Skip to main content

taliindrek

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 386 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: EM 2010 Maastricht – Taavi hõbe, Imre pronkst! #266260
    taliindrek
    Member

Väga hea töö Kirp, reportaaz on hea. Hoian kindlasti pöialt Otile, Taavile ja Imrele! Olge tublid!

in reply to: Surumiskava Kaidolt #259313
    taliindrek
    Member

Küsimus veel Kaidole, et kui palju sooja teha tühja kangiga, ja natuke väiksema raskusega enne tööseeriat? Kohe kangi alla minnes hakata n-ö tööseeriat tegema on natuke ebamugav, mõistad seda ju isegi. Et palju ma tühja kangi ja tööseeria raskusest väiksema raskusega sooja peaksin tegema?

Ette tänades,

Indrek

Tee tunde järgi. Kui tööraskus on 80 kilo (näit 5-6-sed kordused), siis tee: tühja kangiga 10-12x; 50×6-8.

Võta vabalt ja tee see vahepealne seeria sinna tühja ja tööseeria vahele.

Suur tänu.

in reply to: Surumiskava Kaidolt #258946
    taliindrek
    Member

Küsimus veel Kaidole, et kui palju sooja teha tühja kangiga, ja natuke väiksema raskusega enne tööseeriat? Kohe kangi alla minnes hakata n-ö tööseeriat tegema on natuke ebamugav, mõistad seda ju isegi. Et palju ma tühja kangi ja tööseeria raskusest väiksema raskusega sooja peaksin tegema?

Ette tänades,

Indrek

in reply to: Surumiskava Kaidolt #251705
    taliindrek
    Member

Tekkis selline imelik küsimus, et huvitav miks on Trapets lisatud esmaspäeva hulka, ehk sinna, kus on rinna ja triitsa trenn. Miks ta pole selja päeval. Oskab keegi öelda?

in reply to: Mida teie kostate toitumiskava peale? #248558
    taliindrek
    Member

Minupoolt siis kaks küsimust kah –

Nimelt te ütlesite, et piim jäägu 10-aastastele.. aga mida tervislikku ja kasulikku siis kõrvale juua? kuna kuivalt ei taha minna, siis peab midagi muud võtma. mis peale keefiri veel kasulik on?

ning aidake – kuidas hommikul pudru taolist asja ruttu valmis saada? kuna ikkagi koolilaps, siis ei jõua hommikul vett panna keema ja siis keeta neid helbeid ja jahutada kah. ja need 2mindi pakiomad on ka lurr..

Pudru teed eelmisel päeval valmis ning hommikul oleks hea lihtne seda mikrolaineahjus soojaks teha. Seda varianti olen vähemalt ise kasutanud.

Söögi kõrvale rohelist teed nt.

in reply to: Kana asemel kodujuust #246501
    taliindrek
    Member

Sooviksin teada, kas kana asemel võiks võtta sama koguse kodujuustu? Minu menüüs on kana, kuid olen kanast (lihast) nii ära tüdinenud juba.

Vaheta liha. Maksa, veiseliha jne. On ju muid liha sorte, mis on hoopis teise mekiga ning vahetada on ju inimlik.. Selge see, et viskab üle.

in reply to: sony ericsson vs nokia #245135
    taliindrek
    Member

SE on ikka täielik saast. Niipalju kui ise seda kasutanud olen, siis rohkem seda ei taha. Nokia siiski parim.

in reply to: Sony ericsson satio #243750
    taliindrek
    Member

Milleks? asi selles, et mulle meeldib pilte teha ja seal hea kaamera 12,1 megapixlit.Ma koguaeg ei v6ta ju fotikat, kaamerat ja telefoni kaasa .K6ige parem ju kui 3 yhes-fotikas, kaamera ja mobiil(helistamiseks).Mis on teie arvates parem-tassida kaasas fotikat,kaamerat,mp3,mobiili v6i lihtsalt telefoni kus k6ik on olemas.Mulle meeldib just selle mobiili juures see, et hea kaamera :o

Maitse asi. Mina siiski arvan, et telefon on helistamiseks ning kaamera/fotokas pildistamiseks. Pisike telefon taskus ei tohiks olla mingi üleliia, et mida ei viitsi kaasas tassida. Pealegi, kui tihti sa neid pilte siis ikka teed, et ei viitsi kaasas tassida eraldi fotokat. Teine asi, et kui niisama klõpsid pilte teha, siis küll.. Kui aga midagi head ja kvaliteetset teha, siis fotokas. Arvan, et telefonil ei ole ikka nii palju funktsioone, kui fotokal endal, pealgi, kui läheb telefon katki, pole fotokat, telefoni ega kaasaarvatud mp3-me. Kui kõik eraldi, siis teine teema.

Aga see kõigest minu arvamus, maitse asi.

in reply to: Hea uudis on, et… #234629
    taliindrek
    Member

Pole paha..

in reply to: Marek Kalmus käis Paides kollitamas #234627
    taliindrek
    Member

Marekul on tõesti super vorm.

in reply to: Gerbel Mikk-Poortmans Belgia meister kulturismis! #231686
    taliindrek
    Member

Ülitubli, jõudu!!

in reply to: Küsimus fitness.ee kava kohta #230679
    taliindrek
    Member

Ise alustasin selle kavaga 2x nädalas.

1. nädal 2x

2. nädal 2x

3. nädal 2x

4. nädal 3x

5. nädal 2x /3ndat korda ei teinud, väismus ja isutus teisel trennipäeval.

11 päeva saalist eemal.( selle aja jooksul sai 2x jooksmas käidud, 30min aeroobset)

Uuesti minnes isu absoluutselt ei olnud, väsimus.

Trenni oli küll tahe minna, aga kui midagi tegema hakata, siis 0

Mul endal, kui ka alles trenni tegama hakkasin, oli nii, et et tahtsin trenni minna küll, kuid teha midagi ei jõudnud. 2x nädalas oleks võib-olla parim viis olnud selleks. Nt. esmasp. ja reedel.

in reply to: eesti noored #229459
    taliindrek
    Member

Nagu kole ütlus on, mida korra kuulnud olen, et: “Maailmas pole koledaid naisi, vaid on vähe viina!”

in reply to: Biitseps #226122
    taliindrek
    Member

Regulaarsemalt treenima eriti neid kohti mis ei kasva. Rohkem vaeva nägema.

in reply to: Soodsalt Fat Burnerit #223915
    taliindrek
    Member

Kas ei ole mõelnud eraldi osta L-Garnitiini. Tuleb palju odavam. Segad ise rohelise teega ja ongi korras. Säästad raha. Arvestades, kui vähe ühes Fat Burneris L-garnitiini tegelikult on lisatud.

kust sa ostad eraldi L-Karnitiini? Palju see ka maksab?

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 386 total)