taks
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
taks
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> asi läheb eriti perversseks, kui su vennal just mingit ”saladust” pole sis milles viga, sellise asjaga oleks mõtekam rääkida juba mõne lastepsühhiaatrigataks
Membermingi probleem on vennal või? riided selga ja koju dussialla
taks
Memberei ole õige pilt, ja see pilt on kunagi juba siit foorumist läbi lipsanud
taks
Memberjalatrenni kavasse peaks lisama ka peeniseküki või peenisetõmbed
taks
Memberlai haare treenib rinda põhiliselt aga kitsa haardega treenid triitseptsit
taks
Memberaja pead sa ise endale planeerima, kõhtu võid treenida kodus igapäev – kõhu trenni mitte tundmine võib tuleneda vähestest seerijatest või ebakorrektsest sooritusest, ja jõusaali varustus??? mõtled selle all kange ja asju???mine korralikku jõusaali! või mõtled aksessuaare nagu kindad ja asjad? need saad tellida amazonist vms.
taks
Memberlihastes ja treenitud keha ei saa küll ülekaaluks nimetada
taks
Membersee teema on küll igalt poolt läbi rännanud et jah nõrgema käega tuleb natuke rohkem teha
taks
Memberkuna ise olen paremakäeline, oli mul kunagi kui hakkasin jõusaalis käima parema käe lihased tiba suuremad kui vasaku omad, ning arst ütles mulle et ma pean tegema vasakule käele täpselt sama raskustega trenni mis paremale ja küll vasem järgi tuleb, praeguseks on sellest möödunud 1,5 aastat ja keha on täielikult proportsioonis ja mõlemad käed ühe suurused, niiet tee korralikult trenni edasi ja ära hakka pingutama nõrgemat kätt suuremate raskustega sest see käsi niikuinii ei jõua teha suuremate raskustega, parem tee trenni mõlemale käele võrdselt ja küll sa näed et mahajäänud käsi ükskord järgi jõuab
taks
Membernegatiivse kaldega pingil rinnalt surumine/lendamine, rööbaspuudel surumine jne
taks
Memberpäris asjalik
taks
Memberigaüks kel vaja see uurigu ise! ise käisin tartus spordiarst Mägi vastuvõtul- ja väga jäin rahule!
taks
Memberjõusaalis tee ka jalgu
taks
Memberkava ja harjutusi tuleb muuta iga paari kuu tagant ja seerijaid varieerida jne jne
taks
Memberkodus kõhu mahasaamiseks ja liigeste liigutamiseks pole muud vaja kui tahtejõudu, ei ole vaja loota mingile imele
AutorPostitused