taliindrek
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
taliindrek
MemberKõva teema, proovin järgi ükskord!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>taliindrek
MemberKüsiks vastu, et kellel on kõige väiksem…. AJU muidugi !Tõsi, selle ajakirjaniku kohta võiks tõesti öelda:D
taliindrek
MemberDeem, nii lühike mees? Vorm on selle-eest supper!
taliindrek
MemberOn võimalus, et mõeldakse pikkuse all seelikut.wdf? Miks on siis Mr.Mesi pilt seal kaasaavatud Ott’i pilt? Väga haige teema..
taliindrek
MemberSee on ikka päeva kohta.Kas siis see kogus mis sain, jaotan selle ise terve päeva peale?
taliindrek
Memberkust sa seda jama v2ljakoukusid ?valku peab s88ma sama palju nagu massiperioodilgi, muidu hakkad kaotama kaalu ka lihaste arvelt .
no ütleme nii, et kui 1 kilogrammi kohta käib 2g valku, siis ma arvutasin oma kehakaalu järgi välja, et 122g valku peaks minema. Kas see on siis ühe toidukorra kohta? On see ültse õige teema? Aidake ning öelge siis õige!
MemberVäga hea!
taliindrek
MemberSuper vorm mehel! Kiidusõnad!
taliindrek
MemberÕhtulehes jooksis vahepeal selline asi, et noorsportlased saavad käia mingis uues kliinikus või kuskil 1 korra tasuta, ehk siis seal on terve keha kontroll. Kui soovi on, siis ma võin veel selle aadressi üles otsinda ning uurida, kas see veel on jõus!
taliindrek
MemberKõige suurem patt, on patta sittumine, niiet mina seda teinud pole ja ega vist olen ka patus puhas
Membertaliindrek
Memberkui ühel nädalal teen trenni päevadeks esmaspäev ja kolmapäev, siis pean järgmine nädal seda tegema samuti. On sellel tähtsus ju vm.?
taliindrek
MemberJuhtusin ka kogemata nägema seda Dagestan Massacre Fate 6 Russians ja ma kahetsen, et seda tegin. TÕSISELT EI SOOVITA. 2 girls 1 cup on selle kõrval leebe. Midagi jõhkramat annab vaadata, see halvab mitmeks tunniks.Õutsalt rõvedaks läheb see.. huvitav miks sellised videoid ei keeleta ära vms?
taliindrek
MemberProbleem lehega Nimelt sellist udu ajab..
taliindrek
MemberHuvitab selline värk, kas kellelgi samuti alatasa siin foorumis security warningut adobe flash installeri teatega viskab? Kasutan explorerit. Mujal lehtedel selliseid teateid ei viska, ainult fitnessis.Täpselt. Minul sama lugu!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused