taliindrek
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
taliindrek
Member3×10 käib alguses küll, hiljem võid 5×5 peale üle minna.Jõutõmme paiguta seljatreeningu esimeseks harjutuseks (rasked baasharjutused on alati trenni alguses). Kükki ja rinnalt surumist ei tasuks tõesti samale päevale planeerida kui elada tahad
taliindrek
MemberStandardne lähenemine peaks olema seljapäeval esimese harjutusena. Treenib ta ju peamiselt selga ning baasharjutusena oleks hea alguses teha. Jalapäeval kükki ja jõutõmmet korraga teha oleks ka ebameeldiv, kumbki harjutus väsitab üksi juba päris ära.OK. Kuidas sellega siis on, et peaks 3×10 tegema?
taliindrek
MemberKes veel midagi soovitab? Mingeid näpunäiteid veel?
taliindrek
MemberNonäed, aga Vähi teeb kõhtu 4 korda nädalas- tema samuti tola siis
taliindrek
MemberNagu siin juba kirjutati, siis arenguks peab mingi progressioon olema. Võid proovida näiteks kasvava raskusega seeriaid sedasi: Oletades, et see 45kg on näiteks su viie korduse max. viimases trennis, siis järgmine trenn tee näiteks 20×5, 30×5, 35×5, 40×5, 47,5X3, 35×8. Järgmine trenn teed esimesed neli seeriat sama, mis eelmine kord ja viienda teed 47,5×5. Edasi järgmine trenn lisad kõikidele seeriatele 2,5kg, ehk siis 22,5×5, 32,5×5, 37,5×5, 42,5×5, 50×3, 37,5×8 jne. Kuigi alguses võib tunduda kerge, siis siiski nädalas rohkem kui 2,5kg ei ole mõtet raskust lisada, jooksed varsti kinni. Tasa ja targu ja küll ta tuleb!Kui nüüd aus olla, siis aitas mind too, “püramiidi” taktika kõige paremini. Tänud näpunäidete eest!
taliindrek
MemberIgast korralikust poest. Ei ole tegelikult nii palju vahet, mis jogurti rasvaprotsent on, sest palju kcal sisaldavad nad igal juhul. Minu lemmikuks on kujunenud Tere kirsijogurt, 4% ja kui õigesti mäletan, siis üks kg = 980kcal.Selge
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>taliindrek
Member4% JogurtKust seda 4%jogurtit saab?
taliindrek
Membersa arvad et ma suudan k6igele vastata ?siin on n2iteks artikleid lihaskasvu kohta yle kymne ja teised on samuti tihti korduvad artiklid .
oma vanuse kohta v6iks kyll spec olla .
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu arust, see mis “mula” sa siin räägid, võiks parem midagi tarka öelda, mitte et kui hea sa oled. Oma Ego esitle kuskil mujal.
taliindrek
MemberNo kui mul küsimusi tekib siis pöördun kindlasti sinu poole. Lisaks peaks sind foorumis spetsialistiks nimetama.Absoluutselt poolt sinuga!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>taliindrek
MemberAga nende paari kuuga olen ma v2ga palju teada saanud nii trennist kui ka toitumisest nii et teadmisi on mul palju .Algaja kohta olen ma tark, pealegi olen juba k6ik fitness artiklid l2bilugenud, m6ned isegi 2-3 korda jne,jne,jne .
V2hemalt minuarust ei ole pyramiidimine just k6ige parem taktika, sulle v6ibolla meeldib, aga mina kyll ei kasuta .
Vaevalt sa nii tark oled ja kõik finessi artiklid ka läbi oled lugenud ja takkaotsa mitu korda.. Sinu arvates on neid seal 1 käe peal kokku lugeda?
taliindrek
MemberPyramiid on halb taktika .Tee pigem kindlate korduste arvuga n2iteks 10 .
Ja raskust pead aegajalt suurendama kah .
Sa räägid, et püramiidi taktiga pole hea, aga ise ütled, et korduste arvuks jäta nt 10 ja suurendad raskust aega-ajalt. See ongi ju praktiliselt sama.. Mida sa räägid?!
taliindrek
MemberMillist massilisajat peate parimaks. Vastake kõik, kes on ise ka massilisaja kasutajad hetkel.
taliindrek
MemberKas alles siis hingad sisse kui kang on juba all ja alles siis hingad välja kui kang on juba üleval võihingad üles ja alla laskmise ajal?
Ise ka aru saad, mis sa ütlesid?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hingad sisse ja langedad kangi,
üles lükkamise ajal hingad välja pikalt..
taliindrek
MemberKes palju teeb, see palju jõuab!!
taliindrek
Memberj2lle on probleem , et olen palavikus 38,2 . ja väga jube köha on , naq kopsupõletik arvab ema seega , ma eriti ei taha süüa jms, et mu kaal on juba eilsega langenud ühe kilo võrra kuigi putru suutsin süüa võileibu puuvilja, kalamaksaõli aga ei kaal ikka langes ma olen niigi kont ega kondimaks küll minna ei taha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Mida ma peaksin tegema , üks asi on see et haigena pole mul kunagi kaalu langenud, aga ikka jah jama .
Ega inimese kehakaal niisama lihtsalt lange, et kui haige oled siis võtad 3 kilo alla, aga see taastub sul väga kiiresti. Ära põe selle pärast.
AutorPostitused