taliindrek
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
taliindrek
MemberKes Arnoldi võistluspilte Kai’st pole näinud , siis oleks viimane aeg. !Mees ise on ikka ülim. Pildid on natukene halva koha pealt tehtud, veidi nagu liiga lähedalt ja siis otse üles poole suunatud. Efekt on väiksem.
taliindrek
MemberKeha on super. Pole midagi öelda.
taliindrek
MemberKlubi aastamaks on 100 krooni. Klubiliikmena on õpilase kuukaart 350. Mitteliikmele on 390. Saad Soodustusi klubliikmena lihtsalt. Täiskavanute hindadega ma kursis pole. 500 ja 550 eek vist.Mismoodi olla seal siis klubi liige? Pole just eriti teadlik sellest. Oskab äkki keegi midagi rääkida selle kohta?
taliindrek
Memberhttp://forums.fitness.ee/index.php?showtop…mp;#entry190469Sa oled ka varem sellise teema teinud.
taliindrek
MemberKas Haapsalu linn ja Haapsalu on erinevad kohad ?
Minuteada mitte
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui nüüd rääkida, siis mõtlesin ma seda Haapsalu linna all otseselt Haapsalut kui linnaosa ning ülejäänud Haapsalu all, tervet maakonda.
taliindrek
MemberLihulas on jõusaal, kooli spordimajas. Kes tahab, saab seal vajaliku kõik tehtud.Ega sa nendest hindadest midagi ei tea?! Oleks huvitatud küll sellest, kui kõik vajaliku saab tehtud, kuna kooli enda jõusaal (nimelt HKHK) saal on jõle nadi, millega pole midagi peale hakata.
taliindrek
MemberJap, kuid teemapealkiri? Haapsalu ja Lihula vahe üle 50 km
taliindrek
MemberNagu juba uurinud olen, siis on seal AM Fitness’i Klubi ning mitte just eriti soodne. Oleksin rohkem soodsamatest kohtadest huvitatud. Informeerige
taliindrek
MemberEesti vangide kehaehituse kohta ka infot on?Käisin hiljuti üht vangi intervjueerimas. Rääkis, et vaba aega on liigagi palju, ent spordiga seda sisustada ei lasta, nagu eksklikult arvata võiks. Tartu vanglas on muidugi erinevas režiimid, tema ei olnud kõige karmimas korras. Nädalas saab 45 minutit spordisaalis käia, kusjuures tegeleda saab ainult pallimängudega, kuna jõusaal keelati hiljuti mingil põhjusel ära. Võimalik, et see piirang oli ajutine, varasemalt sai spordisaalis käia mitu korda nädalas.
Tartu vanglas keelati Jõusaal jms füüsiliselt raske trenn ära, kuna olevat nii olnud seal, et treenitakse end hirmus suureks ning on väga suur oht jälle sinna samusesse vanglasse tagasi sattuda. Kuigi, see on absurd, et vangid ei saa tegeleda päevast päeva millegagi. Eks ole näha, mis aeg toob. Elame näeme.
taliindrek
MemberÕnnitlused Otile! Ole muhe edasi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>taliindrek
MemberSuht naljakas on vaadata, et Teema on eelkõige mõldud Aderile endale, kuid ikka on inimesi, kes suudavad rämpsu siia postitada.
taliindrek
MemberPidi siuke naljategemine rohkem olema, kui see mis nad seal reklaamis kirjutavad. Eks proovijad räägivad lähemalt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>taliindrek
MemberÕNNITLUSED!!
taliindrek
MemberOlen ise ka mõelnud, et kas võib või ei. On omal nahal järele ka proovitud. Kord nädalas olen sõbra või paariga istund ja 2-3 õlut võtnud ja see pole mulle küll midagi märgatavat teinud.. Kui aga sodiks joodud, siis tõmbab kohe lihasest vee välja aga 1-2 trenniga on kõik OK jälle.Tänud. Siis on kõik n-ö hästi.
taliindrek
MemberNo tegelikult mina vaidleksin natuke eelnevatele vastu. Alkohol iseenesest ei ole kahjulik, loomulikult teatud koguses, nagu ravimidki. Mina tegelikult ei näe üldse mingit vajadust alko järele ja kange alko lõhn ajab mul lihtsalt südame pahaks. Samas, kui ollakse seltskonnas, siis ilma kedagi solvamata need 3 pitsi (iga jala jaoks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>) küll mitte midagi sinu organismile ja sportlikele saavutustele ei mõju. Kuid sa ise pead olema targem ja tead, et pead tarbima vett selle võrra rohkem. Loomulikult on asi teine, kui sa käpa maha paned ja järgmised 2 päeva pohmakat põed, siis oled küll ära rikkunud oma võib olla kuu sportlikud ülesminekud.
3 pitsi kanget või paar õlut või paar pokaali veini kuus ei tee sinule ega sinu kreatiinitrabimisele liiga, eks liigesed vajavad ka õlitamist ja südametööd peab ka natuke vahel kergendama.
Ma arvan sama. Kuna mul sünnipäev oli, siis esimest korda seda pidades võtsime veidi. Pärast läks ikka natuke liiale ja hommikul oli jõle halb olla. Peale seda paar päeva trenni tehes tuntsin, et jõudu ültse pole, selline loid olek oli. Oli tunda, et see mulle hästi ei mõjunud.
AutorPostitused