taliindrek
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
taliindrek
Membertere jõuka rahvas,ütleme et kui kogus mida sa pead tarbima on 4 tableti aga kui ma võtan nt 8 kas siis see on nagu parem ja kasulikum:S
loodan et te ikka saite aru mida ma mõtlen
Kahtlaste tablettidega ei tohiks kindlasti üle pingutada. Esialgu võta just isegi vähem veel.. 1-2, kõhutunde järgi. Ega keha ei omasta endale ka kõike seda kogust korraga ning see oleks siis sulle lihtsalt raiskamine, mis väljub uriini kaudu. Kui just ei salatse, siis mis tablettidega tegu, härra külaline.
taliindrek
MemberUrmas Alender – Kollane koer
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>taliindrek
MemberMa otsisin, aga ei leidnud sellist teemat.Et, kas keegi k2ib KungFu trennis?Kas Tartus on KungFu trenni?
Mis v6itluskunst on teie arvates parim?Mis v6itlust te 6pite v6i tahaksite 6ppida?
Kas “karatee” käib selle KungFu alla? Praktiliselt pean mina seda üheks väga heaks ning teine mis oleks minumeelest parimaid, oleks taipoks.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>taliindrek
Memberno näed sa, kõik olemas 5+, mitte mingisugune mutant
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tõesti, seda venelannat siiski ei peaks ma enam ka naiseks. Kuid, kui rääkida “viimasest” pildist, on see sportlane tõesti kaunitar:D
taliindrek
MemberTahaks natukene nõu saada targemate käest.Kaalust alla võtta ei taha, sest sellega rahul. Teen enamasti ülepäeva trenni, vähemalt kaks korda nädalas jooksen+jõusaal ja sõidan rattaga. Ülejäänud korrad kas siis ujun või teen kodus erinevaid harjutusi. Probleem selles, et näiteks kõhulihas täiesti olemas aga peal ikka mingisugune “rasvakiht”, eriti külgedel. Nagu paljudel naistel see nö. päästerõnga koht. See ei ole küll üldse suur aga lihtsalt ma tahaks sellest lahti saada enda pärast aga ei tea kuidas. Sama lugu tagumikuga. Kuidas treenida tuharalihaseid eriti efektiivselt?
Söömisega peaks suhteliselt korras olema, söön palju puu-ja juurvilja. Leiba, putru, kala ja kanaliha. Looma ja sealiha väga ei söö, sest see ei maitse. Rämpstoitu ei söö, saia ei söö. Piimatooteid söön ka ja joon päevas vähemalt 1 liitri vett.
Tänud ette kes viitsib süveneda ja vastata!
Kindlasti sa ei peaks iga päev tegema trenni. Trenni juures on kindlasti kõige tähtsam puhkus. Nagu aga sa kirjutasid, et sa käid jooksmas, siis kui pikk see maa on, mis aja sees jooksed jms.. Kui sa tegelikult jooksmas käid, ei peaks sul küll kõhu peal mingit rasva olema.. eriliselt + veel see, et käid ujumas, mis on väga hea rasva põletaja!
taliindrek
MemberTahaks natukene nõu saada targemate käest.Kaalust alla võtta ei taha, sest sellega rahul. Teen enamasti ülepäeva trenni, vähemalt kaks korda nädalas jooksen+jõusaal ja sõidan rattaga. Ülejäänud korrad kas siis ujun või teen kodus erinevaid harjutusi. Probleem selles, et näiteks kõhulihas täiesti olemas aga peal ikka mingisugune “rasvakiht”, eriti külgedel. Nagu paljudel naistel see nö. päästerõnga koht. See ei ole küll üldse suur aga lihtsalt ma tahaks sellest lahti saada enda pärast aga ei tea kuidas. Sama lugu tagumikuga. Kuidas treenida tuharalihaseid eriti efektiivselt?
Söömisega peaks suhteliselt korras olema, söön palju puu-ja juurvilja. Leiba, putru, kala ja kanaliha. Looma ja sealiha väga ei söö, sest see ei maitse. Rämpstoitu ei söö, saia ei söö. Piimatooteid söön ka ja joon päevas vähemalt 1 liitri vett.
