taliindrek
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
taliindrek
MemberVäga viis tehnika ja kõik muu! Kiidu sõnad;)
taliindrek
MemberMa teen küll hantlitega nii lamades pingil, kui kaldpingil. Iseenesest mulle meeldivad ka need kõige rohkem.
Tänud kõigile vastajatele;)
taliindrek
MemberAga kuna ikka veel keegi pole vastanud mu viimasele küsimusele, siis küsin uuesti: Kuidas oleks tõhusam kasvõi nt rinnalihast treenida, kas teha seda suurema raskusega kuni ~8 kordust, või teha seda kergema raskusega kuni ~15 kordust (lamades surumise kohta käik siis see küsimus)..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>taliindrek
Memberhttp://treener.eok.ee/dokument_open.php?dokument_id=216selle lingi alt leiad väga palju kasulikku infot treenimise kohta ja samuti kuidas ja mis treenib rinna alumist,pealset ja ülemist osa …
Jah, ma hetkel loen seda samust raamatud, mille lingi saatsite mulle;) Tänud siiski.
taliindrek
MemberVõimalik, et su rind pole piisavalt arenenud veel. Välimine joon tuleb alati ennem välja.Kusjuures, arvasin(arvan) seda siiani
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>taliindrek
MemberSamas kui juba teema, siis mind on kummitanud küsimus, et: Kui teha rinda nt suuremate raskustega ja nt 8 kordust oleks tõhusam, kui teha väiksema raskusega ja nt 15 kordust?
taliindrek
Memberseda nö “välisrinda” ja nö “siserinda” ei saagi eraldi treenida, kitsama haardega suundub koormus rinnast hoopis rohkem triitsepsitesse.Edu kangutamisel…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ahsoo, tänan nõuande eest!
taliindrek
MemberKüsimus ka veel, et kas siis ei loe harjutustest mida teen.. Nagu nt lamades surumine laia ja kitsa haardega? Nimelt kitsas haare teeb ju sise rinda?! ning lai haare välis rinda..
taliindrek
MemberKas mitte hapukoor ei pidanud haisema hakkama, kui seda põlenud nahale panna?!
taliindrek
MemberAa, selge. Aga oleks veel midagi?
taliindrek
MemberPigem lihtsalt väsimus, aga juhet koos pole. Väsimus oleneb kindlasti treeningust..
taliindrek
MemberVõimalik, lugesin kooli kohta ka (HKHK), et koolil on kaks jõusaali.
taliindrek
MemberKas sellest artiklist eesti keelset varianti pole?!
taliindrek
MemberTasuta küll, aga sooviks siiski korralikku tehnikat, mitte et ise väga seal aretada midagi. Oleks ehk tõhusam ka vms?!
taliindrek
MemberOle sa tänatud. Esmapilgul tundub täiesti hea olevat. Tänan info eest !
-
AutorPostitused