taks
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
taks
MemberKui seni olen teinud õlale lendamist küljele siis nüüd teex ette või taha.eks sa proovi veel selle kava järgi ja alles hiljem kui tunned et enam midagi ei tule, vahetad kava välja, aga õlale lendamist taha ma pole küll elusees näinud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> minuteada ei paindu käed sellise kraadi alla 
taks
MemberGO MAREK GO!
taks
MemberJaga keha kolmeks osaks, tee suurtematele lihasgruppidele 12-15 seeriat, väikesematele kusagil 9.tema kava seeriatel pole alustaja kohta midagi viga
trapetsit võiksid ka teha mõne seeria
november 21, 2005 at 1:16 p.l. in reply to: kas keegi teab millal paides surumis võistlused on #62695taks
Memberloodame et kõik 13-14aastased 200kg rinnalt lükkavad jõujurakad välja ilmuvad!
taks
MemberPALJU ÕNNE!
taks
Memberml raksub parempoolne küünarnukk, mind isiklikult küll ei sega
taks
Membersa vajad massi ja kohe kõvasti! ma ei taha midagi halvasti öelda aga näed välja suht skelett, aga edu treenimisel, ja sööma hakka ka kohe kõvasti!
taks
Memberõige aeg alustuseks!
taks
Memberminumeelest ei asenda toidukorda täielikult neist mitte ükski, toidukord peab olema mitmekesine, kuigi ise olen suur piimatoodete fänn ning sööks neid kõiki korraga
taks
Membertaks
Memberkuna pildiseerija üles läheb?
taks
Memberväga hea
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>taks
Membermina isiklikult võtaks variant 1, sellega suudavad lihased taastuda ja samas ei jää pikka pausi sisse võrreldes variant 2ga
taks
Memberilu nõuab ohvreid
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>taks
Memberkriitik kas me sind ka laval kunagi näeme et sinu üle vinguda????
AutorPostitused