taliindrek
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
taliindrek
MemberTänud vastajatele! Eks ma proovin ning katsetan !
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>taliindrek
MemberKindlasti soovitan glükoosamiin + kondroitiinsulfaati ja omega 3 ,kui tegemist on liigese valuga ja muidugi kui valutavad sis kindlasti lase randmel puhata, igasugune koormus teeb asja aint hullemaks.selge
MemberTartu Fitshopis on see lisand saadaval. Olen proovinud ja laksas hästi küll
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Śooviks ehk seda tellida, Tartu liiga kaugel minule
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>taliindrek
MemberKuidas nende kogus muidu on? Mis raha eest ning kui palju seda saab?
taliindrek
Memberehk oskab keegi defineerida mõiste suurem raskus? on see inimese kehakaal kangi raskuseks? on see rohkem/vähem mingi koefitsendi võrra? sooviks infot, sest äkki olen isegi üks neist “nannipunnidest” kes ilma põhjuseta randmetugedega kindaid käes hoiab. randmed iseenesest ei ole veel valutam ka hakanud..Vb siis, kui proovid endast suuremat raskust või iseenda maksimumi..
taliindrek
MemberKui ta oli oma naisega, miks ta siis kaamera lõhki lõi?!
MemberPalun ära jumala eest seda postitust kuulda võta.Ühesõnaga pole muud mul teha midagi, kui puhata ja vastavat kreemi peale panna, et valu leevendada, kuid trenni mitte sellel ajal teha. Ongi kõik, sain sellest juba aru küll!
taliindrek
MemberKui läbi valu teed, lõhud veel rohkem ära.Ei tee läbi valu. Puhkan lihtsalt rannet ning kui valu pole, jätkan.
taliindrek
Memberkannata valu ära ja las randme lihased arenevad, mis sa tulevikus teed kui juba praegu kasutad abivahendeid toestamiseks?valust saab lahti puhates ja määri fastum geeli/voltareni, siis peaks OK
Selge
Membermul randmesidemetega kindad käes kui raskemaid harjutusi teen,need toetavad päris hästi.Oskate äkki öelda, kui palju need randmetoega kindad maksavad?
taliindrek
Memberproovi soojendavaid spordi salve näiteks finalkooni seda küsi apteegist.. mida soem on lihas seda plastsem ta on.trenniga ole väga ette vaatlik. mitte mingil juhul ära tee valuga….
sest kui omal randmed tuksi keerad on asi väga nutune……
Tänud kõigile abi eest!
taliindrek
MemberMillal randmed valutama hakkavad? Treeningu ajal, peale trenni või muul ajal?Muul ajal siis ütleme nii.. Nagu näiteks praegu. Treeningu ajal ei ole olnud siiani, aga praegu hommikust saati tunnen, et valu sees.
taliindrek
MemberTere!
Kas keegi oskab öelda mida randmevalu vastu teha?
taliindrek
MemberTere!
Mina lugesin lehest, et nüüd on võimalus ka noortel sportlastel käia spordiarsti juures täielikul ülevaatel, tasuta. Kas keegi on seal käinud, mis arvab?
taliindrek
Membermina olen kohanud selliseid vennikesi, kes tulevad nüüd ennem suve “kõva” treeningut tegema, et end võimalikult “kiiresti” vormi saada. Nad tulevad sisse, passivad, jõllitavad sind, siis valivad ühe kõige elementaarsema ja lihtsama masina ning teevad sellega seeriaid vähemalt 10. Tule taevas appi! No kas tõesti saab sinust vormis ja kõva rannapoiss, kui teed terve oma 45 minutit 10 seeriat järjest triitsepsi?! Jõledamalt ajab naerma, kohutav..
-
AutorPostitused