taks
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
taks
Memberkolmapäeval ei ole samuti võimalus trennis käija
taks
Memberoli ka sellega mingi aeg probleeme, aga nüüd on nagu nõiaväel kadunud..ptui ptui ptui
taks
Memberkuulan igasuguste pärismaalaste trummipõrinaid, mida käin iga aasta erinevates maailmajagudes lindistamas
taks
Memberaga ma võin endaga rahule jääda, hiljuti vaja vereproove ja asju teha ning veresuhkur näitas 4,6
taks
Memberteemasse süvenedes, mina nende treenerite peale nii väga ei loodaks sest on olemas väga ebapädevaid treenereid või juhendajaid, ise olen treeninud 2 aastat ja saanud õpetussõnu päris tugevatelt tegijatelt kulturismis jne aga uues saalis käima hakates sattusin kokku sealse juhendajaga kes hakkas ümber tõukama enmus väiteid mis temast 100xkõvem mees öelnud on ja ette näidanudki, ja veel rääkis ta kuidas ei ole hea trenni teha püramiidsüsteemis või mida veel..teda ennast jälgides tegi ta ise ka päris kohatut trenni jutule lisaks, tegi 5-6erinevat lihasgruppi, kõike ühe harjutuse+lisaks rapsides ja valesti sooritades, selline kogemus juhendajaga tõmbas kohe jõusaali juhendajate mainet alla..
taks
Memberise olen 182cm pikk ja kaal on 86kg
taks
Membermida sa nende hantlitega kodus mässad, mine parem kuhugi jõusaali
taks
Memberammu juba proovitud ja väga hea kusjuures
taks
Member5-6korda päevas
taks
Memberhantlitega õlgade tõsted, kangiga eest/tagant tõsted, kangiga eest sirgelt lõua alla tõmbed jne jne
taks
Memberkutt süstis otse musklisse ju, sellepärast tal käed ongi sellised
taks
Memberolid ajad, olid majad
taks
Memberissand jumal, leiti ka asi millega vaielda, kui ei meeldi tuunikala ära söö! ja herr jrx meenutab mulle tv3st mr Monki, kes igat pisiasja taga ajab ja igat pisikut kardab..
taks
Memberkena sõbrapäeva siis minupoolt ka kõigile!
taks
Memberpõletikuliste mandlitega trennimine kurnab südant ja nagu eespool öeldud keerab südamele paraja käki kokku
-
AutorPostitused