taliindrek
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
taliindrek
MemberOn ka sellest jõusaalist kuskil olemas mingit infot, pilte ning kui palju maksab kuutasu?!
taliindrek
MemberJa kust ma saaksin selle kohta infot, on ka seda fitnessis või mujal müüa?
taliindrek
MemberSelge see, et ei hakka. Soovisin lihtsalt infot selle kohta, kuidas oleks võimalik äkki seda menüüd valmistada jms.. või, et äkki pean hoopis seda siiski spetsialistil laskma teha.
Siiski tänud!
taliindrek
MemberMa usun ka, et need tavalised batoonid ei anna ehk küll mingit powerit rohkem sisse.. See rohkem söögiisu tekitaja. Aga prae jms.. tavatoit oleks siis hea, nt 45 min. enne trenni?
taliindrek
MemberTõsi jah?! Kas sellest vähe pole, liiga vähe energiat?
taliindrek
MemberSelge. Selline küsimus ka veel, et mis aeg peaks see olema, et kui kaua ennem treeningut süüa?
taliindrek
MemberTere.
Oskab keegi öelda, mis toit oleks parim manustada enne treeningut, et saada piisavalt energiat ja oleks samas ka hea lihastele? + veel ained ?!
taliindrek
MemberTäpselt, vähenda või siis vältida, kuigi vältida on seda vist võimatu?!
taliindrek
MemberKA alkohol nt.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Igapäevane kohe kindlasti mitte. Soovisin lihtsalt teada, et kas sellest mingeid häireid või mis iganes asju ei teki jms.. Aga aitäh sellegipoolest!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>taliindrek
Membernoo kui ma võtan nii nagu oli eespool öeldud, et 280g enne ja pärast trenni on sellel siiski vahe, kas ennem ja pärast trenni võtta 280g, või 150g nt. ?
Ma tahangi seda teada saada, et kas see oleneb väga palju kuidas ma seda tarbin? või kui siiski kõik selle 2,8kg ära pruugin, on tulemus ikka sama !?
taliindrek
MemberTere, mul oleks selline küsimus massilisaja “ExtremeXXL” kohta, et kuidas ma peaksin teda manustama, et saada soovitud tulemust. Lugesin foorumist, et ennem ja peale trenni võtta 280g mida jätkuks ka siis ainult 5-ks päevaks, või võtta seda peale trenni (200g) ja regulaarsemalt ? Kas tähtis on regulaarsus kuidas manustan, või kogus, mida manustan ?
-
AutorPostitused