taks
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
taks
Memberma olen peale und nagu porikärbes, kes ennast liigutada ei viici
“>taks
Memberolen käinud jõusaalis pea 2 aastat ja algul tegin rinda 1 korra nädalas, kuid nüüd tõstsin seda 2le korrale, ja mõlemad korrad teen rasket trenni rinnale ning halvasti ta küll ei mõju ptui ptui ptui….pigem vastupidi
“>taks
Membervõib küll koos võtta, ja oleks soovitatavki,, Kui oled aga algaja sis oota selle kreatiini võtmisega!!! proteiini võid küll tarbida, aga see kreatiini kuur lükka küll mõne aja taha, siis kui oled juba tükk aega käinud jõusaalis ja tunned et raskused ei tule enam sellise hooga nagu nad kunagi ja on tunne et asi hakkab seisma jääma sis võid soetada endale kreatiini
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> edu treenimisel!taks
Memberminuarust on need suitsumehed ka lühikesed pole
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> vastupidi kasvavd hoopis pikemaks. ise alustasin jõusaalis käimist kui olin 14, ja aru pole saanud et oleks mingit moodi mõjutanud, olen praegu 181,5 pikktaks
Memberosta endale siitsamast amazonis veebipoest midagi odavamat alguseks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>taks
Memberoleneb, mina kui alaealine pidin maksma ainult visiiditasu 25.- ja seda kuidas sinna registreerida võid käija ise ülikooli kliinikumis maarjamõisas või siis registreerida telefoni kaudu. Lähemalt, kus ja kuidas saad teada siit http://www.kliinikum.ee/taastusravi/?2,3,1
taks
Memberkülasta kindlalt spordiarsti!!! Sinu peavalud jne on tekkinud kõvast ülepingutamisest, endal oli ka kunagi niiet tean. Ja spordiarst on kindlalt vajalik, sest sa võid südamele tõsiselt liiga teha muidu! Ja seda et kui on soov teha 5x nädalas, siis jaga need lihased kõigi viie päeva vahel ära, mitte ära tee mitut lihast päevas korraga. Lihaste jaoks, mis vajavad palju energiat jne soovitaks ma jätta kohe eraldi päevale ja mõne kergema lihase paneks mõni päev juurde, et lihtsalt üle ei pingutaks ja sellise kava järgi üldse nagu sina seda tegid on tõesti mõtekam teha 3x nädalas 5 korra asemel.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> igatahes enne trenni tegemist külasta kindlalt arsti!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> edu!taks
Memberei oleks
Membertarbi piima palju ise tahad, piim on väga kasulik
MemberKui kellelgil film nähtud saab siis palun öelge omad arvamused siin siis ja kas on mõtet üldse tõmbama hakata..eksju
Memberwhey lemon on veel ülihea maitsega võrreldes mõne maitsetu ning erilise proteiiniga võrreldes
Memberarctic spordijook, või mõni ace vms, vaata kuidas endale maitsepärasem on, on ka muid asju, kuid ei viici neid eriti loetlema hakata
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
“>
“> kangi võid kasutada iga kelltaks
Memberaga oota seni kuni haigus täiesti möödas, sest haigus on kerge tagasi tulema ja poolhaigena pole sust jõukas veel asja, tean seda omast käest..aga selle kreatiini kuuriga oleneb kui kaua juba võtnud olid? kui alles alustanud sis peale haigust alusta uuesti aga kui juba lõppfaasis siis tee korraga üks vahe sisse ja u. kuu pärast vms alusta uue kuuriga..kõik oleneb
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> head tervenemist!taks
Member20kg
-
AutorPostitused