliindrek
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
taliindrek
Membertaliindrek
MemberHuvitav, kas keegi on samuti kogenud tugevasti seda, et erinevates paikades magades une kvaliteet suuresti erineb? Vanematekodus magades pidevalt on väga rahutu uni. Näen sürre unenägusid, vähkren, hommikul pole väljapuhanud, hoolimata sellest, et magasin piisavalt. Tekkis huvi ja uurisin ühte artiklit http://unenagudeseletaja.blogspot.com/2009…-feng-shui.html ning selle järgi asub voodi täpselt ukse ja akna vahel, pea akna vastas. Käänasin endale alumiiniumtraadist vardad, millega veesoonte asukohta kindlaks teha ning avastasin, et kõige tugevam veesoone koht asub täpselt seal, kus pead hoian. Traadid hakkasid tugevalt pöörlema. Peab vist toa ümber tõstma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ei taha enam iga öö õudukaid näha.Just, nii see on..
taliindrek
Membersiuke harjutus, et toitu tervislikult ja eks sa proovi pidevalt aeroobset trenni teha. Pead kulutama rohkem kaloreid, kui sööd…!?
taliindrek
MemberUSKUMATU MEES ON HOOPIS SEE:dAprill’i saated
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>taliindrek
MemberViinamarja mahl on siis eriline, et ta sisaldab kiireid süsikaid? Kõik mahlad sisaldavad kiireid süsivesikuid.Ma ei tea, olen ise proovinud siiamaani FitWhey’d (maasikas;shokolaad), Hera80’t (piparmünt-shokolaad; ananass; shokolaad), HT-R (maasikas) ja kõik on olnud väga maitsvad ka veega, ei tasu liialt pirtsutada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>sellessuhtes on eriline, et ainult sellega praktiliselt on kõige parem, n-ö maitse poolest. Seda küll, et see ei peagi ma ei tea mis suurepärane maitse olema, aga kui võimalik, miks mitte?!
taliindrek
MemberPaki peal on kirjas mitu grammi mida ja kui palju sisaldab. Arvuta välja palju sul vaja, valku vms vaja on ning siis ongi asi vask. Mahl millega juua, soovitan sulle kindlasti Viinamarja mahla. Seal on kiired süsikad ning maitse ei jää ka väga halb.
taliindrek
MemberInfrapuna saun, korralik regulaarne kehakoorimine. Ma ise avastasin Collistari meresoolal p6hinevad “imetooted”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
koorivat meresoola – infrapuna saunas kasutades higistan 2 korda rohkem.
meresoolal p6hinev vett v2ljutav kreem. Ma tavaliselt ei usu igasugustesse kreemideese, aga s6branna soovitas ja t6esti head. Tulemus muidugi regulaasel kasutamisel. Soovitan lisaks jooksmisele n2iteks vesiaeroobikat paar korda n2dalas. vormib probleemseid piirkondi v2ga h2sti.
EI suistule ja alkoholile! Minu arvates p6hivaenlased k6ikide h2dade puhul.
Ma julgen soovitada ka fitshopist Burnerit.
Ainevahetuse aktivaator
• Suurendab rasva kasutamist (põletust) energiaks
• Kiirendab ainevahetust
• Tõstab termogeneesi (sooja tootmist)
• Takistab ainevahetuse aeglustumist dieedi ajal
• Takistab stressist tulenevat vööpiirkonna rasvumist
Burner on mõeldud aktiivsetele inimestele, kes soovivad vähendada keha rasvavarusid ja hoida oma ainevahetust aktiivsena. Burner sisaldab optimaalses kombinatsioonis looduslikke koostisosi, millel on uuritud positiivne mõju rasvapõletusele ja kaalu alandamisele. Burner tõstab ka treeningu efektiivsust ja on ergutava toimega.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas burnerit lapsed ei või juua? no nii ~5 aastased.. üks tuttav naisterahvas joob ise seda n-ö koguaeg, siis kui joogijanu on ning annab ka lapsele.
taliindrek
MemberTorsotaiger vms.. Topshop.
taliindrek
Memberma homme ostan selle, jõusaal on igav..
juuli 31, 2009 at 11:55 e.l. in reply to: +Kiiroksjon 28 juulil on Serious Mass 5,5kg Optimum Nutriton ilt #210463taliindrek
MemberLäbi suure vaeva sain oma paki kätte, kuid mitte Spartast. Lolli peaga läksin hoopis Telliskivi tänaval asuvasse Fitshopi oma pakki kätte saama. Sain muidugi paki kätte ja rahulolu on saavutatud. Tänud Fitshop’i meeskonnale, et nad nii mõistvad siiski olid ja mulle paki kätte andsid ilma dokumendita. Jõumehest isiklikult pilt ka… vist..

taliindrek
MemberKreatiini võid ju ka proovida, kui jõudu soovid juurde. Lihased kohe järsult vaevalt kasvama hakkavad, küll aga jõudu mingil määral alguses.
taliindrek
MemberKava on täiesti sobiv. Trenni päevadeks vali E, K, R. Aeroobset sa ei peaks nii palju tegema, kui massi tahad kasvatada. Aitab peale trenni 30 minutit rattast küll, jala päeval ära tee. Muud vist midagi.
taliindrek
Member
taliindrek
MemberMängiks ja jääkski mängima…
taliindrek
Member70 kg – 75kg.
AutorPostitused