taliindrek
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
taliindrek
MemberTänud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Proovin ja sätin, küll ta tuleb;)taliindrek
MemberSelline küsimus ka, et kui kaua peale jooksu või aeroobset ei tasu süüa vms?
taliindrek
MemberTere, mul selline kysimus, et kas online fitness shopist oleks v6imalik Fit Kombos oleva Fit Whey (maitsetu) asemel valida ka maasika v6i shokolaadi vahel?Kuna see kombo tundub muidu v2ga hea, aga eelistaks t6siselt maitsetu asemel maasika oma. Kuna maasika/shokolaadi oma on 20.- kallim siis maksaks selle juurde. Ja ka pildilt vaadates on n2ha et Fit Mass-il valida shokolaadi ja maasika maitse vahel, kui nii on, siis kuidas sa tellides seda m22rad? Eraldi ostes saab toodetel seda m22rata, aga seal seda v6imalust ei n2e. Samuti tahtsin ka kysida, kas Tartust Eedenist on v6imalik see kombo soetada?
Kui sa tellid, siis komentaarina lisada oma soov.. kas sellest ei piisa?
taliindrek
MemberKäisin siis täna jooksmas ning äsja jõudsin. Vahemaa oli ~6 kilomeetrit ning keskmiselt 30 minutiga jooksin ära. Kohe peale jooksu kerged venitused ning kohe otsa kätekõverdus + klassikaline kõhulihaste harjutus. Võttis mega läbi, kuid supper mõnus oli. Arvan, et vaja seda veel ning ootan juba mil vorm hakkab samuti looma.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>taliindrek
Member2x nädalas ka asi, jaota 2 päeva peale ära, nt1) RIND,TRIITSEPS,BIITSEPS,KÕHT 2) KÜKK,SELG,ÕLG,KÕHT
kui jalad kilud on siis lükka vahele kuhugi:D
Kuidas ma need päevad jaotaksin? Kas nende päevade vahel peaks olema ainult 1 vaba või rohkem, et ei jääks ka samas suurt vahe sisse.. Samas ka seda, et kui teen nt esmasp. esimese ning kolmap. teise, siis peaksin ka ju järgmine nädal tegema samad päevad, mitte, et ühe korra nädala alguses ja sees ning ülejärgmine nädalavahetusel.. mõistate?
taliindrek
MemberTundub suht peletis välja, sooviks küll sellisega sõita
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ei oska hetkel komenteerida, millega täpselt tegu on
MemberIvo: ” Kui mees magab, on mees väsind, kui naine magab on naine LAIKS!!”
Naine: ” mulle meeldib su kõht. Õltsi tahad? Eii saaa! “
Pikali olev mees: ” Kui mees joob, on mehel janu, kui naine joob on naine JOODIK! “
Joker: ” Appi, kuradi põdrad! “
* Too läpakaga mees tundub olevat Joker, on see tema?
MemberMina motiveerin võistlustega – paika on pandud konkreetsed eesmärgid, mille poole ma liigun. Aga kui ei võistelnud, siis motiveerisid alati aina paranevad tulemused. Ja noh, raskuste tõstmisest saan lihtsalt kaifi – see on juba iseenesest suur motivaator.Mõtle sellele, et sul on praegu väga raske ja sa ei viitsi ja palav on jne. Tõstad täna 100 kilo ühe korra. Aga kui jätkad, siis järgmine aasta tõstad 100 kilo 10 korda. Ja siis sa mõtled tagant järgi, et aasta ei ole tühja raisatud, vaid tööd sai tehtud ja tulemused on olemas.
Jutt jumala õige. Ka mina mõtlen niiviisi.
MemberBiitsa ümbermõõdust ei jäänud tõesti enam nagu midagi järgi. Mis värk see seal oli?
taliindrek
MemberKolmekesti tõesti nad sinna ära millegipärast ei mahtunud.. Kollidest kollimad.
juuni 30, 2009 at 11:50 e.l. in reply to: Projekt Kaido Leesmann alla 100kilo! LÕPETATUD – EESMÄRK TÄIDETUD, VIIMASED PILDID! #204839taliindrek
MemberPaistab küll, et kaalu on alla läinud ja vorm parem. Edu !!
taliindrek
MemberKõhulihased võtavad ca 10 min jõusaali aega. Kuna sul aega napib, siis lihtsalt idee, et hoida 10 min kokku ajast.Minul aega küll ei napi, asi on selles, et mu endine jõusaal milles käisin, pandi kuuks ajaks kinni ning pean nüüd kaugemalt käima ja jalgrattaga, mille läbimõõt edasi-tagasi on ca32 km. Pole korralikku jalgratast samuti ning väike puhkus poleks ka paha.
taliindrek
Membermina kasutan vööd siis kui raskused on suuremad kui 75% minu rekorditest. pikemate seeriate puhul ka varem.Olen kuulnud et vöö takistab lihase arengut, seega soovitan kergemate raskuste puhul ilma vööta. Aga loomulikult ohutus enne kõike. Kui on vigastuste oht siis soovitan vööd ikka kasutada:)
selge;)
taliindrek
MemberTeed nalja või ei oska end väljendada?Tõstevööd kasutatakse siis,kui vajadus on,mitte esimesel võimalusel.
Pigem kasutan, et vältida seljavigastusi.
taliindrek
MemberKõhtu treeniks vaid kodus.Milleks? Käin trennis ja siis tulen koju ja teen kõhulihaseid kodus? Pigem juba kohe kõik korraga..
-
AutorPostitused