Tänud ette kes viitsib süveneda ja vastata!
Kindlasti sa ei peaks iga päev tegema trenni. Trenni juures on kindlasti kõige tähtsam puhkus. Nagu aga sa kirjutasid, et sa käid jooksmas, siis kui pikk see maa on, mis aja sees jooksed jms.. Kui sa tegelikult jooksmas käid, ei peaks sul küll kõhu peal mingit rasva olema.. eriliselt.
taliindrek
MemberTäpselt samamoodi liigun edasi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Selge
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>taliindrek
MemberKiire saun + bassein oleks super. Kuna aga praegused võimalused on, et saan ainult dušši ja sauna nautida;)
taliindrek
MemberKüsiks siis ka veel, et kas keegi on majanduskriisi tagajärel hakanud rohkem jala kõndima, kui ennem?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina isiklikult olen seda teinud koguaeg, et kõnnin jala, niiet siinkohal pole minul midagi muutunud.
taliindrek
MemberMajandus-raskused on paljuski kasuks tlnud, olen hakanud rohkem arvestama ja arvutama, tulemuseks see, et mõnda asja saan nüüd tasuta või poole soodsamalt kui varem. Olen õppinud tasuta internetti kasutama, kordades odavamalt liha tuttava kaudu hulgilaost ostma, ostma poest mõistlikumalt ja soodsamalt jne.Kõige kahjum on viimase kahe aastaga toimunud munade ja jogurti hinnaõus,
sain hea tetrapaki jogurti 11.90ga kätte vanasti, nüüd sedalaadi asi maksab palju rohkem, kanamunad samuti tuntavalt kallinenud, vanasti olid need väga head odavad, nüüd kui mõlemad nimetatd asjad kollase sildiga poes paar krooni odavamad on, siis ostan hulgi, selles suhtes on ostukäitumine nagui ntelligentsemaks saanud. Taskukohane oli käia üsna kallis jõusaalis, nüüd paari nädala pärast seal õnneks leping ka lõppeb, ja vaatan kindlasti mõstlikult mõistliku hinnaga uut jõusaali.
Sellega täiesti nõus, et samas on ta kasuks tulnud, et õppida vähe rahaga ümber käima. Kokku hoidma jms..igati vägev värk.
taliindrek
MemberMiks on vaja joosta rahuliku tempoga?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Inimestel on eesmärgid erinevad, kõik ei taha saada pikamaajooksjateks.Mina usun, et mul läheb elus rohkem tarvis joosta kilomeeter-kaks kiiresti, kui et mitukümmend kilomeetrit aeglase tempoga.
Ja rasvapõletuse kohapealt – mida kiiremini sa jooksed, seda intensiivsem on treening ning seda suurem on kalorikulu.See peaks olema suht loogiline.Lisaks on peale kiiremas tempos jooksmist trennijärgne suurenenud hapnikutarbimine pikemaajalisem, st. keha põletab ekstrakaloreid veel mõned tunnid peale trenni lõppu.Ka on kiirem jooks efektiivsem kardiovaskluaarne treening.
Ka mina olen sellega täiesti päril. Nõustun täielikult;)
taliindrek
MemberKiiresti ei saa sa kindlasti oma kaalu alla.. Ainult kui tahad liiksest rasvast vabandeda tee aeroobset trenni. Käi jooksmas, mängi palli jms..
taliindrek
MemberPeaks mainima, et äärmiselt sisutühi ning teemasse mittepuutuv postitus.Täpselt! ..
taliindrek
MemberMa ei viitsind lugeda kas sa abi said oma esimesele postitusele, kuid sinu küsimusele pole vastus kaugel
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Tead ja tunnen täitsa neid harjutusi. Rohkem tahtsin teada, kas nn siserinda oleks võimalik kuidagi moodi tõhusam treenida.
taliindrek
MemberRasva protsenti vähendada? Käi jooksmas.
-
AutorPostitused