taliindrek
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
taliindrek
MemberKella tunned ikka ? Oksjon lõppes kell 17.00 , jäid hiljaks.Tüüp, sain juba aru, eksole. Suutsin enne oksioni algust ka juba panuse anda ning siis samuti kui juba läbi praktiliselt pool tundi. Juhtub vms.
taliindrek
MemberKui sa ostad Jõukombo, siis sinna peaksid niikuinii valku ja süsiveikupilbrit juurde ostma.Lava on küll kallim, aga kui ma õigesti mäletan, siis peale 1:1 valgu ja süsivesiku on seal nii kreatiini, tauriini, leutsiini jpm, niiet aineid on seal kõvasti sees, paljud ka analoogsed selles jõukombos sisalduvatele ainetele+ muud ained+valk ja süsivesik, niiet kui nede 2 vahel valida, siis ma soovitaks Lavat proovida.
Kliendikaardiga saad veel hinnast 15% alla ka ju.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kirp, kui kaua on või oli klendikaardi tegemine Fitnessis tasuta? Ettetänades..
taliindrek
MemberJah ja järgmised kolm korda jälle 8-12 kordust seerias. Ja pausi aeg peab ka okei olema. Olen lugenud et massitreeningu ajal minut kuni poolteist minutit.Ütleks, et paus peaks olema raudselt nii pikk, et tunned et oled võimeline tegema uut harjutust. Nii kaua, et jõuad korralikult taastuda järgmiseks harjutuseks.
taliindrek
MemberOksjon kestab ajavahemikul T 14 juuli kella 10:00 kuni kella 17:00 niDeem, kas liiga vara või liiga hilja.. :S
juuli 14, 2009 at 2:32 p.l. in reply to: Maailmamängud 2009 ennusta ja võida Fit Massi ning Fat Burnerit (Võitjad on väljakuulutatud) #207285taliindrek
MemberOtt 4 koht
Natalia 3 koht
taliindrek
Member1400
taliindrek
MemberHAHA 300HAHAHA 450
taliindrek
Member1400kas mitte Kaspar89 rohkem ei pakkunud? “1400”?
taliindrek
MemberToidupoest loomulikult.Aga ma soovitaks ikkagi vitamiine osta: odavam, suurem b-vitamiini sisaldus, parema maitsega.
Keegi kooliarst rääkis, et apteegist vitamiine osta on viga, mis ei mõju tegelikult. Väljub kogu see kupatus uriini kaudu nii, nagu ka sisse tuli. Looduslikku kraamis siis tarbida.
taliindrek
Member400
taliindrek
MemberVeedieet, mida veel!!Kas keegi viitsiks teha rasvapõletus toitumiskava, milline seee võiks umbes olla. Ühe päeva oma ., et mingit aimu saada.
Kui palju peaks aeroobset tegema, et rasvapõletus efekt parem oleks ning eesmärk oleks ilus trimmis kõht:D:D
Kusjuures tean omast käest, et vesi teeb paksuks. Tuttavaid maadlejaid on ka, kes ennem võistlusi ei tohi juu kraanivett, kuna peavad olema kaalus ning pidama dieeti. Fat Burnerit vist jooma, ei oska kommenteerida, mida asendada vee arvelt ainult.
taliindrek
MemberVeedieet, mida veel!!Kas keegi viitsiks teha rasvapõletus toitumiskava, milline seee võiks umbes olla. Ühe päeva oma ., et mingit aimu saada.
Kui palju peaks aeroobset tegema, et rasvapõletus efekt parem oleks ning eesmärk oleks ilus trimmis kõht:D:D
Et võimalikult saada rasvaprotsenti vähemaks peaksid nädalas 3x aeroobset tegema. Tuleks kindlasti süüa puu -ja juurvilju. ! kui tooteid ostad, vaata taha kaanele ning uudista mida sisaldab! Osta endale külpressitud linaseemneõli, mis on kasulik kui kardad ehk “mittevajalikke” rasvu saada tavatoidust. Kanaliha jms oleks samuti hea.
taliindrek
MemberPaljudes foorumites soovitakse tellida toitumiskava ja tulemus on olnud positiivne, sest kui ise tegema hakata võib midagi nässu minna või tulemus hoopis vastupidiseks teha. Foorumites räägivad kõik erinevalt ning on raske aru saada, kuidas peab toituma. tellides kava saan aimdu ning soovitud tulemused ning seda kava saan kasutada terve oma elu ja vb tänu sellel ka oma toitumisharjumused muutuvad ning saan soovitud figuuri:DIgatahes loodan, et nii läheb.
Olen püüdnud teha oma menüü, aga sellest pole midagi asja saanud ja ikka kipun magusate peale ning söön rohkem, kui vaja
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ehk saan siis ka energiat sportimiseks, mis on olnud minu jaoks piinav ja raske, sest energija puudus on olnud ja siis ka masendus ja stress,mis viib mind jälle magusa peale ja tänu sellel ka tusase ja kahetsus tuju.
Tellides toitumiskava püüan olla järjekindel, et saada tulemusi ja kaua oodatud figuuri. Niiet ma arvan, et tasub ära.
Hakkan isegi pidama päevikut , et jälgida oma arengut.
Kas keegi on minuga nõus või on neil oma arvamus toitumiskava kohta.MA loodan, et positiivsed tulemused on ikka tulnud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui viitsiksid otsida ja tegeleda sellega ise rohkem leiaksid siit nii igasuguseid õpetusi jms, mis aitaks sul vägagi normaalse toitumiskava kokku panna ning kaloraaži, mis on mõeldud dieedile. Toiduained oskad juba valida kaloreid kokku panned, tervislikumat ja looduslikumat. Kava tellida on mugav, ei vaidle vastu, aga arvan, et terve elu sa ei kasuta kohe seda kindlasti. Loodi naisteka mingi teema siia, kust saab küsida dieedi jms kohta, miks te ei kasuta seda?!
taliindrek
MemberSuured tänud , nii ma teengi:D:DAitääh.Kas sina oled ka toitumiskava tellinud ning kas see on aitanud???
Miks oma kalorite kogust ise välja ei arvuta ning oma menüüd ise kokku ei ehita?
taliindrek
MemberA kuhu jääb kõht?Teisel ja kolmandal päeval.
-
AutorPostitused