taliindrek
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
taliindrek
MemberTere Taas.
Küsimus siis, et kas on võimalik saada Fitness.ee Sheiker ja Ivo pilt kätte posti teel vms? On keegi sellessuhtes targemaks saanud?
taliindrek
MemberÜhesõnaga valin ise pildi ning kommenteerin seda? Milline siis enam-vähem kommentaar välja peaks nägema..?! Miks naine valis sellise tee jms..?
taliindrek
MemberUurin asja ja annan teada, kui vana seniilne peanupuke veel midagi meeles suudab hoida.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänutäheks üks SUUR kommentaar veel ja seda siis juba kirbu kohta!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>taliindrek
MemberSee oli tõesti üks absurdsemaid väiteid üldse siin teemas.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Sama hästi võiks ma oma väikevennaga poliitika vms teemadel väitlema hakata.
Ulme.taliindrek
MemberNagu see Smartpost reklaamib siin Fitshop’ gi, et 0.- kr. postikulu, siis miks mitte sellega ehk saata? Tegelikult olen vist aru saanud, et see mitte pole tasuta, vaid kui pakki lähed automaadist võtma, pead tasuma seal mingi summa. Siis oleks ju veel väikem probleem, seda panna lihtsalt siia poole teel.. kui aint keegi tegeleks sellega? Ehk leiaks mingi võimaluse ikka, sooviksin siiski neid asju kätte saada
MemberÄkki keegi sinu tuttavatest satub Tartusse?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hetkel vist ei tea küll, aga kas Smartpost’ga ei saa te saata vms?
taliindrek
MemberTÄHELEPANU!KUULUTAME VÄLJA VÕITJAD![/color]
Pildimäng auhinnad:
1. koht: MUSCLE +(vanilje 1,3 kg), Fitness.ee sheiker ning Ivo Pärle superpilt(värviline A4) viimastest Eesti karikavõistlustest 2009. nill
2. koht: Fitness.ee sheiker ning Ivo Pärle superpilt(värviline A4) viimastest Eesti karikavõistlustest 2009 ranger
3. koht: Fitness.ee sheiker ning Ivo Pärle superpilt(värviline A4) viimastest Eesti karikavõistlustest 2009 taliindrek
Lisaks saavad omale imelise Ivo pildid järgmised kasutajad: Xero, builder, Sakurai, noPAINnoGAIN, eripreemia kuulub kasutajale pikkpoiss omapärase teema arenduse eest ning eripreemiaks 3(!!!) Ivo pilti!!!
Auhinnad saab kätte Fitshop Tartu poest 06- 12 juuli 2009!!!!
Õnnitleme võitjaid!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Selline küsimus, ega auhindu postiga lähimasse postkontorisse ei saadeta? Kuna elan suhteliselt kaugel Tartust ning ei käi just kõige tihemini seal
MemberNeile, kelle sõbrad teavad, et No1 valmistamise hind on 35 kr. soovin jõudu! Ta i võistle maitseomadustelt Ameerik toodetega, kus tavaliselt hea maitse taha peidetakse tavaline koostis. Seal USA -s on see nagu esmatarbekaup ja seda söövad ka koduperenaised, kes trenni ei tee, neile on oluline maitse!. Üks õige toimiv toode ei ole praktiliselt kunagi väga hea mitsega – jätke see endale meelde!!!Kõige parem näide on Tai Kane glutaminepeptide (mitte WDGP – kuigi ka selle maitse on paljudele vastuvõetamatu). Selle glutaminpeptidei maitse on nagu kaamelik..i. Kuid, kes seda kasutanud on teavad millest ma räägin, taastumine on oluliselt kiirem, sama kehtib ka WDGP kohta.
Kui sulle on hind tähtis ja ka maitse, siis uued sarjad FITWhey ja FitMass on täiesti normaalse koostise ja maitsega, rääkimata rahakoti sõbralikusest. Soovitan neid, kui tahad tugevamat kraami, siis loe ma kirjutasn WORLD Gamesi teemasse oma liandid ja toitumise lahti.
Parimat soovides
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänud selgemaks asja tehes
MemberIvo: Ma vaatan, et sind on Majandussurutis väga mõjutanud. Ei ole sinul nägu ega tegu..
Lamav mees: “Raha probleemi pole, sest raha lihtsalt ei ole!”
Naine: “Kuradi mehed, no tõmba see jope talle selga, vaja veel et mõni tolvan siin pildistab.. Ise Foorumis kõva käsi rääkima oma kõhulihastest.”
Joker: ” kuulge luuserid.. või tähendab sõbrad, imre räägib, et ta tahab kellegile “taliindrek” nimelisele tasuta Muscle+ kinkida. Intsule oleks hoopis seda vaja, et foorumlastele midagi näidata kaa, eriti kui lubasid oma pilte üle laadida!”
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>* intsu all on mõeldud Indrek Viska’t
taliindrek
MemberVõitja nimi avalikustatakse siin samas foorumis?
taliindrek
MemberMinu arvestuse kohaselt saaks sama valgu- ja kreatiinikoguse umbes sama hinnaga näiteks powermanist 2,3 kg-se whey goldi ja 500 g-se best body nutritioni mikroniseeritud kreatiini ostmisel. Ainult kogused on suuremad ning jätkub 2,4 korda rohkem. Osta trauben zucerit ka kusagilt 18 eeku 500g ja tee massilisajat kui tahad, pigem tee tavalisi sheike. Arvan, et kui raha rohkem on, siis käi tonna powermani, kui siit osta. Pluss kraam saab rutem otsa ja siis jälle jebi kuidas uut saada.On sul äkki käepärast võtta too asjade linki? Tasub kaaluda seda asja muidugi..
taliindrek
MemberÜtlen sellepeale kui sa julged siis osta:DKas vähe asjalikemaid postitusi ei saa postitada? Lolli juttu ja veelvähem lolli huumorit hoida endale.
taliindrek
MemberTegelen aktiivselt jalgpalliga, kuid alustasin nüüd ka jõusaalitreeningutega. Mul oleks üsna kiirelt vaja jõudu ja plahvatust/teravust juurde saada, just jalgpalli pärast.Hetkel on mul vigastus ning saaksin korralikult jõusaalile pühenduda.
Nüüd ongi küsimus, et, kas on hea mõte hakata kasutama valgu ja süsivesikute sheiki peale jõusaali?
Ning, kas on hea mõte veel võtta kreatiini, sest ma lugesin, et selle abil tõusevad jõunäitajad ja kiirus päris korralikult?
Viimaseks veel, et kas glutamiini kasutamine aitab tõesti lihasvalu vastu või, kas ma tohin seda üldse veel võtta?
Olen 16-aastane ning jõusaaliga ka varem kokku puutunud, kuid paar nädalat tagasi tekkis mõte, et hakkaks korralikult tööle (just, et sellest kasu lõigata jalgpallis).
Fitness.ee poes on müüa “energia” nime all erinevaid tooteid. Ehk peaksid midagi sealt vaatama, et sul oleks energiat rohkem alaga tegelemiseks. Seda küll, et mida suurem mass, seda aeglasemaks muutud.
taliindrek
MemberMassilisaja ostmine on minu arvates raharaiskamine, osta proteiini ja valmista ise endale massilisajaid. Passi allahindlusi ja võta miskit ära. Nagunii pead tavasöögiga enamuse paika panema ja see komakoht erinevate tootjate kaupades ei mõjuta oluliselt tulemusi. Ise sain mingi kampaania läbi whey goldi 600 eeki 2.2 kg. On hea küll, kuid olen tarbinud nii hera 80, no1, whey3, finnmax-i, kuid neist ühtegi ei oska maha laita. Lahustuvusega on ka nii, et mõni sama toote pakk lahustub paremini kui teine, lihtsalt joppamise küsimus. Kui no1 proovisin, siis ei mäleta, et väga raskesti lahustunud oleks. Üldse arvan, et need väikesed tükid sheigi sees pole probleemiks, kõrisõlm on neist ikka suurem ja maos lahustuvad nagunii lõpuni. Maitse koha pealt on mul ka savi, sheik läheb kull kull alla ja nautima seda küll ei hakka.Selge. Üldiselt ma kaalusin ka Fitshop’i kombot osta (link SIIN ), mida arvate?
juuli 4, 2009 at 8:24 p.l. in reply to: THE WORLD GAMES 2009 – selgunud on dop.kontrollide tulemused #205598taliindrek
Member -
AutorPostitused