taliindrek
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
taliindrek
Memberparimaid kindlasti on NOX-explode, aga kindlasti mitte algajatele ja muidumeesteleheaks komboks on eieltis jõukombi
Ei pea ennasta algajaks. Olen jõusaaliga tegelenud juba 2-aastat ning osaltki kauem, kui mõni ..
Samas see, et olen noorem ja mitte täiskasvanu, siis on ütlejaid, et ma ei peaks seda kasutama, aga ma ei näe põhjust, miks mitte?! Ma võin, aga oleks soovitatav veidi vähem tarbida on Minu arvamus.
taliindrek
MemberMis nimega ja milline lisand on teie arvates parim? Sooviksin tellida, ehk soovitate, mida olete proovinud ja mis teie arvates parim.
taliindrek
MemberMina ise näiteks ei kasuta erilist metoodikat, perioodi, et arendada jõudu. Kui teen massi, siis on mu ego jätkuvalt alla surutud ja ma ei kasuta mitte ühegi harjutuse puhul suuremat raskust, mida ma alla 6 korduse suudan liigutada( ja see 6 korda on ka viimane seeria ühe harjutuse kohta). Massi perioodil suureneb jõud niikuinii vastava toidu ja lisanditega; saab suurema raskusega ja kauem treenida ja sellega omakorda suurust juurde. Lihase kuivatamise ajal ma ei kasuta samuti pikemaid seeriaid vaid jällegi reguleerides toitu ja lisandeid hakkab lihasdefinitsioon paranema, samuti langeb veidi jõud ja lihase täielik kurnamine saabub varem, vähemate seeriatega.See jutt muidugi kehtib, juhul kui tegeletakse kulturismiga, kus eesmärk on saada suurust juurde, mitte jõudu! See kui suur on mu max raskus lamades surudes jne. ei huvita mind, sest selle teadasaamine viidab aega mu treeningutes, mis on suunatud eelkõige lihasmassi ja lihasdefinitsiooni parandamisele.
See on ego värk! Jõusaalis kus ma treenin, vaadataks mu peale halva pilguga, kui ma treeniks liiga suurte raskustega püüdes arendada max jõudu, mitte vastupidi, et keegi mind peaks nõrgaks kui panen kangile 100kg 130 kg asemel ja teen pikemaid ja kurnavamaid seeriaid, kasutades erilisi tehnikaid lihase koormamise intensiivsuse tõstmiseks. Juhul kui tegeldakse tõstmise, jõutõstmisega on asi muidugi hoopis teistsugune, siis tuleb just eelkõige plahvatuslikku jõudu arendada! Soovitan eelkõige eesmärgid paika panna ja vastavlalt sellele tegutseda.
Tänan nõuannete eest
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>taliindrek
Memberirv:D,eestikeelega pole mul probleeme,5:D,vbolla sina äkk;),tänaan.
Aga ka ju alaselg, mida on kõige lihtsam teha sul, kui tõstad maast pakku üles jne ..
Kirjaoskamatu oled sa kohe päris kindlasti. Veits vähe tagasihoidlikum võiks siin hoopumis oma nõmeda lühenduste jms slängiga.
taliindrek
Member174cm ; 60,5kg ; 15.a.
taliindrek
MemberTeema algataja ütles juba, et ta ei tarbi valgushake, aga spetsialistid vastavad ikka, et peale trenni võid muud söögid ära unustada – ainult vadak töötab.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Millest sa räägid, meie rääkime, et kuidas kunagi said inimesed “nii suureks ja lihaseliseks” .. Kui ta valgusheike ei tarbi, siis oleks ainult kiiresti imenduvad süsivesikud ja valgud. Mis siis veel?
taliindrek
MemberVõimatu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei tea millest siis?
taliindrek
MemberIkka ja jälle tekib küsimus, kuidas küll meie isad suureks said, neil ei olnud ju VADAKUT!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nemad said seda toidust (liha jms.. loomaliha jms…)
taliindrek
Memberenne trenni on hea piima juuapiim kohe peale trenni kohe kindlasti unusta ära
piim aeglasti imenduv
peale trenni võid võtta näiteks 40g vadakuvalku ja panaan
Piim aeglaselt imenduv*
Banaan *
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>taliindrek
MemberSa võtad massilisajat, mitte puhast valku? Massilisajas peaks ju süsikaid piisavalt olema, sa paned veel süsikaid juurde?Panen juurde jah, soovitati, ja on ka minu arust parem.
taliindrek
MemberNagu siin juba kirjutati, siis arenguks peab mingi progressioon olema. Võid proovida näiteks kasvava raskusega seeriaid sedasi: Oletades, et see 45kg on näiteks su viie korduse max. viimases trennis, siis järgmine trenn tee näiteks 20×5, 30×5, 35×5, 40×5, 47,5X3, 35×8. Järgmine trenn teed esimesed neli seeriat sama, mis eelmine kord ja viienda teed 47,5×5. Edasi järgmine trenn lisad kõikidele seeriatele 2,5kg, ehk siis 22,5×5, 32,5×5, 37,5×5, 42,5×5, 50×3, 37,5×8 jne. Kuigi alguses võib tunduda kerge, siis siiski nädalas rohkem kui 2,5kg ei ole mõtet raskust lisada, jooksed varsti kinni. Tasa ja targu ja küll ta tuleb!Aitüma, proovin järgi ja annan tead, kuidas on.
selline küsimus oleks ka veel, et kui soov oleks parem rinnalihas endale kasvatada, kas peaksin temega Lamades surumist suurema raskusega, või väiksema.. Samas ju mõlemad vajalikud vms?
taliindrek
MemberMina isiklikult muidu söön valgupulbrit 100g ja süsikad 50g. Vägagi normaalne, kuid ei jätaks ka seda ütlemata, et pakendi peal on, et peaks võtma 240g peale trenni, aga see on sulaselge raiskamine minujaoks.. ning ma olen seda suht kaua ka söönud. Esimese pakendi sõin nii nagu kirjas oli, aga ei olnud küll midagi aru saada, et juurde tuli, ei kaalus, ega peeglis. Nüüd kui söön seda poole vähem + süsiveikupulbriga on hoopis teine asi.
taliindrek
Memberprotsentuaalselt käib asi…aga võta nii, et kui tahad jõudu vali raskus millega jõuad vaevu kuni 6 kordust teha, massi jaoks 8-12 kordust ja vastupidavuse jaoks juba üle 12…viimane kordus peab tulema läbi ussi teadküllmille
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Selge! Siis tegelikult polnudki muud.. ja olen vist kõik teinud nii, nagu peaks..
taliindrek
MemberSoojenduse tegemiseks umbes sellised väiksemat sorti pakud:

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jah, võib ka selliseid.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>taliindrek
Memberpeale trenni ainult kiirest imenduvaid toite piima ei soovita aeglustab oluliselt toitainete imendumistpiim hea valk aga mitte kohe peale trenni
Tõsi, seda ma unustasin.. Korralik toit siis keskmiselt 60-90 minuti pärast, peale trenni.. Esialgu, kiiresti imenduvad valgud..
-
AutorPostitused