taliindrek
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
taliindrek
Membersiinkohal nõustun Aile´ga, et kui eelmises ütluses rääkisin kokkuheoiust, siis lisaks sellele olen hakanud valima/otsima vaid eesti tootjate kaupu näiteks rannarootsi (liha imporditud leedust)kanafilee asemel tallegi kanafileed.Nõustun samuti;)
taliindrek
MemberVee joomine samuti..
taliindrek
Membersellega meenus see ,et seleris müüdi alles hiljuti mingi 1-2 kg kohupiima pakke ( rosinaga ja maitsetu) kg hind oli kusagil alla 30 krooni pisut
säästmine tohutu
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
aga endal pole kõige suurem kriis , halval juhul jääb sügisel võistlustele minematta raha puuduse tõttu
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kuidas nendega on, kes ise ei teeni.. Kas teil on ka jäänud toidulisandite tellimine ära, napi raha tõttu?
taliindrek
MemberMajanduskriisi tagaj2rjed, mis on seotud toidulisadega?…v6i majanduskriis kui dieet?
taliindrek
MemberJah, ei tasuks leida lahendust pulbritest, tuleks algul seda leida parem enda toitumisest.
taliindrek
MemberTreeningkava ja toitumiskava. Toitumiskava ongi mõeldud neile, kes soovivad aladada või kasvata lihasmassi
taliindrek
MemberAlusta lihtsüsivesikute ja mõningate valkude tarbimisega, mis oleks suurel osal toeks ning samuti kiirendaks taastumist!
taliindrek
Memberselge, tänud kõigile;)
taliindrek
MemberNo avalda nyyd saladus, kust sellisel ilusal kompaktsel kujul toiduainete toitev22rtusi saab.Mul on olemas yks hiigeltabel…kuid see ei ole just mugav kasutada.
Kui mina aru sain, siis kõrvitsast?!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>taliindrek
Memberoleneb jällegi eesmärgist
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu eesmärgiks oleks kasvatada lihasmassi.. Kas oleks veel midagi välja seljuhul pakkuda?
taliindrek
MemberSaia ja kartuli võiksid välja jätta.Ehk siis mitte süsivesikuid? Praktiliselt ainult valgud ja rasvad?
taliindrek
MemberKui sul õhtul pole trenni siis eelista valgurikast toitu. Ise kasutan kodujuustu, või maitseta kohupiima, samuti võiksid need olla rasvaga, aga kui poest olen saanud rasvata siis võtan kõrvale kookoshelbeid,mis on rasva ja kiudainete poolest rikkad.Küsimus: Kuidas oleks kerge omlett + kartul? Sinna kõrvale piim, sai?!
taliindrek
Memberpiimas on kaseiiniKas siis öelda, et valgurikas toit sisaldab kaseiini? Oskab keegi veel öelda, mis kogustes süsivesikuid ja valke tarbida enne magama minekut?
taliindrek
MemberJooksu ajal pole soovitav valgu või süsikate rikast jooki juua, ainult vett. Vesi on vajalik normaalseks funktsioneerimiseks, parandab sooritusvõimet ja taastumist.
taliindrek
Membermulle on räägitud ,et tarbida kaseiinivalku sisaldavaid toiduaineid kuna kaseiin imendub aeglaselt ja ööse ei lähe siis kõht tühjaks .ise tarbin enne magama minekut kaseiinišheiki .
kõrvitsa koha pealt las targemad vastavad.
Küsimus siis “kaseiini” kohta, et mis toit nt sisaldab kaseiini?!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused